Yazıcıoğlu'ndan idam çıkışı

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
haber_144510.jpg

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, iktidara geldiklerinde öncelikle Avrupa Birliği sürecini durduracaklarını vurguladı.

Partisinin genişletilmiş il divan toplantısına katılmak üzere Adana'ya gelen Yazıcıoğlu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıda, vatandaşların en önemli sorunlarının başında güvenlik açıklarının yattığını belirtti.
Yazıcıoğlu, iktidara geldikleri zaman çocukları uyuşturucuya alıştıran organize suç örgütlerine, kapkaç çetelerine karşı en etkin caydırıcı yasaları uygulayacaklarını bildirdi. Devlete başkaldıran, güvenlik güçlerine saldırılanların idamdan kurtulduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, ''Artık 30 bin kişinin katili idamdan uzak yaşıyor. Suçlular mazlumlardan daha fazla itibar kazanmaya başladı. Biz iktidara geldiğimizde güvenlik güçlerini kurşuna dizenler serbestçe gezemeyecek. İdam cezasını yeniden getireceğiz. Bu çok aşırı görülebilir. Ancak, insanın insan gibi yaşaması için adalet mutlaka gerekli'' dedi.

Yazıcıoğlu, Avrupa Birliği uğruna milli birliğin alt üst edildiğini, güvenliğin ortadan kaldırıldığını savundu. Emniyet müdürlerinin bile sokağa çıkamadıklarını itiraf ettiğini savunan Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: ''Polis yakaladığı suçluyu arabaya bindiremeyecek kadar aciz duruma düşüyor. Suçlular itibar görüyor, mağdur daha fazla mağdur oluyor. Bunun sebebi AB'nin yasalarıdır. İktidara geldiğimizde derhal AB sürecini durduracağız. Türkiye çaresiz değil. İkili ilişkilerimizi medeni olarak Avrupa'da yürütürüz. Ancak, gerçekçiliği ele alarak yaparız. Demokrasiye zarar vermeden ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartırız.''

Yazıcıoğlu, bazı siyasi partilerin kurultaylarında İstiklal Marşı'nı okumadığını, Büyük Önder Atatürk'e hakaret ettiğini, terörist başına ''sayın'' diye hitap ettiğine de üzülerek şahit olduklarını söyledi. Yazıcıoğlu, pervasızca ordu ve devletin tehdit edildiğini belirterek, ''Ense, tokat masum bir çocuk gibi Türk devleti dövülüyor. Bunu hazmedemeyiz'' dedi.

Toplantıyı takip eden kadın gazetecilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, gül dağıtan Yazıcıoğlu, daha sonra Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş ile Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret etti.

AA

Yazıcıoğlunun düşüşncelerine katılmamak eldedeğil
inşallah meclise girdiği zaman Bahçelii gibi olmayacağı ümidindeyim

baal' Alıntı:
Yazıcıoğlunun düşüşncelerine katılmamak eldedeğil
inşallah meclise girdiği zaman Bahçelii gibi olmayacağı ümidindeyim

hepimizin önceLikLi ümidi odur..
inşaLLah bu miLLet tekrar son bir gayretLe
miLLiyetçiLik akımına kapıLır

SIVAS KATLIAMLARINDA ÖNEMLİ BİR ROL OYNAYAN ÇOĞU AYDININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN BU İNSAN AZMANINI MECLİSTE GÖRMEK İSTEYENLER OLACAKTIR TABİ!PEKİ İKTİDARA GELİNCE NE OLACAK?POLİS ADAMI ARABAYA ZOR BİNDİRİYORMUS.İKTİDAR OLSA DEMEK Kİ HER TUTKLANAN;Kİ BUNLARIN ARASINDA MASUM İNSANLARDA OLACAKTIR İŞKENCE GÖRECEK.CIKARLARINA UYMAYAN İNSANLAR BİRER BİRER SİNDİRİLMEYE ÇALIŞILACAK.BUNLAR O KIT KAFALARIN SAYISIZ FİKRİNDEN YALNIZCA BİRİ.. KUSURA BAKMAYIN AMA adama NEREYE GİDİYORSUN DİYE Bİ SORARLAR!

sonuncu' Alıntı:
SIVAS KATLIAMLARINDA ÖNEMLİ BİR ROL OYNAYAN ÇOĞU AYDININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN BU İNSAN AZMANINI MECLİSTE GÖRMEK İSTEYENLER OLACAKTIR TABİ!PEKİ İKTİDARA GELİNCE NE OLACAK?POLİS ADAMI ARABAYA ZOR BİNDİRİYORMUS.İKTİDAR OLSA DEMEK Kİ HER TUTKLANAN;Kİ BUNLARIN ARASINDA MASUM İNSANLARDA OLACAKTIR İŞKENCE GÖRECEK.CIKARLARINA UYMAYAN İNSANLAR BİRER BİRER SİNDİRİLMEYE ÇALIŞILACAK.BUNLAR O KIT KAFALARIN SAYISIZ FİKRİNDEN YALNIZCA BİRİ.. KUSURA BAKMAYIN AMA adama NEREYE GİDİYORSUN DİYE Bİ SORARLAR!

arkadaş aydın dedın adamların hepsi haindi hemde konuyu nereye sürükledin,ne alakası var
bunu neye dayanarak söliyosun...:saskin

_bozkurt_' Alıntı:
arkadaş aydın dedın adamların hepsi haindi hemde konuyu nereye sürükledin,ne alakası var
bunu neye dayanarak söliyosun...:saskin

1.si arkadasın fln diilim.
2.si Sivas'ta faşist ve şeriatçı güçler tarafından öldürülen 37 demokrat,yurtsever ve devrimcinin öldürülmesine dayanarak söylüyorum.(bu olayların baş sorumlusu muhsin yazıcıogludur)
3.sü O vatandanşlar için ''hain'' kelimesini kullanmıssın.dinime söwen müslüman olsa.
4.sü de madem Araplarla kardeşsin git onların yanında yaşa bu son 5 yılda kirletilmiş TÜRKİYE'M fazla senin gibilere

sonuncu' Alıntı:
2.si Sivas'ta faşist ve şeriatçı güçler tarafından öldürülen 37 demokrat,yurtsever ve devrimcinin öldürülmesine dayanarak söylüyorum.(bu olayların baş sorumlusu muhsin yazıcıogludur)
3.sü O vatandanşlar için ''hain'' kelimesini kullanmıssın.dinime söwen müslüman olsa.
4.sü de madem Araplarla kardeşsin git onların yanında yaşa bu son 5 yılda kirletilmiş TÜRKİYE'M fazla senin gibilere
kes be savsata yapma akıllı ol canımı sıkma benını ykmaşlar senın :durdurun

sonuncu' Alıntı:

Sivas'ta öldürülenler demokrat yurtseverler değildi .
Demokratız diye geçinip halkın kanını emen vede halkı isyana teşvik eden kişilerdi .
Şeriatçı kişiler tarafından değil kendi kanlı hesaplaşmaları yüzünden ölen kişilerdir .

Diğer şelerine bende pek takılmıyorum bu adamın . Barajı aşamayacağı kesin bir parti başkanı . Kendini böyle şeylerle avutması normal .
:D

_bozkurt_' Alıntı:
kes be savsata yapma akıllı ol canımı sıkma benını ykmaşlar senın :durdurun
kimin beynini yıkamışlar belli.senin deyiminle AKILLI OLMUYORUM VE CANIINI SIKIYORUM.sanırım hesabını veremeyecegın bi konuya parmak bastım.şimdi ne yapacaksınız.konuyu şiddetle mi çözeceksiniz?

Leke' Alıntı:
Sivas'ta öldürülenler demokrat yurtseverler değildi .
Demokratız diye geçinip halkın kanını emen vede halkı isyana teşvik eden kişilerdi .
Şeriatçı kişiler tarafından değil kendi kanlı hesaplaşmaları yüzünden ölen kişilerdir .

Diğer şelerine bende pek takılmıyorum bu adamın . Barajı aşamayacağı kesin bir parti başkanı . Kendini böyle şeylerle avutması normal .
:D

peki bu sivasta öldürülenlerin ne tür bi sömürüsünü gordugunu acıklayabilir misin herkes aydınlansın.şeriatçı,kafatasçı insanlar tarafından öldürülmediklerini söylüyorsan onları kimin yaktıgını bilmıyorsun demektir.

bu KATİL in partisi ülkede barajı aşıyorsa bilin ki TÜRKİYE de güneş batıyor demektir

sonuncu' Alıntı:
kimin beynini yıkamışlar belli.senin deyiminle AKILLI OLMUYORUM VE CANIINI SIKIYORUM.sanırım hesabını veremeyecegın bi konuya parmak bastım.şimdi ne yapacaksınız.konuyu şiddetle mi çözeceksiniz?

peki bu sivasta öldürülenlerin ne tür bi sömürüsünü gordugunu acıklayabilir misin herkes aydınlansın.şeriatçı,kafatasçı insanlar tarafından öldürülmediklerini söylüyorsan onları kimin yaktıgını bilmıyorsun demektir.

bu KATİL in partisi ülkede barajı aşıyorsa bilin ki TÜRKİYE de güneş batıyor demektir
gözel reklam yapıyosun şarlatan seni:p

sonuncu' Alıntı:

Barajı aşamaz dedim bu bir . ( nerenle okuyorsun yorumları )
İkincisi Sivas'ta askerliğini yapmış biri olarak halkını senden daha iyi tanıyorum . 1 senem orda geçti .
Sivas'ta ölenlerde kendi iç hesaplaşmaları yüzünden öldü. Senin aydın dediğin adamların hepsi yasadışı örgütlerin ya başını çeken insanlardı yada onlara yardım eden insanlardı .

LOL reklam yapıyo diyo bana bi de sen bu konuyu açan kişinin reklamlarına bak.ŞARLATAN kelimesi de bi seviyesizliktir.bi fikre cevap veremıyorsan bari o fikre saygılı ol ve :p gibi ifadelerle kendini gülünç duruma düşünme.ya cewap ver ya da yorum yapma

Leke' Alıntı:
Barajı aşamaz dedim bu bir . ( nerenle okuyorsun yorumları )
İkincisi Sivas'ta askerliğini yapmış biri olarak halkını senden daha iyi tanıyorum . 1 senem orda geçti .
Sivas'ta ölenlerde kendi iç hesaplaşmaları yüzünden öldü. Senin aydın dediğin adamların hepsi yasadışı örgütlerin ya başını çeken insanlardı yada onlara yardım eden insanlardı .

arkadasım ben barajı aşamaz fikrine katılıyorum zaten bu da yazdıgımdan kolayca anlaşılabiliyor.Sivas ta askerlik yaparken 1 kere sordun mu ya da kime sordun 2 temmuzda ne oldu burda diye.tekrar söyluyorum sen bu adamları kimin ve ne sebeple katledildiğini tam bilmıyorsun kanımca.bu ülkede UGUR MUMCU,AHMET TANER KIŞLALI vb sayısız bir sürü düşünür de kendi iç heaplaşmaları yüzünden öldürüldü zaten..:vur

sonuncu' Alıntı:
Bilip bilmeden atıp tutmak dedikleri bu olsa gerek.
Efendi bbp olmasa o adamlar diri diri yanacaktı. Bilmeden yorum yapıyorsun, Sivasta madımak otelinin yanında bbp il binası var yanan oteldeki mağdurlar bir dayanak yardımıyla bbp parti binasına sığındı oradaki partili gençler mağdurları içeri çekip genel ihtiyaçlarını karşıladılar ve muhsin yazıcıoğlunu aradılar, Muhsin yazıcıoğlu mağdurların aileleriyle telefonlaşarak irtibat kurmalarının sağlanmasını, ve ne olursa olsun dışardaki öfkeli kalabalığa teslim etmemelerini, ortalık yatışınca güvenlik kuvvetlerine teslim etmelerini istedi. Söylenenler aynen uygulandı olaydan sonra bazı alevi dedeleri muhsin başkana teşekkürlerini ilettiler. Olayın gerçek boyutu aynen böyledir.
Tabi senin öğrendiğin kaynaklar zannımca dhkp-c yanlısı olduğu için muhsin yazıcıoğlu ve fikirlerine düşman olmak ve ne pahasına olursa olsun kötülemek taraftarıdır.

türk ocağı' Alıntı:
Bilip bilmeden atıp tutmak dedikleri bu olsa gerek.
Efendi bbp olmasa o adamlar diri diri yanacaktı. Bilmeden yorum yapıyorsun, Sivasta madımak otelinin yanında bbp il binası var yanan oteldeki mağdurlar bir dayanak yardımıyla bbp parti binasına sığındı oradaki partili gençler mağdurları içeri çekip genel ihtiyaçlarını karşıladılar ve muhsin yazıcıoğlunu aradılar, Muhsin yazıcıoğlu mağdurların aileleriyle telefonlaşarak irtibat kurmalarının sağlanmasını, ve ne olursa olsun dışardaki öfkeli kalabalığa teslim etmemelerini, ortalık yatışınca güvenlik kuvvetlerine teslim etmelerini istedi. Söylenenler aynen uygulandı olaydan sonra bazı alevi dedeleri muhsin başkana teşekkürlerini ilettiler. Olayın gerçek boyutu aynen böyledir.
Tabi senin öğrendiğin kaynaklar zannımca dhkp-c yanlısı olduğu için muhsin yazıcıoğlu ve fikirlerine düşman olmak ve ne pahasına olursa olsun kötülemek taraftarıdır.

nerden dhkp-c yanlısı oldugum fikrine wardın bilmıyorum.hayır bu fikirleri senin sandıgın kaynaklardan almadım ve bnle hemfikir olan bu ülkede milyonlarca insan war.fatih altaylının programında ne söylediyse muhsin yazıcıoglu aynısın gelmiş buraya sermişsin.cok güzel yazıp oynuyor siz de alet oluyorsunuz.katil hiç katilim der mi?

sonuncu' Alıntı:
nerden dhkp-c yanlısı oldugum fikrine wardın bilmıyorum.hayır bu fikirleri senin sandıgın kaynaklardan almadım ve bnle hemfikir olan bu ülkede milyonlarca insan war.fatih altaylının programında ne söylediyse muhsin yazıcıoglu aynısın gelmiş buraya sermişsin.cok güzel yazıp oynuyor siz de alet oluyorsunuz.katil hiç katilim der mi?
Biz muhsin yazıcıoğlunu bugün tanımadık arkadaşım, milliyetçiliği kafatasçılık, islamcılığı şeriatçılık olarak görenler siz tanımıyorsunuz, korkarımki hiç tanıyamayacaksınız. Bu fikre bu kadar düşman olup liderine sütten çıkmış ak kaşık demeyeceksin ya. İyisimi siz yolunuza biz yolumuza. İmanın önünde ne setler barajlar yıkılmış seçim barajı ne ki?

türk ocağı' Alıntı:
Biz muhsin yazıcıoğlunu bugün tanımadık arkadaşım, milliyetçiliği kafatasçılık, islamcılığı şeriatçılık olarak görenler siz tanımıyorsunuz, korkarımki hiç tanıyamayacaksınız. Bu fikre bu kadar düşman olup liderine sütten çıkmış ak kaşık demeyeceksin ya. İyisimi siz yolunuza biz yolumuza. İmanın önünde ne setler barajlar yıkılmış seçim barajı ne ki?

benim kanımca muhsin yazcıoglunu savunan en az onun kadar katildir.milliyetçiliği kafatascı yapan bn deilim.milliyetci vardır milliyetçi vardır.milliyetçiliği kullanıp milleti sömuren insanlara ben kafatasçı derim.islam&şeriat da aynı şekilde.sömürme meselesi.ben burda hiçbir parti liderini sawunmuyorum.onların gecmıste yaptıklarını sorguluyorum.kendi oy verdiğim parti liderinin de sütten çıkma ak kaşık oldugunu sawundugumu gördun mu hiç?siz yolumuza biz yolumuza derken de ne anlatmak istediğini anlayamadım.benim yolum bu ülkeyi her türlü dış saldırılara karşı korumak.vvatanımı müdafaa etmek ona kastedenlerin önünde durmak.senin yolun ne?

Kim olduğunu bilmiyorum ki arkadaşım tuttuğun partiyi bileyim, banlısında farklı isimlemi yazıyorsun anlayamadım. Politika denilen kulvarda şaibesiz kalabilmiş ender siyasetçilerden biri muhsin yazıcıoğlu. Tabi dostu olduğu kadar düşmanıda çoktur sağ ve sol kulvarların ucunda siyaset yapmak yürek işi.
Bu arada biz yolumuza derken buradan bi kaç cümleyle senin kafana yazdığın düşünceleri bertaraf edemem, muhsin başkanıda senin gözünde temize çıkaramam demek.
Vatan müdafasının ne demek olduğunu o suçladığın insan tüm hücrelerine kadar hissetmiştir ama anlayana.

sonuncu' Alıntı:
benim kanımca muhsin yazcıoglunu savunan en az onun kadar katildir.milliyetçiliği kafatascı yapan bn deilim.milliyetci vardır milliyetçi vardır.milliyetçiliği kullanıp milleti sömuren insanlara ben kafatasçı derim.islam&şeriat da aynı şekilde.sömürme meselesi.ben burda hiçbir parti liderini sawunmuyorum.onların gecmıste yaptıklarını sorguluyorum.kendi oy verdiğim parti liderinin de sütten çıkma ak kaşık oldugunu sawundugumu gördun mu hiç?siz yolumuza biz yolumuza derken de ne anlatmak istediğini anlayamadım.benim yolum bu ülkeyi her türlü dış saldırılara karşı korumak.vvatanımı müdafaa etmek ona kastedenlerin önünde durmak.senin yolun ne?
bişey biliosan konuş alim sansınlar bişey bilmiyosan sus adam sansınlar ,anladın sen onu:durdurun

türk ocağı' Alıntı:
Kim olduğunu bilmiyorum ki arkadaşım tuttuğun partiyi bileyim, banlısında farklı isimlemi yazıyorsun anlayamadım. Politika denilen kulvarda şaibesiz kalabilmiş ender siyasetçilerden biri muhsin yazıcıoğlu. Tabi dostu olduğu kadar düşmanıda çoktur sağ ve sol kulvarların ucunda siyaset yapmak yürek işi.
Bu arada biz yolumuza derken buradan bi kaç cümleyle senin kafana yazdığın düşünceleri bertaraf edemem, muhsin başkanıda senin gözünde temize çıkaramam demek.
Vatan müdafasının ne demek olduğunu o suçladığın insan tüm hücrelerine kadar hissetmiştir ama anlayana.

hayır ben banlı olup yeni hesap açan bir üye deilim.üyelik tarihimden de bunu anlayabilirsin.sadece böyle bir bölümün oldugunu gördüm ve yorumlarımı yapıyorum.
Vatan müdafasını bu dediğini insanlar düşüncelerine uymayanları öldürerek mi tüm hücrelerine kadar hissetmişlerdir?buarada ''politika denen kulvarda şaibesiz kalabilmiş endern siyasetçilerden biri mühsin yazıcıoglu'' ifadesi sence de biraz masumane olmamış mı?

_bozkurt_' Alıntı:
bişey biliosan konuş alim sansınlar bişey bilmiyosan sus adam sansınlar ,anladın sen onu:durdurun

ben kimsenin yorumuna saçma sapan işaretler yapıp alay etmiyorum.senin ne kadar bildigin yorumlarından belli oluyor.şimdi yanında olsam bikaşık suda boğarsın beni di mi?senin tek anladıgın bu çünkü..

buarada muhsin yazıcıoglu nun yaptıklarından sadece küçük 1 tanesi daha :

2002 secimlerinden once, hazineden para kapabilmek icin milletvekili transfer edecegi iddialari basinda dolasirken, aciklama yapip: boyle bir niyetinin olmadigini, eger secim parasi alirlarsa dahi bunlari sehit aileleri ve mehmetcik vakfina bagislayacagini soyleyen bbp genel baskani insandir.

noolmustur sonra. trilyonlarca para alinmis ve soylenilen yerlere zirnik koklatilmamis, bunu hatirlatan gazetecilere ise, "bu bizim partimizin hakkidir, bunu kimseye tartismayiz, hem anayasa mahkemesine sorduk, boyle bir bagis yapabilme yetkimiz yok, yaparsak suc isleriz" aciklamalari yapilmis, hafizasiz topluma bir pandik de buradan atilmistir

Geri