yardım

selma.

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirim ben msnmi acıyorum ama e-postalarımı okuyamıyorum yani tıklıyorum ama acmıyor bı ara arkadaş benim pc'den c sürücüsünden bişeyleri silmişti benim yanımda onlarda msn ile alakalıydı ne olduysa ondansonra oldu sistemi geri yükledim olmadı msn'yi kaldırıp tekrar kurdum yıne aynı bana yardım edermisiniz?

hata kodu ne yazıyo söylermisin?

başka bir mail ile msn'e girip onun posta kutusunu açmaya çalış.. eğer açılırsa problem mailden kaynaklanıyor olabilir..

bir de internet explorer'ı yeniden yüklemeyi dene, sonuçta msn üstünden mailler ie vasıtasıyla açıldığı için, burada oluşan bir problemden dolayı açılmıyor da olabilir..

bide bazen mailler geldiğinde mail güvenliği yada virüs yazılımları tarafından içerik gösterilmiyor.Maili aç üst tarafta mavi yazıyla güvenli olarak işaretle linki var ona tıkla bakalım bu sefer olucakmı.

başlat calıştır a filan tıkladıysa solee kodla senin msn ne girmene engel olmuştur gıcıklık olsun die yapılan bir şey eğer komutlardan yaptıysa sole onunda cewabı var bir dahada herkesi oturtturma pc ne

Başlat > donatılar dan notepad'i aç. Dosya > Aç bölümünden
C:\Windows\System32\Drivers\etc\ klasörüne gelip hosts dosyasını aç (veya
hosts dosyasına çift tıkla, notepad programı ile birlikte aç de)
Ardından

65.54.239.80 messenger.hotmail.com
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net

yukarıdaki bu iki satırı en sona yapıştır

kaydedip kapatnotepad'i. Bu kadar. Ardından msniniz aç çalışacaktır.

Geri