Yardımmmmm......

ssakal88

New member
Reaction score
0
intel premium dual cpu e2160 @1.80 ghz 1.80 ghz, 1.00 gb ramradeon x1550 özelliklerine sahip bir bilgisayara sahbim bilgisayarda 2 program aynı anda açıksa örneğin winamp ve torrent seste ve görüntülerde takılma oluyor müzik dinleyemiyor ve film izleyemiyorum...ayrıca zaman zaman donma sorunları yaşıyorum...daha önce bunlarla beraber mavi ekran sorunuda yaşadım ama formattan sonra düzeldi ama bu sorunlar devam ediyor sadece mavi ekrandan kurtuldum...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

1 gb lık ram ile vista kullanıyorsan bu sorunu yaşayabilirsin.
birde PSU değerleri düşün olabilir. Çin malı uyduruk bir Psu ise buda sorun yaratabilir.
Ekran kartını takdıktan sonra Windows tanıdı diye driverini kurmadıysan bundan da kaynaklanabilir.
Son olarak Windows kurduğun Cd orjinal değilse sorunlu bir cd olabilir bundan da kaynaklanabilir.
Sistemin hakkında tam bilgi sahibi olmadığımdan şimdilik aklıma gelen olasılıkları yazdım.

hangi işletim sistemini ullanıyorsun ramin kaç gb ve ramin MHZ değeri ne. ?? murat yumuk arkadaşa katılıyorum bencede sorun ramda ramin işletim sistemini kullandığın programları tamemen arabelleğe alamadığı zaman donmalara veya takılmalara neden olur. bended aynı sorun niro ile cd yazarken film izlmeye kalkısınca alouo ama benimki işlemciden işlemcinide kontrol et programlar çalışırken % kaç meşkuliyete düşüyor...

formatlarken vistadan vaz geçip xp yükledim zaten...xp orjinal cd ve psu da herhangi bi sorun yok...ram i diğer yuvaya taktım sorun devam etmekte...öneriliriniz için yinede sağolun...

Geri