Yargıtay: Kimseden öğrenecek değiLiz

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Yargıdaki restLeşme bu sabah yapıLan açıkLamaLarLa zirveye çıktı. Yargıtay Başkanı, AdaLet Bakanı'na "YasaLarı açıp doğru düzgün okusunLar, ihsas-ı reyi kimseden öğrenecek değiLiz" dedi. HSYK ise "Yargıya yeni düzen verme çabası var" açıkLamasını yaptı

ger%C3%A7ekerkapak.jpg

Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in tutuklanmasının ardından HSYK'nın Erzurum özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal'ın yetkilerini alması Ankara'da deprem etkisi yarattı. Adalet Bakanı'nın sert açıklamasına yüksek yargıdan aynı tonda yanıt geldi.

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, sabah Yargıtay'a gelişinde gazetecilere açıklamalar yaptı.

Gerçeker, kısa açıklamasında "Yasaları açıp okusunlar, doğru düzgün okuyup doğru düzgün yorumlasınlar. İhsas-ı reyi kimseden öğrenecek değiliz" dedi.

HSYK Başkanvekili Kadir Özbek de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özbek, şu açıklamaları yaptı:

"Bu noktada şunu ifade etmek de gerekiyor. Yargıya yeni düzen verme çabası var.

Bugüne kadar binlerce şikayetin sonucuyla ilgili bize hiçbir bilgi verilmedi. Sanki biz şikayetleri Bakanlığa ileten büro gibi görülüyoruz.

Dün alınan kararda soruşturmanın içeriğiyle ilgili bir tasarruf yapılmadı.

Adalet Bakanı'nın metnini keşke bir hukukçu hazırlasaydı."

aslında cümlenin başında şunu söylemsi gerekirdi.

CHP ve Baykal dan başka kimseden öğrenecek değiliz. Onlardan başka bize kimse akıl veremez

aslında cümlenin başında şunu söylemsi gerekirdi.

CHP ve Baykal dan başka kimseden öğrenecek değiliz. Onlardan başka bize kimse akıl veremez

Evet evet haklısın sözde hacı hocanıza dokunulunca iş chp yanlılığı oluyor demi :thumbdown: bağnaz lık iyi değildir sen kumla oynasana ?

fetullahtanmı öğrenmek gerekiyor acaba sahi yuhu ne oldu ağlayan adama sesi soluğu çıkmıyor anladığım kadarıyla işleri yolunda gidiyor amerikada TÜRKİYE nin önemli yerlerine yerrleştirdiği öğrencileri harekete geçti ve talimatları bir bir yerine geliyor ağlama işinide birilerine devretti parada denizden akıyor gel keyfim gel ./EY TÜRK TİTRE VE KANDİNE GEL.

bence chp ile felan alakası yok akp ile çatışan kurum tek yargı değil askeriye değil neredeyse hepsi ... hepsi mi chp li ? bi diyanet kaldı ona da dokunmazlar şimdilik ???

bence chp ile felan alakası yok akp ile çatışan kurum tek yargı değil askeriye değil neredeyse hepsi ... hepsi mi chp li ? bi diyanet kaldı ona da dokunmazlar şimdilik ???

arkadaşım sende ikide bir aynı şeyi söylüyorsun

Hepsi AKP ile çatışıyor çünkü hepsi CHP li. Satdığın kurumlardan CHP zihniyetinin hakim olmadığı bir tanesini söylsene

CHP onları korur onlar CHP yi bukadar basit

arkadaşım sende ikide bir aynı şeyi söylüyorsun

Hepsi AKP ile çatışıyor çünkü hepsi CHP li. Satdığın kurumlardan CHP zihniyetinin hakim olmadığı bir tanesini söylsene

CHP onları korur onlar CHP yi bukadar basit

Tabi canım haklısın ülkede şu an %47 lik kömürle kandırılan çok zeki kısmın oylarıyla tek başına iktidar olan CHP ya haklısın .. Siz bi İran ' a gitsenize istediğin humeyni rejimi orda herşey tek kişide .. Padişahını da al git desem anlar mısın acaba ?

kardeşim madem farklı şeyleri söylememi istiyorsun o zaman farklı düşünmemei sağlayacak dökümanlarla gel düşüncelerimi değiştir o zaman belki değişik şeyler yazarım ama şimdilik böyle düşünüyorum kusra bakma ;)

Tabi canım haklısın ülkede şu an %47 lik kömürle kandırılan çok zeki kısmın oylarıyla tek başına iktidar olan CHP ya haklısın .. Siz bi İran ' a gitsenize istediğin humeyni rejimi orda herşey tek kişide .. Padişahını da al git desem anlar mısın acaba ?

Bu ülkede kimin padişah özentisi içinde olduğu apaçık ortada.Baykalın hiç bir seçimi kazanamadığı halde 20 yıllık koltuk saltanatı ,20 den fazla osmanlı padişahının taht da kalma süresinden daha fazla.

Şuan Dünyada 12 seçim kaybedip de 20 yıl parti başkanlığı yapan tek Allahın kulu yok. Ortadoğu da ki bir iki baas tipi rejimler hariç

Baykal her seçim yenilgisinden sonra kendi saf seçmenini kandıracak bahaneler buluyor bunları da bir güzel sizlere yediriyor

Bu seçimlerdeki başarısılık gerekcesi de "kömür ve bulgur" safsatası

Adama sorarlar sende hiç utanma yok mu diye.

1990 dan beri partinin başındasın . AKP 2001 de kuruldu .Ondan önce neden başarısızdın

bukadar saf seçmeni olmasaydı 20 yıl hiç seçim kazanamadan hala partinin başında olabilir miydi

sizin gibi seçmen olursa 20 de kalır 50 de

hatta şimdiden önümüzdeki seçimlerde ki başarısılığını size yutturacak bahaneleri bulmuştur bile.

yiyen olduktan sonra. Şimdiden afiyet olsun

Bu ülkede kimin padişah özentisi içinde olduğu apaçık ortada.Baykalın hiç bir seçimi kazanamadığı halde 20 yıllık koltuk saltanatı ,20 den fazla osmanlı padişahının taht da kalma süresinden daha fazla.

Şuan Dünyada 12 seçim kaybedip de 20 yıl parti başkanlığı yapan tek Allahın kulu yok. Ortadoğu da ki bir iki baas tipi rejimler hariç

Baykal her seçim yenilgisinden sonra kendi saf seçmenini kandıracak bahaneler buluyor bunları da bir güzel sizlere yediriyor

Bu seçimlerdeki başarısılık gerekcesi de "kömür ve bulgur" safsatası

Adama sorarlar sende hiç utanma yok mu diye.

1990 dan beri partinin başındasın . AKP 2001 de kuruldu .Ondan önce neden başarısızdın

bukadar saf seçmeni olmasaydı 20 yıl hiç seçim kazanamadan hala partinin başında olabilir miydi

sizin gibi seçmen olursa 20 de kalır 50 de

hatta şimdiden önümüzdeki seçimlerde ki başarısılığını size yutturacak bahaneleri bulmuştur bile.

yiyen olduktan sonra. Şimdiden afiyet olsun

1-) Sen benim CHP taraftarı olduğumu nerden anladın ki bana böyle konuşuyorsun ?
2-) Diyelim ki Baykal Padişahlık peşinde , Sizin başbakanınız sizin üyelerinize göre 2. peygamber deilmi haşa .. o bizim için adeta 2. peygamberdir demedilermi bana ne anlatıyorsun hala sen
3-) Kömür - bulgur - çamaşır makinesi-mobilya takımları - bilgisayarlar hepsi safsata demi ? Oy için dağıtılmadı bunlar içinden geldi garibimin
4-) Senin gibi seçmen oldukça da kürt-Türk sorunu pkk sorunu o sorunu bu sorunu bitmez .. İstihdam alanı yaratmış başbakanınız ; Nerde ? Cumhuriyet Tarihi' nin en yüksek iç ve dış borcunu yarattı sağolsun .. Savunun siz daha ; yarın borçları kapatmak için Ananıza bacınıza göz dikerse ben şaşırmam beklerim böyle bi adamdan

Kimin padişah özentisi kimin tek parti dikadatörlüğü özntisi içinde olduğunu yazaımda örneklerle açıkladım.

hatta bu örenekleri öyle basit ve anlaşılır bir dşekilde verdim ki 5.sınıf öğrencisi bile rahatlıkla anlayabilir

ama görüyorum ki birileri hala anlayamamış

Kimin padişah özentisi kimin tek parti dikadatörlüğü özntisi içinde olduğunu yazaımda örneklerle açıkladım.

hatta bu örenekleri öyle basit ve anlaşılır bir dşekilde verdim ki 5.sınıf öğrencisi bile rahatlıkla anlayabilir

ama görüyorum ki birileri hala anlayamamış

Sıkıştın köşeye dön dur aynı kaçamak cevaplarda .. Madem o kadar savunucususun akepe nin yazdıklarıma cevap versene ? :lol:

Ben bu eL İnsaf anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyorsun sen muhalefeti eleştiriyorsun farkındamısın bütün yetkiler iktidarın elinde ve o kadar saçma bir şekilde saçmalıyorsunki kendin bile içinden çıkamıyorsun yapma gerçekleri biliyorsun nedir bu çırpınma satılanlar çalınanlar ortada hainler ortada neyi savunuyorsun abd de yaşan fetoşu savunuyorsun kendi kendine sormuyormusun neden orda saklanıyor bu adam çok dindar niye arabistanda yaşamıyor bunun cevabını ver

Ve haddini aşarak ATATÜRK hakkıında saçma sapan şeyler söylüyorsun tek parti olmak zorundaydı çünkü baştakiler gibi din istismarlığı yapılacaktı ATATÜRK o kadar zekiydiki buna izin vermedi çünkü bu vatanı o kurdu ite köpe peşkeş çekilmez vatan..

Ben bu eL İnsaf anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyorsun sen muhalefeti eleştiriyorsun farkındamısın bütün yetkiler iktidarın elinde ve o kadar saçma bir şekilde saçmalıyorsunki kendin bile içinden çıkamıyorsun yapma gerçekleri biliyorsun nedir bu çırpınma satılanlar çalınanlar ortada hainler ortada neyi savunuyorsun abd de yaşan fetoşu savunuyorsun kendi kendine sormuyormusun neden orda saklanıyor bu adam çok dindar niye arabistanda yaşamıyor bunun cevabını ver

Ve haddini aşarak ATATÜRK hakkıında saçma sapan şeyler söylüyorsun tek parti olmak zorundaydı çünkü baştakiler gibi din istismarlığı yapılacaktı ATATÜRK o kadar zekiydiki buna izin vermedi çünkü bu vatanı o kurdu ite köpe peşkeş çekilmez vatan..

Bırak kardeşim kime ne anlatıyorsunki Kubilay Teğmen ' i katleden adamın torununun yaltakçıları bunlar .. Allah sonumuzu hayır etsin

aynı zihniyetten aynı tarz cümleler...

ister yargının başı olsun isterse emekli ister se sıradan vatandaş...

yasalar lastik gibi demekki ideolojilere göre tarif edileblyor.o zaman sivil 1 anayasa şart...:sigara:

cunta yasaları kafi gelmiyor :hadiordan

Geri