Yasin Hayal'in Avukatı : Bütün Yollar ABD ve Fetullahçı Ekibe

64general1

New member
Reaction score
0
Yasin Hayal'in Avukatı : Bütün Yollar ABD ve Fetullahçı Ekibe

En Son Haber

Hrant Dink'i öldürmeye azmettirmekten yargılanan Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut, olayın Türkiye'ye karşı bir komplo olduğunu söyledi.

Turgut, Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve eski Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek'in soruşturma kapsamına alınması gerektiğini belirtti.

Turgut, cinayette bütün yolların ABD ve Fethullah Gülen cemaatine çıktığını belirtti.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink 'i öldürmeye azmettirmekten yargılanan Yasin Hayal 'in avukatı Fuat Turgut, cinayetin ABD'nin de içinde bulunduğu uluslararası bağlantıları olan bir olay olduğunu, ABD'de yaşayan Fethullah Gülen cemaatinin ise cinayetle ilgisi bulunduğunu söyledi.

Trabzon'da Cumhuriyet gazetesine açıklamalarda bulunan Turgut, gerek müvekkili Yasin Hayal ve gerekse tetikçi O. S'nin kurban olduklarını, olayın Türkiye'ye karşı bir komplo olduğunu vurguladı.

Bütün yolların ABD ve Fethullah Gülen cemaatine çıktığını söyleyen Turgut, bu kesimin emniyetin en hassas yerlerine kadar sızdığını, dolayısıyla soruşturmaların gereği gibi belirli noktalara götürülemediğini, bazı yerlerde tıkandığını altını çizdi.

Turgut, başta Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve eski Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek olmak üzere bazı yetkililerin soruşturma kapsamına alınması gerektiğini savundu.

Cinayetin işleneceğinin polis muhbiri olduğu iddia edilen Erhan Tuncel tarafından bildirilmesine karşın bazı emniyet üst düzey görevlilerinin görevlerini yapmadığını vurgulayan Fuat Turgut, bu kişilerin yargı karşısına çıkarılmamasının dikkat çekici olduğunu söyledi.

Turgut, yargı sürecinde gerçeklerin ortaya çıkacağını, bazı kesimlerin bunu engelleme çabası içinde olduğunu iddia etti.

koskoca adamlarsınız elinize şeker verip git şu adamı vur demediler herhalde

Fethullah Gülen sıradan bir vatandaş değil ki.Ayrıca çeşitli olay ve senaryoların altında ismi yeralmış bir isim.Söylediğine katılmayı çok isterdim(English Teacher).Amerika da kankamız gibi yıllarca dirsek adamımız olmamış.Şüphelenmemek ve 64General1'in paylaşıma sunduğu teoriyi dikkate almamak mümkün değil, bu şartlarda.Fakat ülkemizde bağımsız bir yargı yada tesir altında kalmayan güvenlik güçlerimiz olsa yada varsa bu olay çözümlendiğinde AK koyun KARA koyun çıkacaktır ortaya.Ben kafadan bir 5 sene veriyorum çözüme ulaşması için.

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2552043' Alıntı:
Adamlar gökte kuş ölse Fethullah Gülen'den bilecekler vallahi:)

Kusura bakmada, bu ülkede MİT, Emniyet İstibaratı ve Askeri İstibarat neden F. Gülen hakkında Hükümetlere rapor sunuyorlar. Neden diğer cemaatlere bu kadar ilgi ve alaka göstermiyor. Neden F. Gülen hakkında yazılmıs bir sürü kitap var. Kaldı ki Gülen kimin kanatları aldın da? Cevap çok basit ABD. Her ikisinide çıkarları ortusuyor. Neden el ele verıp beraber çalışmasınlar.

Bu cinayette sıradan bir cinayet değil. Bu olay da diğer olaylar gibi aydınlatılamaycak. Devletten habersız bu ülke kuş ucmaz. Herkez neyin ne oldugunu biliyordur.

Bence, sen pişman olup dağdan inen PKK'lıların söylediklerini bir oku tekrardan. Yukardaki sözlerin cok cahilce kaçıyorda!!!

arkadaşım benim söylediğim cahillikse onların yaptığı gerizekalılıktır bakın şöyle teröristleri savunmayın bana üstelik bunlar öyle teröristlerki uçları taaa emniyet müdürlerine kadar uzanıyor
ben nurcuların bu işte parmağı vardır veya yoktur demiyorum ama her halukarda bu işte devletin parmağı vardır
olayı başka yerlere çekmeyin yok fetullahçı vurmuş yok ermeni lobisi vurmuş kim vurduysa-vurdurduysada sonuçta devlet göz yumdu bu çok açık bir gerçek

ki böyle bendende cahil en az milyon kişi var bu ülkede daha hrant dinkin yüzünü bile görmemiş resmini gösterdiğimde tanımayan insanlar bu hrant dinktir dediğimde bırak şu şerefsizi diye çok rahatlıkla söyleyebiliyorlar bu cahillik değilde nedir
dağdan inen pkklılar demişsin benim gözümde onların değeri şu iki ahmaktan daha fazladır en azından yaptıkları yanlışı anlamışlar sorunun dağda çözülemeyeceğini anlamışlar ama bunları sokağa salsan yine birilerini vuracaklarından adım gibi eminim çünkü bunların kendi beyinleri yok gittikleri ocaklarda büyük ağbi leri ne derse bunlar orada

inamıyorum

bu ulkede hala fetullah guven denen serefsize ilgi gosterenler var.cok akıl almaz bir sey bu o ilk once turkiyeye gelsin yiyorsa maçası.kenan evrenin dedigi gibi ilk once kravat taksın sonra gelsin.isteyen istedigini yapar AMA bu ulkede ataturk cocukları bitmez...

Kusura bakmada, bu ülkede MİT, Emniyet İstibaratı ve Askeri İstibarat neden F. Gülen hakkında Hükümetlere rapor sunuyorlar. Neden diğer cemaatlere bu kadar ilgi ve alaka göstermiyor. Neden F. Gülen hakkında yazılmıs bir sürü kitap var. Kaldı ki Gülen kimin kanatları aldın da? Cevap çok basit ABD. Her ikisinide çıkarları ortusuyor. Neden el ele verıp beraber çalışmasınlar.

Bu cinayette sıradan bir cinayet değil. Bu olay da diğer olaylar gibi aydınlatılamaycak. Devletten habersız bu ülke kuş ucmaz. Herkez neyin ne oldugunu biliyordur.

Bence, sen pişman olup dağdan inen PKK'lıların söylediklerini bir oku tekrardan. Yukardaki sözlerin cok cahilce kaçıyorda!!!

fetullah gülen cemaatinden başka cemaat yokki :)

fettuhlah gulen benide öldürdü haber verin cumhuriyet gazetesine gelip haber yapsınlar!!!

Hrant dink cinayeti ve Rahip cinayeti aynı yap boz un birer parçalarıdır.

Egemen güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları yap boz un parçaları.

Buna Malatya cinayeti de dahildir.

Belki Hrant Dink de ölmeden önce bu oyunun bir parçasıydı.

Bu cinayetleri de egemen güçler emrindeki örgütlerin içersinde en çok tepki uyandıracak birini seçer. Bu PKK olabileceği gibi F.Gülen ekibi de olabilir.

Geçmişte sağı ve solu nasıl kullandilarsa aynı şekilde şimdi de farklı enstrümanları kullanabilirler.
Solcular da geçmişte ABD ye karşı hareket ediyordu, fakat ABD kurduğu tezgaha getirerek onları da kullandı.

Sakın ola ki ben çok akıllıyım deme, öyle bir tezgaha düşersin ki sen bile kullanıldığının farkına varamazsın.

Allah iyiliğini versin avukat. :hhmanD:hhmanD:hhmanD

Fettullah ve ekibi Türkiyenin Hayrına Din Hayrına İşler yapmaz..Onlar hep içlerinde kin ile yaşar .Birgün o kini kusacaklar bakalım ne zaman....CİA Fettullahı 1950-1960 da keşif etti.Gerçekten araştırmak isteyen onun ne olduğunu kime Hizmet ettiğini araştırı.En basiti DİNLER ARASI DİYALOK KAVRAMINI ORTAYA ATAN KİM.Hangi dinden bahsediyor ..Benim Bildiğim HAK DİN İSLAMDIR.BAŞKA SINI BİLMEM...Sonra
gelen tepkiler üzerine Kültürler arası diyalog.....O kültürler ki Türkiye Cumhuriyetini Yok etmek için el ele verdiler...Son sözlerim:

GAZİ DİYOR Kİ : DAHİLİ VE HARİC İŞ BİRLİKÇİLERİN OLACAKTIR...MEKANI CENNET OLSUN.

fetullah gülen o kadar delikanlıysa ve ii adamsa gelsin türkiyeye paşa paşa yatsın gidipte amerikada saklanmasın

Mantıksız düşünen apaçiler çamur atarak kurtuluş arıyorlar, avukat olayın yönünü saptırmaya çalışıyor. Ama görünen köy kılavuz istemez. Adam öldürmek islamda yoktur.

Neval Kavcar
[email protected]

YILDIRMA OPERASYONU

ABD yıllardır, TSK i içinde JİTEM var, çeteler oluşturuyor tartışmasını başlatıyor. Buna yerli uzantıları müdahil olarak işi şekillendiriyor. Türk Silahlı Kuvvetlerini Savunma Bakanlığının uzantısı haline getirme, kurumlar haline dönüştürme çabası da buna bağlı olarak sürüyor. Kara Kuvvetleri komutanı iken, PKK lı bir itirafçının ifadesiyle Büyükanıt’ı yargılatma teşebbüsü hem geleceğin Genelkurmay başkanının önünü kesme hem de “askeri” yargılayarak, stratejik ortağın hedefine taş atılmasını önleme amaçlı gibi gelmişti bizlere.

AKP iktidarının “Sivil Anayasa “ adlı sivil darbe girişiminde Genelkurmay başkanlarının yargılanmasının önü açılırken, ne hikmetse Cumhurbaşkanına dokunulmazlık geliyor. Milletvekili dokunulmazlıkları ise devam ediyor. Birtakım sivillere dokunmadığı için mi adına “Sivil Anayasa” kondu bilemiyorum. “Nalıncı Keseri Anayasası” ya da “ Sevr Anayasası” dense daha gerçekçi olur.

Şeffaf bir toplum ve demokratikleşme diyen AKP iktidarı nalıncı keseri rolünü oynuyor. Genelkurmay başkanları yargılanmalı derken, kendilerinin dokunulmazlıklarına devam diyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı faaliyette bulunan her kim olursa olsun yargılanmalıdır demeyen, yani TBMM ini bu sürece dâhil etmeyen Anayasa eksik kalır.

Milletvekili Türk Milletinin bir ferdidir. TBMM’ine girmeleri onları kimseden üstün kılmıyor. Başbakan Erdoğan, Abdullah Gül ve AKP milletvekillerinin bir kısmına ait fezlekeler Meclis Başkanlığında beklerken, Genelkurmay başkanına yargı yolu açılarak mı toplum temizlenecek? Boy boy fezlekesi bekleyen Genelkurmay başkanı mı, başbakan mı?

1984 den beri terörle mücadele eden TSK i mensuplarının suçlanması, emekli olduktan sonra katledilmesi yetmedi. Sırada terörist suçlaması var. Hem de DTP li vekillerin aleni PKK nın uzantısı olarak kendilerini tanımladıkları böylesine hassas bir dönemde. Ayrı bayrak ve kendilerini yönetme talebini isteyebileceklerini dillendirmeye başladıklarında. TSK i sınır ötesi mücadelesine devam ederken.

ABD’nin fason örgütü El Kaide’nin güya Gaziantep’de hücre evinin ortaya çıkarıldığı şu günlerde, emekli tümgeneral Veli Küçük’ün terör örgütü kurma suçlaması ile göz altına alınıp tutuklanıyor. Yakalanan “Soyut El Kaide”nin ilk ifadesinde CIA ajanları da bulunmak istiyor ve gelişmeleri yakından izliyor. Bu Türkiye’ye hakaret değil de nedir? “Teröre karşı işbirlik” ile açıklanabilir mi bu talep?

“Ergenekon” denilen bir operasyon, Fetullahçı diye siciline not düşülen Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek tarafından yönetiliyor. Bu bilgi işlerin nasıl olup da bu boyuta getirildiğinin de açık bir göstergesi aslında.

Ergenekon Operasyonu için haziran ayında ki konuşma yasağı devam ediyor denilmesine rağmen, gözaltına alınan herkes bir yandan Susurluk’a bağlandı öbür yandan DTP lileri katledecek bir infaz timine çevrildi.

Bu Operasyonu istihbarati boyutta yönettiği söylenen Ramazan Akyürek’i sorgulayalım.

O- Terör örgütü kurdukları gerekçesi ile 40 ayrı noktada aynı anda yapılan geniş bir operasyonla gözaltına alınan isimlerin Ümraniye bombaları, Danıştay baskını, Hrant Dink'in öldürülmesi, Cumhuriyet gazetesinin bombalanması, Rahip Santaro'nun öldürülmesi ………….ile bağlantılı olduğu iddia ediliyor.

O- Oysa bu olayların sorumlusu olan baş aktörü, dönemin İstanbul Valisi Erol Çakır tarafından siciline Fethullahçı notu düşülen Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek. Rahip Santaro cinayetinden Hrant Dink'e, Danıştay baskınından, Şemdinli'ye kadar uzanan operasyonları Emniyet içerisindeki Fethullahçı polis şefleri yönetiyor.

O- Ramazan Akyürek'in Trabzon Emniyet Müdürlüğü döneminde kurduğu "operasyon ekibi" Rahip Santaro cinayeti, Mc Donalds bombalaması ve Dink suikastlerine karıştı. Danıştay baskının faili olan Alpaslan Arslan da emniyet içerisindeki Fethullahçı örgütlenmeye ilişkili. Arslan bu bağını mahkemede verdiği "Fethullah Gülen hocadan özür diliyorum" ifadesiyle doğrulamıştı. ( Internetajans- 25 Ocak 2008)

Hablemitoğlu öldürülmeden önce emniyette ki Fetullahçı yapılanmadan söz ettiği “Köstebek” henüz yayınlanmamıştı. Emniyette ki cemaat mensuplarını isim isim yazacağı kitabını yine o dönemde bastıracak yayınevi bulamadığını hatırlıyor musunuz? İşte o kişiler şimdi Türk Milletinin yeniden var oluşunun belleklere kazınmış adı olan “Ergenekon” ile “Türk Milliyetçisi” avına çıkıyorlar resmen.

TSK inin Batı emperyalizmine teslim olmayışı, devlete sadakati ve her şartta vatan düşmanları ile mücadele etmesi bir şekilde cezalandırılmak isteniyor. Yapılan Operasyona “Ergenekon” değil “Yıldırma” adı daha çok yakışır kanaatindeyim.

Medyadan takip edebildiğim kadarı ile “Ergenekon Terör Örgütünün!! “ karargahı Bağımsız Türk Ortodoks Patrikhanesi imiş efendim. Patrikhane sözcüsü Sevgi Erenerol’un ifadesi bundan alınıyor. Ailesi İstiklal Savaşı yıllarında Atatürk ile birlikte millî mücadeleye katılmış Batı emperyalizmine karşı mücadele etmiş. Daha eski bilgi ise Anadolu’nun son fethi 1071 Malazgirt Savaşında, Bizans ordusunda ki Hıristiyan Türkler(Peçenekler) Sultan Alparslan’ın tarafına geçerek, savaşın gidişatı değiştirmişti. Şimdi bu ailenin torunu Sevgi Hanım terörist olarak muamele görüyor. PKK terör örgütünü affeden AKP iktidarı, “Ergenekon Operasyonu” ile Türklerin etrafına tekrar demirden dağlar mı örüyor ne dersiniz?

Şu hale bakın İstiklâl Savaşı yıllarında Patrikhaneyi Yunanlıların silah deposuna çeviren ve ekümeniklik iddiaları ile Türkiye’nin sürekli başını ağrıtan Rum Ortodoks Patrikhanesi ile diyaloglar yapan bir cemaat mensubu, Türkiye’nin yanında olan Erenerol ailesini cezalandırıyor.

Operasyonun yanlış gidişatını konuşmak yasak, fakat gözaltında ki kimliklere atış serbest şeklinde gelişmeler yaşanıyor.

Gözaltında bulunan Avukat Fuat Turgut’un Adliyeye getirilişi sırasında:

“Tayyip ve Fettoş’u sevmemek terör suçu. Bir de Abdullah Gül’ü” demesi hayli ilginç bir gelişme idi.

Operasyonun adı Ergenekon konması için ne düşünmek gerekir? Ergenekon’dan çıkan Türk Milleti yeniden doğmuştu. Her yıl 21 Mart bayram günü olarak kutlanır tüm Dünyada.

İşte bu yüzden yapılan operasyonun adına “Ergenekon” konsa da aslı: “Yıldırma Operasyonu”dur.

Türkleri Anadolu’dan püskürtmenin bir başka cephesi de denilebilir onlara.

cevap

Fettullah Gülen' in bu tür iftiaralara bir röportajda verdiği cevap şöyledir:
"Dine ve dindara karşı hasımca davranan küçük bir azınlık her fırsatta bunu yapıyor ve hem hedef şaşırtmaya çalışıyor hem "çamur at izi kalsın" politikası uyguluyor hem de inananlara karşı kin ve nefretlerini bir kere daha ortaya koyuyorlar. Aslında, bizim hep nizamın ve intizamın yanında olduğumuza bu millet şahittir. Anadolu insanı, değil bir insanın kanını dökmek bir karıncaya bile basmayacağımızı çok iyi bilir. Bize kötülük yapanlara bile hep iyilikle mukabele etmeye söz verdiğimizi, dövene elsiz, sövene dilsiz ve her zaman gönülsüz olduğumuzu onlarca defa dile getirdiğim gibi, her karesi halkın gözleri önünde geçen hayatım da bunun delilidir.
Daha önce de zikrettiğim bir hadiseyi müsadenizle hatırlatmak istiyorum: Camilerde vaazlar verip hutbeler okuduğum dönemdeydi. Bir gün bir arkadaşımız "Hocam, sizi o minberde ne zaman görsem her an alnınızdan bir kurşun yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana; alnınızdan bir kurşun yemiş de kanlar içinde boylu boyunca uzanmışsınız gibi görüyorum sizi ve çok korkuyorum" demişti. Gayet sakin bir tavırla ona dedim ki; "Ben hep o tehlikeyi bilerek ve onu bekleyerek çıkıyorum minbere." İşte o günlerde bile, cami kürsüsünden beni sevenlere şöyle demiştim; "Şayet bir gün beni bu kürsüde öldürürlerse, cesedimi bir kenara atın ve başınız önde asayişin, emniyetin temsilcileri olarak evlerinizin yolunu tutun. Eğer, öyle bir anda kalkıp bir yanlışlık yapar ve mukabelede bulunursanız, size hakkımı helal etmem; iki elim iki yakanızda kalsın, Allah huzurunda sizinle hesaplaşırım!" Evet, benim yaşamamı ya da ölmemi değil önce milletin huzurunu düşündüm ve altmış küsur senelik hayatımda asayişi ihlal edecek bir harekette bulunmadım, güven atmosferinin delinmemesi için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım.
Mesela, Üsküdar'da vaaz ediyordum. İstihbarat görevlileri cami kürsüsünün altına bomba konmuş olduğunu söylediler. Ben öyle bir ölümü şehadet sayarım. Fakat, camide panik olur, insanlar canlarını kurtaramazlar; sonra halk tahrik edilip sokağa dökülür... gibi mülahazalarla vaaz etmekten vazgeçtim. Belli bir dönem sonra, yine va'z u nasihata başladım, Süleymaniye Camii'nde de aynı suikastın hazırlandığı haberini aldım. Halkın can güvenliği ve asayişin temini için oradaki vaazlarıma da son verdim.

Evet, genel üslubumuz budur bizim: Elimizden geldiğince hep emniyet ve güvenin temsilcileri olduk. Kargaşa ve anarşiye taraf olmaktan hep uzak bulunduk. Şerrinden emin olmaya çalışsak da, bizi ısıran bir karıncayı dahi öldürmedik, her canlının hayat hakkı olduğuna inandık. Başkaları, bizim başka şekilde hareket edeceğimizi, başka türlü düşüneceğimizi, onlar için farklı mülahazalara gireceğimizi zannediyorlarsa, demek ki onlar Müslümanı hiç tanımamışlar. Demek ki, onlar birkaç tane canlı bombaya bakıyor ve sadece birkaç teröriste göre hüküm veriyorlar. İslam'dan nasipsiz insanların tavırlarıyla şöyle veya böyle İslam'a gerçekten gönül vermiş insanları karıştırıyorlar. Oysa, bilerek teröre bulaşanların hakiki Müslüman olamayacağını defalarca ifade ettim. Cinayetin çok kötü bir cürüm olduğunu, Kur'an-ı Kerim'de bir insanı öldürmenin bütün insanları öldürmeye eş tutulduğunu ve din adına cinayet işleyenlerin İslam'ın dırahşan çehresini kararttıklarını, kimsenin de buna hakkı olmadığını onlarca kez dile getirdim. Dahası, bizim inancımıza göre, tek tek şahısların hiçkimseyi cezalandıramayacağını, cezalandırmanın devlete, devlet kurumlarına ait olduğunu da bilmem kaç defa şerhettim. Fakat, maalesef, fesada kilitlenmiş bazı kimseler birkaç kötü örneğe bakarak bizi de öyle görüyor, öyle yorumluyor ve öyle göstererek güya intikam alıyorlar."

o avukatı tanıyorum hem de cok ıyı bızım cafeye gelırdı bısıler içerdi zaten en son borcu vardı bıze yalan solemıyorum gercekten görünce cok sasırmıstım zaten bole davalara bole avukatlar bakıyo

sen o adamların evlerinde 2 ay kal , bak çok bile söyledim. 2 ay kal , eline versinler silahı babanı bile öldürürsün. Allah'ı , İslam'ı , Peygamberi'i öyle tanıtıyorlar , öyle şekillendiriyorlar ki kendini bir halt sanıp onların köpeği haline geliyorsun resmen. Bu işleri o kadar hafife alma sakın

Adamlar gökte kuş ölse Fethullah Gülen'den bilecekler vallahi:)

ben fehullahtan bilirim kardeşim. Bu adam türkiyede milyonlara ulaşan bir cemaatin lideri, polis teşkilatında,milli istihbarat teşkilatında,türk silahlı kuvvetleri gibi sağlam yerlerde köstebekleri olan kişi , ( meclisi ve belediyeleri saymıyorum bile ) ve Türkiye'de anafen , fem ve her türlü ışık kurumu zımbırtıları haricinde bişeyi yok fakat orta doğu'da ve özellikle asya'da sayısız Türk okulları açıp görünürde Türkçe öğretip , Türk Kültürünü öğretip "Turancılık" oluşumu yapan kişi ve bu adam amerikadaki çiftliğinde FBI tarafından korunan kişi. Fatih ve Merkez Efendi camiilerinde kürsüsünün altında 3 defa bomba bulundu. Bu kadar olaya karşı bu adam hala elini kolunu sallaya sallaya , hatta ve hatta ağlaya ağlaya " Ilımlı İslam " politikası izlediğini savunup dursun. İblisin tekidir ve bu ergenekon olayı komutanların içeri alınması falan hikaye sırf dikkati dağıtmak için yapılmış bir olay. Asıl oluşum bunlarda.... Madem o kadar asker içeri alındı. Peki hangisinin elinde doğru dürüst bir kanıt var ??? Hepsi birer birer " delil yetersizliği " yüzünden tahliye edilmekte....

olayın vahım kısmı provakosyon olmasıdır gercekten bır vatan haınını oldurseydı derın devletımız ellerınden operdım apo ib...... adacıkta kalıyor once o ib... öldursunler ?ben hrant dınk olayını provakasyon olarak goruyorum ama devletınde her sene yol kapatıp ermenı sloganı atan sozum ona ınsancıklara gosterı yapmalarına ızın vermemesı gerektıgını dusunuyorum kac bın mehmetcık ve vatandasımız ölürken nıye hepımız mehmetız demıyor bunlar ? kı o mehmetcık onlarıda koruyor bu vatanda yasadıkları ıcın. fettos hoca yı pek sevmem yorum yok ama emnıyet mudurlerı bılıyordu dıyenler cok ...yazı o bakımdan dogru neden mudurler sorgulanmıyor dıye sormak lazımdır gercekten ..

Geri