Yazıcıoğlu: İsrail malları boykot edilmelidir___

mesajımın tümünü okursan maval kelimesinin ne anlamda kullanıldığını görürsün,her yere mum yakıp her mesaja teşekkür ederken karabaşı denilen kişiye bile mesaj atıp teşekkür ederken seviyeyden bahsetmemişsin..konumun hassasiyeti belli,kimseyi hiçbir kurumu aşağılamk derdim olmadı buyazıda.fazla alınganlık gösterdiğin belli ama kimin adına o belli değil. hem kiliseye hem camiye mum yakarak değil, sen safını belli et gerisi kalplerde kalsın.

Hangi anlamda kullandığın gayet açık mesajını tamamen okumasam yazmazdım.Karabaş adlı üyenin akp hakkında söylediklerine aynen katılıyorum ve bu yüzden teşekkür ediyorum.Konunda gerçekten hassas olsan böyle bir cümle sarfetmezdin.Benim safım, çizgim belli, gösterdiğim de alınganlık değil haklı bir tepki.Kiliseyle işim olmaz camide de mum yakılmaz.

Hangi anlamda kullandığın gayet açık mesajını tamamen okumasam yazmazdım.Karabaş adlı üyenin akp hakkında söylediklerine aynen katılıyorum ve bu yüzden teşekkür ediyorum.Konunda gerçekten hassas olsan böyle bir cümle sarfetmezdin.Benim safım, çizgim belli, gösterdiğim de alınganlık değil haklı bir tepki.Kiliseyle işim olmaz camide de mum yakılmaz.

ozaman sorun yok..benim israil konusundaki samimiyetimde orda gönüllü savaşacak kadar samimi..bırak malını boykot etmeyi bu işi düzenleyen biri çıksa benide listeye yazsın diyecek kadar.. akp hakkındaki her söze bende imzamı atarım yeterki haklı olunsuın. fakat akp üzerinden dinime saldıranların değerlerime küfredenlerin ilahi nizama dalga geçenlerin, kemalizm ve ordunun yanlışları karşısında tüylerini diken diken görünce aynı samimiyeti neden dini konularda göstermediklerini merak ediyorum ,sende aynı konumdaysan sanada sormuş olayım..

mhp dsp koalisyon dönemindeki tank ihalesini alan parti değilmiydi şimdi vatanı kendi tekelinde sanıyorlar almayın hemşerim israilden askeri araç olsun askeri ile ilgili ne varsa ama ne varki askeriye ile israilin arasında dostluk uç safhada memleketi düşünen mi kaldı hangisine güveneceğiz ilk önce adam gibi parti ve net duruşu olan bi lider olması lazım boykot hikaye keşke olsadı keşke şu lanet kavim helak olsaydı

ülkeler arası siyatset ilişkileri öyle algülüm vergülüm ile olmuyor.daha titiz olunmalı kesinlikle.değilse çok kötü sonuçlar doğurabilir.....

ozaman sorun yok..benim israil konusundaki samimiyetimde orda gönüllü savaşacak kadar samimi..bırak malını boykot etmeyi bu işi düzenleyen biri çıksa benide listeye yazsın diyecek kadar.. akp hakkındaki her söze bende imzamı atarım yeterki haklı olunsuın. fakat akp üzerinden dinime saldıranların değerlerime küfredenlerin ilahi nizama dalga geçenlerin, kemalizm ve ordunun yanlışları karşısında tüylerini diken diken görünce aynı samimiyeti neden dini konularda göstermediklerini merak ediyorum ,sende aynı konumdaysan sanada sormuş olayım..

Söylediklerine harfi harfine katılıyorum.Benim söylemlerimde eleştirdiğim akp nin yanlı politikalarıdır, ben asla dinimize yönelik bir söylem içine girmedim.Her kim akp yi alet edip din e dil uzatırsa yada müslüman-laik ayrımı yaparsa onada gereken cevabı verdim, veririm.Öbür taraftanda Mustafa kemal ve ideolojisinede Her vatansever gibi dil uzattırmam.Keşke bu konuya herkes senin gibi bakabilse...

BOYKOT ETSEN NE OLACAK

ülkende 20 senedir yapılan GAP projesinden haberin yok gelmiş boykotton bahsediyorsun.

Ülkemizin tarım arazileri kimlere satılıyor haberin varmı?

yahudiler çocuklarını Türkiye gelip doğuruyor neden böyle yapıyor haberin varmı?

yahudilerin vadedilmiş olarak inandıkları fırat dicle arasında yahudilere satılmış ve satılmakta olan arazilerden haberin varmı?

HABERİN VARDIYSA BU ZAMANA KADAR NERDEYDİN?
Akp nin yabancılara toprak satışını yasalaştırırken NERDEYDİN?

Haberin Yoktuysa bizi rahat bırak senin paranoyanlarınla uğraştırma bizi.Git parkta oyalan...

(emperyalist kazığın üstünde oturan birine : ''yahudi cikleti çiğnemeyin boykot edin'' diyen biri hakkında ne düşünürsünüz?)

Şu boykot çağrısını yapan BAYKAL ve saz arkadaşları olsaydı alkış tutardınız. Ama yok çağrıyı yapan milliyetçi-muhafazakar bir parti lideri ise "boykot etsen nolacak" absürdlüğü hatta dahada vahim üstteki açıklamalar...

Karabaş efendi siz rusyanın çomarlığını yaparken, Yazıcıoğlunun başkanlığını yaptığı ocakta ilk ders yahudilerin bin yıllık planı ve vadedilmiş toprak mefkuresi, ve müslüman-türk evlatlarının bu beladan nasıl korunacağıdır.

Haberin varmıymış..??!! Siz daha yeni yeni ulusalcılık oynamaya başladınız başlayalı İsrail, abd karşıtı oldunuzda, biz aklımız erdiği günden bu yana nerde siyonist , yahudi, mason dönme devşirme varsa küfrediyorduk. Yani siz giderken biz dönüyorduk karabaş efendi.

Güya AB ye karşıydınız ama CHP ve solak arkadaşları AB ye destek verdi kim vermedi desteği? kim kesin ve net bir şekilde karşıydı AB ye? Araştır bakalım ondan sonra Yazıcıoğlu ile ilgili yorum yap işkembeden sallama...İsrailin lideri meclise girdiğinde hangi parti lideri protesto edip meclisteki oturuma katılmadı?

O yüzden böyle komik yorumlar yapma karnımıza ağrılar giriyor. En kodamanınız ecevit bile siyonizmin oyuncağı bir zavallıydı.

Emperyalist kazıktan kalkmaya hiç niyeti olmayanlar bellidir bu ülkede. Abdulhamit'in torunları olmadığıda KESİNDİR.

Ben yapılabilecek bişey oldugunu sanmıyorum ülkemiz her konuda gerek onlara gerekse diğelerine muhtac ve sunuda bilelim yani doğuda acık acık yahudiler toprak alıyor arazi alıyorlar ordaki o araziyi ve toprağı satan vatandaslar aslında kendilerini ve sereflerini satmaktalar birgün geçmişlerine baktıklarında ne göreceklerini düşünüyorumda bişey bulamıyorum

Şu boykot çağrısını yapan BAYKAL ve saz arkadaşları olsaydı alkış tutardınız. Ama yok çağrıyı yapan milliyetçi-muhafazakar bir parti lideri ise "boykot etsen nolacak" absürdlüğü hatta dahada vahim üstteki açıklamalar...

Karabaş efendi siz rusyanın çomarlığını yaparken, Yazıcıoğlunun başkanlığını yaptığı ocakta ilk ders yahudilerin bin yıllık planı ve vadedilmiş toprak mefkuresi, ve müslüman-türk evlatlarının bu beladan nasıl korunacağıdır.

Haberin varmıymış..??!! Siz daha yeni yeni ulusalcılık oynamaya başladınız başlayalı İsrail, abd karşıtı oldunuzda, biz aklımız erdiği günden bu yana nerde siyonist , yahudi, mason dönme devşirme varsa küfrediyorduk. Yani siz giderken biz dönüyorduk karabaş efendi.

Güya AB ye karşıydınız ama CHP ve solak arkadaşları AB ye destek verdi kim vermedi desteği? kim kesin ve net bir şekilde karşıydı AB ye? Araştır bakalım ondan sonra Yazıcıoğlu ile ilgili yorum yap işkembeden sallama...İsrailin lideri meclise girdiğinde hangi parti lideri protesto edip meclisteki oturuma katılmadı?

O yüzden böyle komik yorumlar yapma karnımıza ağrılar giriyor. En kodamanınız ecevit bile siyonizmin oyuncağı bir zavallıydı.

Emperyalist kazıktan kalkmaya hiç niyeti olmayanlar bellidir bu ülkede. Abdulhamit'in torunları olmadığıda KESİNDİR.

bu kadar açık ve net anlatılamazdı sanırım.konuya yazılmış en güzel yorum diyorum.aklı selimle bakan gözlere ,iman ve aksiyon kokan sözlere binler tşkr..konuma kapak teşkil ediyor bu sözler. saolasın kardeş.

türk ocağı;3888802' Alıntı:

Bu senin iftirandan başka bir şey değil.

ayrıca bak bakalım chp nin gündemindeki konu olan baykalın çarşaf açılımını beğenmeyip alkışlamayan ve hatta baykalı ağır sözlerle eleştirenler var. kendininizi başkalarıyla karıştırmayınız yoksa böyle iftiralar atmaya devam edersinizki buda hoş olmayan bir ahlaktır.müslüman isen iftira atmaktan vazgeç.

rusyanın çomarlığını yaptığımızı söylüyorsun sana aynı güzellikte cevap versem türk ocağı nickini arap keranesi olarak değiştirsemmi acaba? psikolojine kapılırsın. bunada şüphen olmasın, seviyesizliğin ne gereği var dimii?
(şimdilik bu mesajımın bu bölümünü silmeyeceğim sözlerini silip geri aldığında gerekli düzenlemeyi yapacağım)

yenimi ulusalcılık yapıyormuşuz bu senin zanından başka bir şey değil.CUMHURİYET tarihini okursan Emperyalistleri bu ülkeden nasıl çıkardığımızı görürdün Geldikleri Gibi Gidenleri görürdün.

CHP ne zaman iktidar olduda ne zaman avrupacı amerikancı bir politika izledi bize anlatta öğrenelim.benim bildiğim chp 50 senedir iktidarda değil.

en kodamanımız ecevitmii? buda senin iftiran fetoşçu sülümancı kim olursa olsun bize lider olamaz ancak siyonistlere yobazlara uşak olur.Deniz Baykaldan Kurtulmak istiyorsanız Fetoşla ilgili bir bağlantısını bulun Hem biz kurtulalım Hem siz.

abdülhamitin torunları emperyalist kazığa oturamaz çünkü onlar emperyalistlerin kucağında oturuyor,tarihe bak torunları kimler kucaklamış gör.

Gelde Boykot Et Nasıl EDECEKSEN!

Dünyada yalnızca 14 milyon Yahudi var. 1,4 milyar Müslüman.
Tek bir Yahudi’ye 100 tane Müslüman düşmektedir.
Buna rağmen Yahudiler tüm Müslümanların toplamından yüz kez daha güçlüdürler.

Nedenini hiç merak ettiniz mi?......BUYURUN beraber bakalim

Tüm zamanların en etkin bilim adamı ve Time dergisi tarafından "Yüzyıl'ın Adamı" seçilen
“Albert Einstein” bir Yahudi’ydi.

Psikanalizin babası “Sigmund Freud” bir Yahudi’ydi. Bilinçaltı çatışma ve güdüleri araştırıp bilince çıkararak davranış sorunlarını çözme yöntemi, ruhsal çözümleme yi bulmus.

İşte size ürettikleriyle, tüm insanlığa zenginlik katmış olan Yahudilerden bazıları:
Benjamin Rubin ----- insanlığa aşı iğnesini verdi.
Jonas Salk ---- - ilk çocuk felci aşısını geliştirdi.
Albert Sabin ----çocuk felci aşısını daha da geliştirdi.
Gertrude Elion ----- -lösemiye karşı ilacı verdi.
Baruch Blumberg---- -Hepatit B aşısını geliştirdi.
Paul Ehrlich ----------frengiye karşı bir tedavi buldu.
Elie Metchnikoff ------bulaşıcı hastalıklarla ilgili çalışmalarıyla Nobel ödülü kazandı.
Bernard Katz ----------nöromüsküler iletişim ( kas -sinir sistemi arası iletişim ) Nobel ödülü.
Andrew Schally ------------endokrinoloji (metabolik sistem rahatsızlıkları, diabet, hipertiroid)
Aaaron Beck ---------Cognitive Terapi (akli bozuklukları depresyon ve fobi tedavilerinde
Gregory Pincus---------ilk doğum kontrol hapını geliştirdi.
Gerald Wald -----------insan gözü hakkındaki bilgilerimizi geliştirerek Nobel ödülü kazandı.
Stanley Cohen ------------embriyoloji ( embriyon ve gelişimi çalışmaları ) dalında Nobel aldı.
Willem Kolff --------böbrek diyaliz makinesini yarattı.

Müslümanlar da dahil tüm hastalar Yahudilerin bu buluşlarından yararlanıyor, sağlığına kavuşuyor.

Peter Schultz------optik lif kabloyu, Charles Adler trafik ışıklarını.
Benno Strauss-------- pazlanmaz çeliği, Isador Kisse sesli filmleri.
Emile Berliner---------- telefon mikrofonunu ve Charles Ginsburg videotape kayıt makinesini geliştirdi.
Stanley Mezor --------ilk mikro-işlem çipini icat etti.
Leo Szilard ----------ilk nükleer zincirleme reaktörünü geliştirdi.

Son 105 yılda 14 milyon Yahudi bilim dalında 100’ün üzerinde Nobel ödülü kazanırken, 1,4 milyar Müslüman yalnızca üç Nobel kazandı.

Neden Müslümanların bu kadar kalabalığa rağmen güçsüz olduklarını hiç merak ettiniz mi?

Nedeni şudur: İslam Konferansı Örgütü'nün ( OIC ). 57 üyesi ülkelerin tümünde 500 adet üniversite bulunmaktadır ve üniversite başına üç milyon Müslüman düşmektedir.
Buna karsilik: Sadece ABD'de 5758 üniversite vardır.
Hıristiyan dünyadaki okur-yazarların % 40 ı üniversite mezunudur ve bu oran Müslüman dünyasında % 2'yi geçememektedir.
Müslüman çoğunluğa sahip ülkelerdeki toplam bilim adamı sayısı 230 olup her bilim adamına düşen Müslüman sayısı 1 milyon kişidir.
ABD her 1 milyon Amerikalıya karşılık yaklaşık 4000 bilim adamı.
1 milyon Japona 5000 bilim adamına sahiptir.
Tüm Arap dünyasındaki her 1 milyon Arap nüfusa 50 teknisyen düşmektedir.

Soru: Neden Yahudiler bu kadar güçlüdür?....Cevap: Eğitim (Sorgulayıcı, Araştırıcı, Yaratıcı)
Soru: Neden Müslümanlar bu kadar güçsüzdür? …Cevap: Yanlış Eğitim veya Sıfır Eğitim (Sorgusuz, Araştırmasız, Ezberci) ..Sonuç: İslam dünyası bilgi yayılmasını gerçekleştirmekte başarısızdır.
Neden Müslümanlar güçsüzdür?......Çünkü bilgi üretmiyoruz.
Neden Müslümanlar güçsüzdür? …. Çünkü bilgiyi uygulamıyoruz.
Neden Müslümanlar güçsüzdür? ….Ve gelecek bilgi- temelli toplumlara aittir.

O halde Müslümanlar neden bu kadar güçsüzdür?
Cevap: Eğitim Yoksunluğu.Tam anlamıyla söylersek; kaliteli eğitim yoksunluğu.
Çok kesin biçimde söylersek; akılcı olmayan, çağdışı eğitim yoksunlugu

Dr.Faruk Saleem
Pakistan / İslamabad

Gelde boykot et şimdi ? yahudilerin ilacını aşısını icatlarını kullanma Kuduz ol frengi ol karanlıkta yaşa bilgisayar kullanma telefon kullanma .

üç gün boykot eden kudurur allahını kitabını bile şaşırır.

Geri