Yasaklı Film:Cannibal Holocaust (+18 Midesi Kaldırmayan Bakmasın)

ya arkadaaslar sız bana ınanmıyorsunuz oyuncuların ölüm tarihlerini arastırdım hepsının 1980 yılına denk geliyor

canalıcı59' Alıntı:
ya arkadaaslar sız bana ınanmıyorsunuz oyuncuların ölüm tarihlerini arastırdım hepsının 1980 yılına denk geliyor
Valla mı yav.Hepsinin 1980 mi ölüm tarihleri:saskin :saskin :saskin

cakalll_19' Alıntı:
İlk link ölmüş.Birde bu 400 mb neyin nesi 1,5 saatlik film bu.Hangi formatta ki bu videolar 400mb olmuş yoksa kalite mi düşük:saskin

Ayrıca niye izlemiyorsun:durdurun

Ben de izlemek istiyorummm.LÜTFENNN

Geçenlerde TEstere 3 izledik Arkadaşlarla Midemiz Kaldırmadı..

Bi de Bunu izlesek neler olur acaba..

bu filmi 2 sene önce izledim.ve şunu diyebilirimki hayatımda izlediğim en vahşi filmdi.arkadaşlarla izledikten sonra cd'yi kırıp attık.o kadar etkiledi.görüntüler çok gerçekçi. insan düşünüyo bu kadar zaman önce çekilmesine rağmen bu kadar başarılı efekt olurmu die.gerçek olabileceğini düşünmek bile istmiyorum.hayvanlara yapılanların gerçek olduğu yazılmıştı dehşet verici...müzikleri ayrı bir konu zaten.şiddet acı ve sadizm sevenlere tavsiye edilesi ama bu da bir yere kadar...

http://www.imdb.com/title/tt0078935/

Biraz ingilizcesi olan girip incelesin bütün oyuncuların filmografileri var 1980den sonra birçok film çekmiş hepsi de. Hepsi halen yaşıyor yok hepsi 1980 yılında ölmüş falan saçmalamayın yalan söyleyip milleti kandırmayın filmdeki kabile şefleri bile aktörmüş hakikaten bilmeden sallamaya ne kadar müsait bir milletiz komik valla...

Geri