Yasadiginiz Ayrilik Hikayelerinizi Buradan Paylasabilirsiniz

by_serdar

New member
Reaction score
0
MERHABA ARKADASLAR

kimbilir belkide konu sabite gider :victory Bu bölümde yaşanmış gerçek ayrılık hikayelerini sizlerle paylaymayı istedim.Buyrun ilk hikaye benden.Başımdan geçen unutamadığım bir olay:(

ben daha önce talihsiz bir evlilik yasadım ve ayrıldım.daha sonra gecen yıl hayatımda ilk defa asık oldum.gerçek aşkı buldum.o kadar mutluydumki anlatamam size.sevgilimle her konuda cok iyi anlasıyor ve gelecege dair güzel planlar yapıyorduk.hatta ev esyası için taksitlere bile girmeye baslamıstık.tabi tüm bu olanlar sevgilimin ailesinden habersizdi.zamanı gelince acıklamayı düşünüyorduk.neyse birgün komsusu bizi görmüş ve kim bu diye sormus.sevgilimde komsusuna benden bahsetmiş tabi.bosanmıs oldugumdanda bahsedince komsusu hemen abilerine yetiştirmiş durumu(babası vefat etmişti).ben bunları duyunca abilerine telefon actım.müsaitseniz konusmak istiyorum diye.niyetim ciddi diye.abileri baska sehirdeydi.ben bindim otobüse ve gittim yanlarına.bulustuk ve beni apar topar bir arabaya bindirip sehir dısında bir eve götürdüler.basıma gelecekleri tahmin edebiliyordum ama olsun diyordum buraya kadar gelmişim olayı çözmeliydim ne olursa olsun.
tabi olaylar hiçde umduğum gibi gelişmedi.evden girer girmez 3 kişi üzerime çullandı.sopalar zaten hazırmıs.konusmaya calıstıkça ben;yumruklar sopalar suratımda patlıyordu.yediğim hakaretlerde cabası tabii.bunların tek sebebi ise benim daha önce evlenip ayrılmıs olmammıs.neyse uzun süren dayak faslından ve tehditlerden sonra ben halsiz kalıpp yığılınca beni boş bi arsada bıraktılar.her taraf kan revan ben nerde olduğumu çözmeye çalısıyordum.cep tlf da dayaklara dayanamamıs arızalanmıstı.güç bela otogarı bulup eve döndüm(allahtan o sıralarda yanlız yasıyordum ki kimse halimi görmedi)
daha sonra öğrendimki aynı baskıyı sevgilimede yapmıslar ve birsürü şey söylemişler.en sonundada YA AILEN YA O demişler.onu öldürürüz falan demişler.ne yaptıysak çözüm yolu bulamadık.ve ayrılmak zorunda kaldık.onun tüm telefonları değişti.aradan 1 yıl geçti ama hala onu unutamadım.ona buradan seslenmek istiyorum.hala kalbimdesin ay ışığım.seni hala çok seviyorum

senin adına çok üzüldüm:( ama bende bunu acı bir şekılde defalarca tekrar ettirilerek öğrendim hayatta çok istediğin şeyler asla olmuyor...sen paylaş demişsin de hangi birini anlatayım ki o kadar çok hayak kırıklığı o kadar çok yarım bırakıldım ki eski defterleri açıpta kurumaya yüz tutmuş yaraları tekrardan kanatmaya gerek yok :(:(

Geri