Yavru Köpeğime İsim Arıyorum.

waLLa Bende Bir YerDe Rast gELdim Ataturk'un köpeğinin Adı FOKS yazıyodu Ya ben Tam biLmiyorumda Ama

YazıLısı FOX ta oLabilir ... Ama Okudum Yerde FOKS diye vermişti ... :) GoogLedede Arattım Ataturk'un köpeği ,

diye FOx çıktı ... Sanırın yanLıs biLgi değiLdir

Ya Atatürkün köpeğinin adını tartışmıyoruz tamam mı gençler bana köpekisimleri söyleyin siz yaaw...Hayvana bi ad takmam lazım.

komşumuzda vardı . shadow du adı . hala shadow :)

bence chelse koy benım 2 kurdum vardı bri chelsi biride bildi sibirya kurtlarıydı ben sevmştim isimleini

benim arkadaşta vardı. ilk başta toro ismini koydu sonra mahmut diye değiştirdi :D
reis de koyabilirsin. ama köpek ismi koyacaksan ve bu seninki gibi rott sa ve erkekse içinde ''S'' veya ''T'' olan isimleri koymanı tavsiye ederim

Duman Olabİlİr

N-Gin(encin)

güzel bir de tasma alırsın tasmayada janjanlı bir şekilde ~N-GiN~ yazdırırsın mükemmel olur değişik olur işte varmı böyle bir köpek ismi :)

NeShTeR'de olabilir :)

1.şiriin
2.poki
3.cancan
4.dost
5.tatlım
6.azman:)
7.katil
8.yağız
9.vampir
10.çelik
11.topuk
12.rodi
:D :D :D inşallah işinize yarar.Saygılar

pıtır nasıl

ne koyarsan koy sonuçta köpek neye alışsa ona gelcek ne önemi var ismin :)

benim köpeğimin ismi tombik 'ti ama öldü :(

Arkadaşlar verdiğiniz isimler için teşekkür ediyorum ancak karar veremedim bakın beğendiğim isimleri sıralayım.
Çiko - Rodi - Pixel - Ne bilim şimdi fazla aklıma gelmiyor köpeğiinin de nerden aldım lenn....iSİM BULAMADIM DAHA YAAW.

Geri