yardımcı olurmusunuz

killrhacker

Banned
Reaction score
0
yaa konu wardı yazdım oraya cewap gelmedi author acıgından site hacklemek icin şimdi cmd calıstırdan girdim ondan sonra yeni klasör actım siteyi de yazdım ama ondan sonra napıcam onu anlıamadım yanii indexi nasıl yapcam sölermisiniz simdiden saolun

Daha acik yazarsan yardimci oLabiLiriz.. Siteyi s0yLemene gerek y0k ;)

partizan abii ben index atcam dediğin gibi arastırdım neyse index atcam da c den sonra ne yazcam komut olark indexide hazırlamaya calısıom gösterdiğin ilgiye cok tesekkür ederim partizan abicim

çok açıklayıcı yazmışsın walla tebrik ediyorum seni bu kadar kısa ve öz açıkladığın için bende sana cevabı söyleyeyim boş bırak..
kardeşim dalgamı geçiyon.nasıl yaptın ne yaptın açık söle merak etme kimse ters bişey söylemez.Sitenin adını x olarak belirt.şunu şunu yaptım de bu oldu de bundan sonra ne yapacam de.bizde sana ona göre yardımcı olalım.

daha acık anlatiim bakın şimdi indexin hazır olduğunu war sayalaım indexin adı x oldugunu farz edelim şimdi cmd ye girdim komutu girdim yeni web adresi actım orda takıldım örnegin www.xxxxxx.com die bi dosya cıkıo buraya kadar tamam bundan sonra ne yapcagımı anlayamadım :eek:

kardeş cmd ye girdim ne demek?
exp. mi çalıştırdın?
unix/win komutlarını kullanarak yapmaya çalış derim ben

D0stum Author Aciginda CMD'ye Girmiy0rsun Direkt Calistira Su k0du yaziyorsun

Kod:
%WINDIR%\EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F}

Ve Web KLas0rLeri aciLiy0r HackLEmek İstegin Siteyi Sag Tus Yeni / Web KLasoru Cıkan Pencereye Yaziy0rsun 0rnegin www.microsoft.com HackLiyeceksin Oraya Bunu Yaziy0rsun Eger Site Web KLasorLerinde g0zukurse iLk asama tamam demektir 2.Asama Sitenin İcine Girip Yeni / KLas0r Diy0rsun Eger Yeni KLasoru Sitenin İcinde Gorduysen Olusturunca AnLAki o Sitede Acik vaR demekTir...ancak Gormessen Yeni KLasor oLusturdugun HaLde AnLaki sitede Acik fLn y0k Gayet acik anLattim Sorun varsa s0rabiLirsin

yanlış yazmışım arkadasım cmd yazmıom zaten direk dediğin komudu giriom ondan sonra boş bir yer acılıo ordan yeni web klasörü acıom ondan sonra sitenin adı madı hepsini tamamladıktan sonra bir dosya cıkıo ondan sonra napcam onu anlıamadım indexi nasıl atcam yanii index war say nasıl atcam

duty abii dielim sitenin icinde yeni klasör acdık yanii gördük acıldı sitenğin acığı olduğunu anladık ondan sonra napcazhacklemek için :aba:

killrhacker' Alıntı:
duty abii dielim sitenin icinde yeni klasör acdık yanii gördük acıldı sitenğin acığı olduğunu anladık ondan sonra napcazhacklemek için :aba:

len sen benden de kötüymüşsünnnnn :D :D :D

bırak bu işleriiii :cool:

Geri