yazı ağırlıklı tutorialler burda toplandı :)

Biz nasıl yapıldığını anlatalımda kullanan yine plug-in kullansın.... Hem çok zor ve karmaşık bişi değil.. El alıştıktan sonra 1 dakkasını almıo insanın....

giren çok da fazla ii bilen yok arkadaşım... olaya girmiş olmak için giriceksen bence kasma ;)
ama diosan kasıp her şeyi en ii şekilde ööörenicem eyw o zaman :D

yaw kardeş oturup da zartdadanak herşeyi kapmak zaten kasar;)
maksat kendi işime yarıcak bişeyler yapabiliyim. kendi sitem için olur na biliyim işte değişik bişeyler yapmak güzel olur:)
+
zaten şuan da hayatımı b*ka çeviren mantık o herşeyi en iyi şekilde öğrenebilme mantığı olmuştur. neyse işte offff beynim sulandı zaten şu saatte:)

lahomenia' Alıntı:
heh bak bunu anladım valla:D saol ama galiba alıntıdır yasarken sen yasmamısın bunu saten bende ondan anladım:p hehehe adam gusel anlatmıs:D
HEHEE BEN NE ANLARIM PHOTOSHOPTAN SADECE ARASTIRMAYI SEVERIM O KADAR :D

Ben Yapamiyorum Arkadaslar Yaw Anlamadim Gitti Valla Ben Veriyorum Ama Yapamiyorum Buyuk Basari Valla :)

bide ben deniim yaww! SAOL melihh helal bea bizim için araştırmışsın walla!

sağol güzel döküman baba

abicim bu sandırsam adbe imaj reydında olyuyor galiba sanırsam

teşekürler baba sağol işeme çok yaradı

Bir Kaç Ufak Photoshop İpucusu (İp-neyi -- İp-şeyi):)

Arkadaşlar şidi size bir kaç ufak ipucu verecem...Bilen arkadaşlar için diil bilmeyenler için umarım işlerine yarar...

Photoshop'ta Güneş Tutulması Efekti yaratmak için başka bir resme ihtiyacınız yok mesela...

Öncelikle istediğiniz boyutta yeni bir belge oluşturun.Sonra [D] tuşuna basarak ön ve arka plan renklerini siyah ve beyaz olacak şekilde sıfırlayın.Arka plan rengini siyah ile boyadıktan sonra çalışma alanınızın tam ortasına FİLTER/ RENDER/ LENS FLARE seçeneği yardımıyla bir Lens Flare uygulayın. Brightness ½ 100, Lens Type 50-300 mm olabilir.Daha sonra hem soldan hemde sağdan FİLTER/ STYLİZE/WİND ile rüzgar efekti uygulayın.

şimdi aynı efekti yukardan aşaaya uygulayabilmek için resmi rotate etmemiz yani döndürmemiz gerekiyor.(Ulen bu dönme olayı pek bana uygun diil ama)...Bunun için İMAGE/ ROTATE CANVAS/ ROTATE 90CW seçeneğini kullanccaksınız.. Birasz önceki rüzgar efektini tekrarlayınArdından da FİLTER/ DISTORT/ POLARCOORDINATES seçeneğini RECTENGULAR TO POLAR seçili bir halde % 100 oranla uygulayın.Son olarak resmi aynen bir kez daha döndürün...Güneşe istediğiniz rengi vererek daha karizmatik şeyler çıkarabilirsiniz ortaya....

by Tigin_AL_PORU

Kendim için bişii İstiyosam Namerdim ALLAAAM ANNEME GÜZEL Bİ GELİN NASİB EYLE AMİİİİİN!!! :D

____________________________________________________________________________________________

Fotoğraflarınıza termal kamerayla çekilmiş havası katmak isterseniz;

Önce fotoğrafınızı açın (e tabi fotoğraf açılmadan olmuyo bu işler)..Şimdi bu iş için GRADIENT MAPPING kullanıcaz. Bu şekilde var olan renkler GRADIENT üzerindeki farklı bir renkle değiştirilecektir.GRADIENT MAP kullanabilmek için IMAGE/ ADJUSTMENT/ GRADIENT MAP seçeneğinden faydalanabilirsiniz...

Karşınıza GRADIENT MAP ayarları geldiği zaman siyah beyaz skalanın hemen sağındaki küçük oka tıklayın.Açılan menğden en alttaki lk gökkuşağı renkli skalayı seçin ve OK tuşuna basın.Fotoğrafınız tam istediğiniz şekilde değişecektir.Eğer bu katmanın bir kopyasını çıkarır ve motion blur ya da benzeri diğer efektleri uygularsanız daha farklı etkiler yaratabilirsiniz...

DİKKAT BURDAKİ İP ŞEYLERİNİN HİÇ BİRİ ALINTI DİİLDİR...

by Tigin_AL_PORU

___________________________________________________________________________________________

Gerçekçi Bir Damga yaratmak isterseniz hani şu filimlerde dosyaların üzerinde varolan ÇOK GİZLİ Tarzı yazılar yaratmak için...

İlk olarak damga olarak kullanmak istediğiniz yazıyı oluşturun.Sonra bunun hemen çevresine 5 piksellik bir dikdörtgen çizin. [CTRL]+[E] ile katmanları birleştirin.Hemen ardından FILTER/ SKETCH/ TORN EDGES filtresini IMAGE BALANS ayarı 50 SMOOTHNESS ayarı 15 ve CONTRAST ayarı 23 olmak üzere uygulayın son olarakta damgaya gerçekçi bir hava katmak için % 60 opacity değerinde ve 9 piksel boyutundaki bir silgi kullanarak rastgele silin...

KAYNANAMI KAYBETTİM GÖRENLERİN GÖRMEMEZLİKTEN GELMELERİ RİCA OLUNUR...

by Tigin_AL_PORU...

Önemli değil canım bi Teşekkür Et butonuna tıklamanız kafi...

huhehahaa :)
Photoshop için açılan başlıkta ve mesajda ancak bu kadar espri bombardımanı olur :)

Buzlu Yazı

Bide Photoshop isine el atalim dedim Buzlu Yazı yi anlatim once

Kafaniza gore boyutlarda yeni sayfa acin Arka FOnt Siyah olsun Sora Yazinizi Yazin Beyaz olcak sekilde...
ps17ea.jpg

sora Layer >> Layer Sytle >> Bevel and Emboss >> ok

sora Layer>>Flatten İmage

Evet simdi Devm ediyoruz İmage>Rotate Canvas>90*Cw yapip resmimizi yan ceviriyoruz

Filter>>Skylize>>Wind 1 kez yapin

sora İmage>Rotate Canvas>90*CCw yapip resmi duzeltin ve Filter>>Distort>>Piple 50 - 100 arasi yapip ok diin

ps26gc.jpg

bole olucak ben piple i 100 yaptim tabi siz onu kendinize gore ayarliyin

İmage>>Adjustments>>Hue/Satiration
diip Colorize yi secin

Hue >> 215

Saturation>> siz ayarliyiz isteginize gore

sora ok diin vee resmimizin Sonn hali

ps38ox.jpg

kolaay gelsin ;)

Kesinlikle alıntı degildir...

Geri