merhaba arkadaslar.. 12 saat calistigimdan dolayi firsat bulup pek online olamiyorum.. yardimci olmanizi istedigim bir konu var sizlerden.. bir kac yil once .....................olarak bir adres almistim aterdeus un anlamini ogrendigimde, ancak o zaman deli gibi diger msnimdeki herkesi tasidim adresime.. ve simdi o eklediklerimle hic gorusmuyorum online da olmuyorlar zaten... benim istedigim bunlardan kurtulmak adresimden.. sildim ancak secenekler - gizlilik kisminda duruyorlar hala..ben de orada durmalarini istemiyorum bir daha asla gorusmeyecegim insanlar.. her turlu yontemi denedim ama yapamadim.. en sonunda adresimi kapatip yeniden acabilirmiyim diye biraz bakindigimda bunun mumkun oldugunu gordum ancak neredeyse 2 ay oldu hala baskasi tarafindan kullaniliyor diyor adresimi.. ben de o listemdeki kisilerin adreslerini alip sifresini degistirmeden sadece kendi adresimi silmek istiyorum onlarin da listesinden boylece ben de silebilirim.. onlar silmeden silemiyorum malesef.. bu konuda yardimci olabilicek var mi aranizda.. gercekten cok sevinirim.. haberlesmek icin simdilik gecici bir adresim var .....................diye .) yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler simdiden..