Yardım..

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1

Ozellıklere gırdıgımde Masaustu duvarkagıdı bolumu kaybolmus nasıl kaybıoldugunu bılmıyorum ama nasıl gerı gelıcek bu fıkrı olan varmı acaba . ? . . .

ilk verdiğim biraz karışık olabilir ... sen bu yolu dene...

başlat/çalıştır/regedit

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]

anahtarına gel. Sağ kısımdaki "NoDispBackgroundPage"=dword:00000001 değerine tıkla ve 0 yap. O kadar.

Ya dostum dedıgını Yaptım ama hıc bırsey degısmedı baska bır yolu yokmu ?

şu an çözmeye çalışıyorum ... halledecem ... yalnız şunu bil ki makinanda virüs var...

başlat > çalıştır > gpedit.msc yaz

nolcak bundan sonra ?

ilk verdiğim biraz karışık olabilir ... sen bu yolu dene...

başlat/çalıştır/regedit

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]

anahtarına gel. Sağ kısımdaki "NoDispBackgroundPage"=dword:00000001 değerine tıkla ve 0 yap. O kadar.

ilk verdiginde group policy acildi sonrasi ne olcak Allah askina biliyo gibi atip tutup yaziyorsun yada yazmaya calisiyorsun bu group policy konsolu acildiktan sonra ne olcak ?

şu an çözmeye çalışıyorum ... halledecem ... yalnız şunu bil ki makinanda virüs var...

google.com amca var degil mi! Allah askina birakin bilmiyorsaniz biliyor gibi yapmayin bilen insanlarinda yardim hevesini kirmayin!!! :vur :vur :vur

nolcak bundan sonra ?

ilk verdiginde group policy acildi sonrasi ne olcak Allah askina biliyo gibi atip tutup yaziyorsun yada yazmaya calisiyorsun bu group policy konsolu acildiktan sonra ne olcak ?

google.com amca var degil mi! Allah askina birakin bilmiyorsaniz biliyor gibi yapmayin bilen insanlarinda yardim hevesini kirmayin!!! :vur :vur :vur

senin sorunun ne benle ...şu an naptımı biliyomusun ... belki makina başında deilim .. belki evde deilim .. belki hastayım ... belki moralim bozuk .. belki biliyorum belki bilmiyorum .. senin derdini anlayamadım ..
sen bu kadar geri bir insanmısın group policy açıldıktan sonra napcaksın bilmiyomusun ...
bekle ve saygı duy .. şu an müsait deilim ki yardımcı olamıyorum ..

Ben beklıyorum kardesım emınım yardım edıceksın ...

senin sorunun ne benle ...şu an naptımı biliyomusun ... belki makina başında deilim .. belki evde deilim .. belki hastayım ... belki moralim bozuk .. belki biliyorum belki bilmiyorum .. senin derdini anlayamadım ..
sen bu kadar geri bir insanmısın group policy açıldıktan sonra napcaksın bilmiyomusun ...
bekle ve saygı duy .. şu an müsait deilim ki yardımcı olamıyorum ..

kelimelerine dikkat et!
gpo'da 1500 tane policy var, evet dedigin gibi müsait degilsin halen google amca'da ariyorsundur kesin =) senin güttügün koyun kadar ben güttügüm coban var karsindakinin neyi ne kadar bildigini bilmeden konusma senin bildiklerin ortada bi kendi mesajlarina bak birde benim mesajlarima yanliz iyi bak senin ki gibi 1 tane bos mesajim var mi!!!

bak kocum yönümü kendine çevirtme ... sen git kendi mesajlarınla mutlu ol ...
bana laf yetiştirecene , arkadaşa yardımcı ol.. sonra senle bir ara konuşuruz...

1.ulaş ... görüntü özelliklerinde değişen tema var ... orayı windows klasik yapmayı dene ...
2.sistem geri yükleme yapmayı denemediysen bir dene ...
3.denetim masası/görünüm ve temelar/görünüm'e tıkla... menüye ulaşabilecekmisin
4.unutma sisteminde hala virüs var..
bunları bi dene .. olmazsa yine bakarız..

noooldu bulamadin mi google amca'dan halen yazik sana : ) önceki mesajinda müsait degilim diyorsun ama baya baya laf yetistiriyorsun :goz:

ulaş ... kardeş son olarak bunu öneriyorum .. bu da olmazsa güvenli kipte ekran kartını uninstall yapıp yeniden yükle ...daha sonra ekran kartını update yap...

çalıştır/gpedit.msc/Kullanıcı yapılandırması/Yönetim Şablonları/Denetim Masası/Göster

buradan menude gozukmesini istedigin sekmeleri etkin yaparak eski haline getirebilirsin..

bulmussun sonunda :)

evet group policy'de üstteki yola geldiginde

"Masaüstü Sekmesini gizle" policy'si yapilandirilmadi seklinde olacak.

bkz.
11in3u9.jpg

€d!t
ayari yaptiktan sonra
baslat/calistir/cmd
gpupdate komutunu calistirmalisin

yada oturumu kapatip acmalisin policy'i yemesi icin

kolay gele

Tesekkurler arkadaslar oldu sayenızde sagolun ...

VaGaBoNdSe
tebrikler arkadaşım....
saol bizi aydınlattığın için .....
(sen yeterki mutlu ol )

Ya koko Bu arkadasın verdıgı seyı yaptım Olmadı dai napıcaz ? ...

kanka bu arkadaş benim üstüme oynuyo ... bilmiyorum kimin piyonu...
kanka sen dediklerimi yaptığı9n halde olmuyosa......... tek çözüm format...
sakın yanlış anlama ... hatun çok kızıyo bana şu an .. içtik kafamız güzel ... bana kızı yo napıyosun diye ... nerden anlasın hackell kardeşliğini (hatun norveçli ve şu an yanımda tatilde)

kardeşim sen bir format at :S
valla yapabileceğimin en iyisini yaptım
...
ama bu formatı menü yeniden gelsin diye yapma..
bilgisayarındaki virüsü yok et diye yap ..
baş tacısın kardeşim ..
saygılar
(şimdi uyumamm gerek )
hatun azıma zıca.....ck
:p

piyon miyon degilim ben, benim kizdigim bilmedigin halde bosa yazip duruyorsun!

Ulash sende o menü'de görünme policy'si o dur baska bir ayari yok onunla olmustur diye düsünüyorum piyon sen oldun galiba simdi de :)

neyse bilenler bilir o policy'nin o ayari düzeltecegini..

Geri