Yasaklayin Bu Canavari

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
81so8d1.jpg

Sayın Çevre ve Orman Bakanı

Arkadaşım anlatıyor:

-Pazar günü oğlumu alıp bir yürüyüşe çıktım. Az sonra karşıda köpeğini gezdiren bir adam belirdi. Adam durdu deniz kenarına doğru köpeğinin tasmasını çıkarttı. Köpeğin Pitbul olduğunu anlayınca, hemen oğlumu kucağıma alıp oradan uzaklaştım… 155’i aradım. Sonra ne oldu bilmiyorum.

Arkadaşım oradan kaçabildi belki ama birçok insan gibi, Antalya’daki o “kedicik” de canavarın dişlerinden kaçamadı…İki pitbul canavarı ağacın tepesine kaçan kediyi kıstırıp milletin gözü önünde paramparça ettiler…

Aslında parçalanan kedi haberini verirken çok düşündük…
Bu vahşetle sizi üzmek istemiyorduk. Ama ben dayanamadım…

Bu canavarı deşifre etmenin, peşine düşmenin zamanı gelmiştir artık…
Defalarca yasaklar uygulanan bu vahşi hayvanı hala aramızda besleyenler var…
Katile yataklık eden bu köpek sahipleri bir de tasmasını çıkartıp gezdiriyorlar…
Birçok çocuk bu köpeğin vahşi saldırılarıyla yaralandı.
Bu vahşete, bu cinayete artık dur demenin zamanıdır…

Nasıl Taksim’de tacize uğrayan genç kızlara 57 YTL para cezasını kınamak için Adalet Bakanlığı’na 200 bin dilekçe gönderdiysek;
Ve bu dilekçeler sayesinde TBMM’de kanun teklifi oluşturduysak;
Şimdi aynı gücü, aynı tepkiyi Çevre Bakanlığı için yapalım…

Hurriyet.com.tr aracılığıyla bu vahşete son verilmesi için en yetkili makamı uyarın…
Göndereceğiniz bu dilekçe doğrudan Çevre Bakanlığı’na gidecek..

Bu güne kadar öldürülen, yaralanan bebekler için ve son olarak vahşice boğulan o kedicik için yasaklatalım şu canavarı…
Biz size güveniyoruz…
Siz ne derseniz o olsun…
Bir dilekçe bir hayat olsun…
İşte ilk dilekçeyi ben gönderiyorum…

hürriyet

71qe0j5.gif

köpekleri çok severm ama bu pitbuldan tiksiniorum! ellerine sağlık.

pıtbul deyıp gecmeyın ınsanı gorunu korkutuyo ama o bakımına ve sahıbıne baglı eger sahıbı dogdugu gunden ıtıbaren kopegıne sıddetle davranıp;onu bır yere hapsedıp sadece yemeklerını verıyosa o kopekten hersey beklenır sadece pıtbullar ıcın gecerlı degıl bu...bendede baxsor var ve 11 tane yavrusu vardı 8 tane kaldı... ben yavrulara suana kadar butun benlıgımle sıcacık davrandım herhafta sonu deyziyi ve yavrularını dısarı cıkarıyorum ... kımse urkmuyoo ama pıtbulsa ve kotu egıtılmısse vay halimize​
www.yeniresim.com_-_Kpek_Resimleri_-_Boxer.jpg
boxer_yavrular.jpg

Pittbull saglam Köpek ya
bi kangal Tanirim bi pitt =))

ikiside SAglam itler

Egitim $art sözü bu Konuya uyuo Her pitti diger pittlerle bir tutmak ne kadar dogrudur ??

pesengere katalıyorum köpek sahibininözelliğini alır.

pıtbul deyıp gecmeyın ınsanı gorunu korkutuyo ama o bakımına ve sahıbıne baglı eger sahıbı dogdugu gunden ıtıbaren kopegıne sıddetle davranıp;onu bır yere hapsedıp sadece yemeklerını verıyosa o kopekten hersey beklenır sadece pıtbullar ıcın gecerlı degıl bu...bendede baxsor var ve 11 tane yavrusu vardı 8 tane kaldı... ben yavrulara suana kadar butun benlıgımle sıcacık davrandım herhafta sonu deyziyi ve yavrularını dısarı cıkarıyorum ... kımse urkmuyoo ama pıtbulsa ve kotu egıtılmısse vay halimize​
www.yeniresim.com_-_Kpek_Resimleri_-_Boxer.jpg
boxer_yavrular.jpg

bizim kopeklerımız abıcım bende baktım o yavrulara baxser a hele o yavru erkek paşa varya en cok onu sevıyorum... buarada butun pıtbullar saldırgan degıldır egıtılmesı kotuyse kopekte şidddet ıcerır

canavar kopeklr yaa

hakıkatten dehsetler :)

bu kopeklerden nerdene bulabılırım

nie bu köpeğe canavar denilio..çoğu insan sevmio onu..:saskin

ama benim en sevdiğim köpek..

canavardeğil o..kuzu kuzu
hehh-1.gif

Alman ve Sibirya Kurdu ama özellikle sibirya kurdu.
Başka köpek bilmem.Hayatımın ilk aşkıdır çünkü :aşk

Rex ve Artur...
İlk köpeğimiz Rex alman kurduydu konyadaki İse artur sibirya kurdu.Öldüğü gün dünyam başıma yıkılmıştı.Valla bide lise çağı tam zamanı biraz zor olmuştu etkisinden kurtulmam.Ve Allah nasib ederde bahçeli bir evim olursa gene bir Haski almayı düşünüyorum.Pittbul,Bulldog ailesinden zaten.Biraz itici geliyor bana onlar.
baby.jpg

SübhanAllah(:)
Alıp yiyicen abi bunları.:)

Kangal'ın üstüne köpek tanımam.

pitbull bencede sewimli ve sadık.. ama belki agızlıksız dısarı cıkarmak yasak olmaLı..

Geri