Yasaklara Dur Demenin Vakti Geldi - HotSpot Shield

LoTaR

New member
Reaction score
0
Herkese Merhabalar

Günümüzde Çoğu Site Yasaklanmaya Başlandı..Paylaşım Siteleri , Youtube , Ve Birçok Warez Sitesi..
Bunları Aşmanın Birçok Yolu Mevcut Ama Ben Size Benimde Kullandığım ve Yasaklı Yasaksız Sitelerin Hepsine Çok Rahat Girebileceğiniz Küçük Bir Programdan Bahsedeceğim..

Program Adı :
Kod:
Hotspot Shield
Sürüm :
Kod:
1.06
Web Sitesi:
Kod:
 http://www.hotspotshield.com/
Download :
Kod:
 http://www.hotspotshield.com/download/hss/HSS-1.06-install-anchorfree-76-conduit.exe

Anlatıma Başlıyalım..

Yukarıda Vermiş Olduğum Adresten Download Yaptıktan Sonra İnmiş Olan Programımızı Kurmaya Sıra Geldi..

1- Exe Dosyasını Çalıştırın..

msi0ew.jpg

2 - Next Diyerek İşlemimizi Devam Ettiriyoruz..

29yh6ht.jpg

3- Sözleşmeyi Kabul Etmek İçin I Agree Seçiyoruz..

w1fw29.jpg

4 - Next Diyerek Bölümü Geçiyoruz..

2d6rtb6.jpg

5 - Bu Bölümde Reklam Amaçlı Olarak Kendi Toolbarlarını Yükletmek İstiyorlar..Oradaki Çentiği Kaldırıp Next Düğmesine Basın..

svqiwl.jpg

6 - İnstall Diyerek Bölümü Geçiyoruz..

23qz39x.jpg

7 - Next Diyerek Kurulumu Bitiriyoruz..

xnvkhe.jpg

8 - Finish Diyerek Programı Çalıştırıyoruz..

2wn0che.jpg

9 - Program Otomatik Olarak Web Tarayıcınızdan Sayfa Açıyor ve Otomatik Dns Ayarlarını Değiştiriyor Bu Sayede Sitelerde Dolaşmamız Kolaylaşıyor..

11uxd0o.jpg

10 - Biraz Bekledikten Sonra Connecting Yazısı Çıkıyor..Bilgisayarınızın Saat Tarafında Programın Yeşil Konuma Gelmesi Gerekiyor Connecting Olduğunuzda..

xsgeg.jpg

11 - Artık Youtube ve Diğer Yasaklı Sitelerde Dolaşmak Dahada Kolaylaşıyor..

95v2na.jpg

--------------------------------

Evet Arkadaşlar Kurulum ve Kullanımı Çok Basit Bir Program Kurduktan Sonra Programı Başlatmanız Yeterli Oluyor..Gerisini Program Hallediyor..

Makinanızın Her Açılışında Programı Başlatmanız Gerekiyor Program Otomatik Başlamıyor..

İyi Eğlenceler / LoTaR

kullandigim bi program
paylasim icin tesekürler

indirmeye başladım paylaşım için teşekkürler emeğe saygı

oo adamım saolasın tunnellerden kurtulduk..

tunel munel boş işler burda pislik dostum LOTAR varken engelli sitelerde kendini engelelsin. ;)

Eline Sağlık Kardeş Baya Güzel Bir ğrogram, Sayende Mahkeme Kararı Bile Vızz Geliyor :)) Eyvallah

Geri