Yardiim Şİmdİden TeŞekkÜrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justreal08

New member
Reaction score
0
arkadaşalar hackhelle yapılan saygısızlıktan dolayı herhalde hackheli hiç bi sayfasını açamıyoz mesala bi konuda verilen hackhell linkini tıklayınca açamıyoz ve gerekli yardımı alamıyoruz bunu var mı bi çaresi baktım ama cvp bulamadım

ne demek istiyosun bişey anlamadım ben...

crazyboy55' Alıntı:
ne demek istiyosun bişey anlamadım ben...
demek istediğim mesela film indirme veya upload etme hakkında yardım için verilen linklerde mesala www.hackhell.com/............. bunu üzerine tılıyoruz ve siteyi açmıyo sebeb hackhell adresinin kullanılmamsı mı

tabiki hackhell yazan linkler çalışmaz biribizi.. ile başlayan linkleri kulanabilirsin...

justreal08' Alıntı:
demek istediğim mesela film indirme veya upload etme hakkında yardım için verilen linklerde mesala www.hackhell.com/............. bunu üzerine tılıyoruz ve siteyi açmıyo sebeb hackhell adresinin kullanılmamsı mı
Dostum hackhell.com gecici bir sure kapatılmıstır su nada sen biribizidurdursun.com dasın soyledene hackhell.com/show123/123 yerine biribizidurdursun.com/shows123/123 yap dene
bu sorun suanda duzeltilmeye calısılıyo...!

gereken cevap verilmiştir umarım anlamadıgın biyer varsa bana pm atıp sorabilirisn..

Konu Kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri