YavŞak

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Yavşak...
Ahmet Türk'e yapılan yumruklu saldırıyı 'çok yayınladı' diye RTÜK 500 bin lira ceza verdi Star Haber'e. Dışarıdan bakınca ve maalesef olağan RTÜK cezalarından biri gibi duruyor değil mi?
Değil...
---
Kim var Star Haber'in başında?
Uğur Dündar...
Doğru, Dündar sunuyor haberleri.
Ama asıl beyni Star Haber'in Yılmaz Özdil.
500 bin TL cezayı kim ödeyecek peki?
Star TV...
Ve Star TV'nin patronu diyecek ki 'Kardeşim bu nasıl ceza. Dikkatli olun, ona göre haber yapın'
Veya böyle demeyecek...
Ama demese ne olacak ki?
Yarın Star TV çalışanlarına zam yapılmayınca, maaşlar zamanında ödenmeyince veya birileri işten çıkartılınca orada çalışanlar 'Bak gördün mü? Yılmaz Özdil'in yaptığı haberler yüzünden ceza yiyoruz. Zam alamıyoruz. İşimizden oluyoruz' demeyecek mi?
Onlar böyle demese bile Yılmaz Özdil ve arkadaşları bu baskıyı üzerilerinde hissetmeyecek mi?
---
Peki mesele Ahmet Türk'e yapılan saldırının Star Haber'de kaç kez yayınlandığı mıdır?
Tabii ki hayır.
Bakın bakalım RTÜK'ün o toplantısına.
Diğer haber bültenlerinin 4 günde o saldırı görüntülerini kaç kez yayınladığı var mı?
Mesela haber kanalları NTV, CNN Türk kaç kez yayınlamış acaba saldırının olduğu gün içinde o görüntüleri?
Niye o zaman onlara ceza yok?
Çünkü o haber merkezinin başında Yılmaz Özdil yok.
---
Devlet eliyle sansürün ibret vesikasıdır RTÜK kararı.
Yazılarıyla muhalefet eden bir yazara başka taraftan vurmaktır aslında yapılan.
'Sen Hürriyet'te bana geçirirsen, ben sana Star'da böyle geçiririm'dir bu işin Türkçesi.
Ve ne yazık ki diğer köşe yazarları dahil, günlerdir bu duruma tepki gösteren bir tek televizyon habercisi çıkmamıştır ortaya.
Fazıl Say yanlış tarafı değerlendiriyor bence.
Asıl yavşak medyanın ta kendisidir.

Nihat Sırdar

bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar
yazıya katılmamak elde değil

Bide Yılmaz Özdil e 500 bin kessinler kafa ütülemesin bu yavşaklar(Başlığa istinaden söyledim)..

Vakitin 1.5 milyonluk cezasınıda hatırlatın yavşak medyaya önce onun hesabı sorulsun Star Tv çalar çırpar öder zaten bi şekilde.

Medya resmen vezir görevi görüyor. Ortalığı karıştıran da medya , sakinleştiren de medya.

ulan ahmet türk'ün yumruklandığını gösterdiği için gerizekalı bi zihniyet buna ceza veriyo. sanki koruyolar adamı. bazılarıda çıkmış vakitede ceza verildi diyo. ahmet türk söz konusu olan adam pkklı herif ötesi varmı. ama yok kafa basmayınca yapcak bişi yok

Utanmasalar haberlerde müzik eşliğinde adamı mağdur gösterecekler. Helal olsun yapana , keşke daha hızlı vuraydı da burun kemikleri beynine saplansaydı da oracıkta geberseydi.

Peki trt ni son 1 haftadır kendini aklama çabası bu başlığa uymamaktamıdır?Sözde doğru ve tarafsız ilan edilen haberlerin daha ilk günden itibaren EVET çilerin köşe kaptığı ve bizim hem vergi hemde elektrik faturalarımızla finanse ettiğimiz trt ye ne demeli?

Birde sapla samanı karıştırmamak lazım,hala kafası askerin dipçiğine dalmış kardeşlerim kaldırın siperden kafanızı.O siper askerin siperi değil abd nin uşağı aracılığıyla ördüğü örtülü ödenektir sadece.

Geri