yardım

1a2b3c

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
benim sorunum harddiskim iki parçadan oluşuyor c ve d,
d ye giriş yapamıyorum
'windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi.öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.
bu güne kadar hiçbir sorun yoktu yardımcı olursanız sevinirim

ikinciside gizlediğim dosyalar geri gelmiyor klasör seçeneklerinden herzamanki gibi yapıyorum ama oda olmuyor
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

Dai aygıt yolu bulamıyor olabilir.C sürücünün adı neyse D'yide aynı isimle kaydetmelisinki aygıt yolunu bulsun :) Bazen Sürücüler yol bulmakta karısıklık ya$ar.. :Ör: C sürücünün adı (YereL Disk) ise D'yide YereL Disk yapmanda Fayda Olucagını Düsünüyorum :)

1a2b3c arkadasım 2.sorununa bir çözüm bilmiyorum.Ama Kesin Bir Çözümün varki her 2'sinide Kökten Halleder FORMAT :durdurun

ikinciside gizlediğim dosyalar geri gelmiyor klasör seçeneklerinden herzamanki gibi yapıyorum ama oda olmuyor
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

1.yol:

çalıştır --> gpedit.msc --> kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları --> windows bileşenleri --> windows gezgini --> Klasör secenekleri ögesini araclar menusunden kaldırır --> yapılandırılmadı veya devre dısı işaretle.

2.yol

baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu.
bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin
zaman gizli klasor ve dosyalar goruntulenmeye baslayacaktır.

yerel disk içinse:
sana tavsiyem dosyalarını kurtar biçimlendir sonra anti virüs programı ile pcni tarattır..format atmadan önce bir bunları dene !

aynı olay benim başıma geldi gizli klasörleri göster diyorum görünmüyordu ama Windows Commander diye güzel bi program var kullanımı çok kolay gizli klasörün bulunduğu sürcünü seç orda görünüyor klasörün üstünde ünlem işareti oluyor klasörün üzerinde sağ tuşu basılı tutuyorsun özellikler çıkıyor ve gizli özelliğini kaldırıp klasöre ulaşabiliyorsun. Ama kesin çözüm için Format gerekiyor.

Geri