Yargı bağımsızlığı bu olmalı!!!Başbakana hakaret serbest,Başsavcıya hakarete hapis

Zamanın CHP li Adalet bakanı Mehmet Moğoltay kendisine yöneltilen kadrolaşma iddialarına karşı kürsüye çıkıp " Ne yani 5000 tane Hakim ve savı kadrosunu CHP lilere değilde MHPlilere mi verecektim"

Şimdi türkiyede ki adalet CHPliler tarafından atanan bu insanlar tafaından işliyor

adına adalet denirse tabi

Cidden hayatın yalan senin.Ne zaman olmuş böyle birşey kime söylemiş sanamı söylemiş,
tayyip gibi sallamakta üstünüze yok.. :)

Bak bugün herhangi bir belediyeye git,şoföründen müdürüne kadar hepsi akp li.Tersi bir durumda zaten hemen alıyorlar.
Türkiye tarihinde bu kadar gücü olupta sürekli şikayet eden ve hiçbirşey yapamayan tek iktidar sizsiniz.

Forumlarda bile muhalefete tahammülünüz yok ki parrtiniz braya en kültürlülerinizi gönderiyor.Ki en kültürlüsü sizsiniz
düşünün yani... :goz:

Cidden hayatın yalan senin.Ne zaman olmuş böyle birşey kime söylemiş sanamı söylemiş,
tayyip gibi sallamakta üstünüze yok.. :)

Bak bugün herhangi bir belediyeye git,şoföründen müdürüne kadar hepsi akp li.Tersi bir durumda zaten hemen alıyorlar.
Türkiye tarihinde bu kadar gücü olupta sürekli şikayet eden ve hiçbirşey yapamayan tek iktidar sizsiniz.

Forumlarda bile muhalefete tahammülünüz yok ki parrtiniz braya en kültürlülerinizi gönderiyor.Ki en kültürlüsü sizsiniz
düşünün yani... :goz:

Hakim ve savcı alma rekoru Moğultay'ın

1980 yılından bugüne kadar Adalet Bakanlığı tarafından yazılı sınav ve mülakat yöntemiyle hakim ve savcı alınırken en çok alım yine Seyfi Oktay ve Mehmet Moğultay döneminde yapıldı. ANAP'ın tek başına iktidar olduğu 1987- 1991 yılları arasında 2018 hakim ve savcı alındı. 1991-1994 yılları ise en çok hakim ve savcının alındığı yıllar oldu. Moğultay ve Oktay döneminde 2554 hakim ve savcı alındı. Bu hükümetler dönemi en çok hakim ve savcının alındığı hükümet olarak tarihe geçti. 2003-2005 yıllarında AK Parti'nin tek parti iktidarı döneminde alınan hakim ve savcı sayısının ise 1178 olduğu belirtildi. Mehmet Moğultay, partisinin İstanbul İl Kongresi'inde yaptığı konuşmasında, “Hükümetten 5 bin kişilik kadro çıkardım. Bu kadroları örgütüme vermeyip de MHP'ye mi verseydim, Refah'a mı verseydim?” demişti.

http://www.medyaturk.com.tr/news_detail.php?id=7682

Eğer google girip te “Mehmet Moğoltay ın kadrolaşma sözleri” diye yazıp aratsaydın (ki bunu yapabilir misin bilemiyorum ama ) karşına onlarca sayfa çıkacaktı. Ben rastgele bir kaynaktan aldığım bilgiyi koydum Bunu bile yapmaktan aciz olup da sonra herkesin bildiği şeyi bilmeyecek kadar da cahil birsin. Birde utanmadan kalkmış başkalarını cahillikle suçlayacak bilgiçlik taslamaya çalışıyorsun.

Arkadaş yatmayın biraz geliştirin kendinizi. Bilginizin olmadığı her konuya her bilgiye yalan diyerek daha nereye kadar gideceksiniz.Neyse bu sizin sorununuz.

hakikaten bu Yargının iyece çivisi çıkmış

baksanıza fiiller aynı kararlar farklı

bu ne saçmalık

birincisi basbakan dediğin şahıs siyasetçi bir siyasetçi eleştirilebilir.. dozu ne olursa olsun.. ama bir yargı mensubu asla eleştrilmemeli.. çünkü o yargı mensubu senin o başbakanının yaptığı kanunlara göre hareket ediyor.. ve ayrıca anayasaya göre hareket ediyor.. haber çok garip benim için... başbakan dediğin insan millete halka hakaret edebilicek sövebilicek.. ama ona eleştiri yapilamayacak yok böle birşey..

Bir anket yapıpta Yargıya güveniyormusunuz sorusu sorsalar herhalde CHP lilerin dışındakiler hayır der

vay be yargı ne hale geldi yazık bu ülkeye

Yargı bağımsızlı derken bir şeyi unutmayalım. Yargı CHP bağımlı iken diğerlerine karşı bağımsızdır

Geri