Ờ ﯕ ζ ạ Ř ﻯ' Alıntı:öyle bir derdi varsa pm ne güne duruyor? neden isim kullanarak bu şikayetini dile getiriyor?
bazı bölümlerde argo kullanılıyor şikayetçiyim demek nereye, adımı ve mesajımı kullanıp aha bakın terbiyesize der gibi her üyenin hergün ziyaret edebileceği bir bölüme o çok sakındığı kelimeyi tekrar tekrar kullanarak afişe etmek nereye...
ben sana diyorum ki argodan sakınan insan gelip böylekonu açmaz.. başka bi sancısı var.. benim kullandığım rahatsız olan insan gelir bana pm atar.. görmemle editlemem arasında saniyeler oynar.. daha olmadı gider bölüm moduna şikayet eder.. daha olmadı gider yöneticiye şikayet eder.. o da olmazsa dark'a pm atar.. hiçbirinden ses çıkmazsa böyle bir konu açmak mantıklıdır...
şimdi söyle kim dikkatli kim değil..?![]()
tekrar ediyorum kişisel olarak bu konudan rahatsızım.. benim üye adımı içeren mesajını silmesini rica ediyorum bu şikayetçi arkadaştan..
Himm seni anliyorum. Sikayetci arkadas genelleme yaparak konu acabilirdi ornek olarak da bir kac kisiyi desifre de etmeyebilirdi. Belki konunun sonuca daha etkili ulasmasi icin ornekleme yapmis olabilir. Neticede kendi karari ve takdiridir. Ornekleme yapmayipda konu acilsaydi yine ses getirirdi ve bu tur kelimeleri kullanan arkadaslar daha dikkatli olabilirlerdi.
Simdi kim dikkatli veya degil tartismasina girmek istemiyorum. Konudan rahatsiz isen konuya acan arkadas a direk pm at ornekleme olarak verdigi topic capslarini silebilir. Olmayacak die bir sey yok onemli olan kullanilan uslup dur..