Yayındayız.biz ve radyodinle.com sistemleri lazım.Lütfen yardımcı olun.

zedX

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yayindayiz.biz ve radyodinle.com sitelerinin kullandığı web sistemi lazım.Player olayı ve admin paneli,kullanıcılar,radyolar yani kısacası komple sistem veya benzeri yabancı olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Asp veya Php hiç farketmez.Bu sistemlere çok ihtiyacım var.İyi Çalışmalar.

sadece merak ettıgım ıcın soruyorum bı konu hakkında aynı olmak sartıyla en fazla kac baslık acabılıyosun
rekorun kac bılımde ona gore :D

bırını sılıyorum daha dıkkatlı ol

kady' Alıntı:
sadece merak ettıgım ıcın soruyorum bı konu hakkında aynı olmak sartıyla en fazla kac baslık acabılıyosun
rekorun kac bılımde ona gore :D

bırını sılıyorum daha dıkkatlı ol

dostum hem aspciler hem phpciler görsünler diye yaptım.Art niyetim yok.
iyi çalışmalar.

İstek Başlığı Acmadan Once Bir Forum Kurallarını Oku İstersen Arkadaşım +100 Msj sınırlaması vardır Closed

hayret bişey

Lovely' Alıntı:
İstek Başlığı Acmadan Once Bir Forum Kurallarını Oku İstersen Arkadaşım +100 Msj sınırlaması vardır Closed

arkadaşlar siz iyimisiniz.Kendi kendinize kurallar koyup işi saçmalıktan başka bir yere getirmiyorsunuz.Şurda adam gibi bir sorunumuzu yazdık,cevap geleceği yerde iki tane anlamsız adı sistem yetkilisi olan arkadaşlar cevap yazdı.Ya edebiyle soru sorana cevap verın ya da susun.Bu şekilde forum yöneticiliği olmaz.Biraz daha saygı arkadaşlarım.

Lütfen konu ile ilgili yardımcı olacak arkdaşlar yazı yazsınlar.

İyi çalışmalar...

dikkat et kendine

Sam55' Alıntı:
arkadasım sende 3 mesaj yazıp bir şeyler bekleme....

biraz paylaşımcı olmayı öğren...azcık sende saygı duy yapılan işe....

birisi bunu durdursun....

Arkadaş sen 60 mesajı böyle ortalıkta boş boş konuşarakmı aldın.sen kendine bak ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı anca senin gibi hımbıllar için geçerli.Buraya hiç bişey bilmeyen biride gelebilir.Ondanda paylaşımmı beklıyeceksin.Ne güzel memleket verdiğin kadar alırsın.Karşılıksız yardım denilen ama sizin bilmediğiniz bir olay var.Yazık gerçekten yazık.Ortalığın bu kadar çoluk çocuğa kalması beni üzdü.

Bilgi vermeyin arkadaşlar ancak eleştirin,saldırın.

zedX' Alıntı:
arkadaşlar siz iyimisiniz.Kendi kendinize kurallar koyup işi saçmalıktan başka bir yere getirmiyorsunuz.Şurda adam gibi bir sorunumuzu yazdık,cevap geleceği yerde iki tane anlamsız adı sistem yetkilisi olan arkadaşlar cevap yazdı.Ya edebiyle soru sorana cevap verın ya da susun.Bu şekilde forum yöneticiliği olmaz.Biraz daha saygı arkadaşlarım.

Lütfen konu ile ilgili yardımcı olacak arkdaşlar yazı yazsınlar.

İyi çalışmalar...

Arkadaşım ? Bu Kuralları Biz Koyduk Ve Bu Kurallar Butun User'lar icin gecerlidir...
Ve Saygı Denilen Yazılı Olyan Kurallarımız Var Ordatada Emek Olmadan Herhangi birşey bekleyemezsin... Almadan Veremek Olmaz !

arkadaş 100 msjını burda tamamlıcak bu azimle giderse :D

:D des :D sen akıllanmayacan be o kadar dedim burası gay formu değil

Dostlar

Dostlar tamam kurallar konusunda haklısınız diyelim.Ama ortada bir maduriyet var.Ya ben napacam 100+ msj ı doldurana kadar herhalde bır yerlerım ağırır :mutlu: Yani en azından kıdemlı userlar veya yöneticiler bazı durumlarda insiyatif kullanabilirler.

Yahu sorduğum soruda dünya ne zaman batacak şeklinde ,cevaplamak içinde kahin olmayı gerektiren birşey değil.:)

En azından bir insiyatif almayı düşünün:hhman:

Ben forumlarınızı gerçekten beğeniyorum.Ama realiteleride düşünmeden kuralları 1.sıraya almayın pls.

Herkese başarılar...

baslık ve msjlar sapmıs .. yonetıcıler işlerine karısmak gibi olmasın ama bence temızlık yapsın.. site hepimizin sayılır goren bişey var diye bakıyor ama bişi yok..

kurallar düzen ve ii her kez için yararlı bir site için ve kalitesini koruması için ortamın gerekli bence..

ben elimdekilere bi bakayım varsa paylaşırım... burdan bakabilirsin yoksa elden gelen bişi yok zedx kardes..

evet arkadaşlara katiliorum ama adamin acil olarak bir işi vardir belkide yardim icin gelmişdir daha yenidir o yüzden 100 msg i yokdur ama bizim Hackhell yinede ona yardim eder deilmi ? Burayi Seviyorum

Adamı bi dövmediğiniz kalmış :D illada yazdıracanız 100 mesaj :D

- Hanfendi meraba tanışabilirmiyiz sizi çok beğendim çok güzel birisiniz, sizinle tanışmak bana onur verecektir...

- Olmaz canım hemen öyle tanışmak varmı, hem senin kaç mesajın var bakalım? önce bana 100 mesaj yaz sonra düşünürüz hadi naş naş :D

"Butun User'lar" bu neya Türkçe mi bu?
Bir de bunu bir sürü yıldızı olan bir adam yazmış.
Arkadaşım soruna gelince asp ile yazılmış basit bir player var elimde ilgilenirsen upload ederim.

barisnet' Alıntı:
"Butun User'lar" bu neya Türkçe mi bu?
Bir de bunu bir sürü yıldızı olan bir adam yazmış.
Arkadaşım soruna gelince asp ile yazılmış basit bir player var elimde ilgilenirsen upload ederim.
çok memnun olurum dostum.

DeSaNTRaLiZaSYoN Sen Çok Yaşşa:) Evet Açıktan ver arkadaşa bizde yanında çay içeriz bari :D

Geri