Yardım

acemihackr

New member
Reaction score
0
bilgisayarımda hızlı kullanıcı değitşremiyorum
kullanıcı hesaplarına giriyorum kullanıcıların oturm açma kapa şelerini değitştire giriyorum hızlı kullanıcı değitşrme kulan diyorum ama olmuyo ne yapmalıym lütfen yardım edin

Registry mechanic Pro(forumda arat var) kullan sonra tekrar denefaydası olabilir kısa yollarda yada sitem dosyalarında bir tutarsızlık varmış gibi, tabi başka birt sorun yoksa diğer kullanıcı silinmesi gibi :D

hiç bir sorunum yok pc de mükemmel derecede bir pc core2duo 2,4ghz 1gb ekran kartı ( 2 tane 512 takılı) 4 gb ram

kısaca şu sorunu hallediyim başka birşey istemiyorum bazı arkadaşlar virus olabilir dedi derinlenemesine tarama yaptım nod32 ile bişiy çıkmadı

hiç bir sorunum yok pc de mükemmel derecede bir pc core2duo 2,4ghz 1gb ekran kartı ( 2 tane 512 takılı) 4 gb ram

kısaca şu sorunu hallediyim başka birşey istemiyorum bazı arkadaşlar virus olabilir dedi derinlenemesine tarama yaptım nod32 ile bişiy çıkmadı

sorunun çözümünü bilmiyorum ama şunu belirtmek istedim.. arkadaş sistem dosyalarından bahsetmiş sense PC'nin özelliklerini yazmışın.. işlemcin 5.0 olsa da ramin 10 gb da olsa işletim sisteminde bi hata mevcutsa bu özellikler pek bişi ifadde etmicektir sonuçta.. sadece bunu sölemek istedim ..umarım yardımcı olan çıkar .. :sigara:

Yapman gereken ağ bağlantılarıma sağ tıklamak özellikler demek yerel ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de.İletişim kuralları yazan yerde "Netware için istemci" var onu kaldır diyeceksin ve bilgisayarı yeniden başlatacaksın.Daha sonra denetim masası kullanıcı hesaplarından hızlı geçiş yapabilirsin.

Yapman gereken ağ bağlantılarıma sağ tıklamak özellikler demek yerel ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de.İletişim kuralları yazan yerde "Netware için istemci" var onu kaldır diyeceksin ve bilgisayarı yeniden başlatacaksın.Daha sonra denetim masası kullanıcı hesaplarından hızlı geçiş yapabilirsin.

haklı olabilr ama yinde büyük ihtimal sistemde sorun wardır

Geri