yardım

xfemdomx

New member
Reaction score
0
arkadaslar benim mağdur olduğum nokta pc sürekli kendisine reset atıyor sürekli dediğim aslında ilk acılısta masaüstü ekrana geliyor ve hemen pc kendisini resetliyor bu peşpeşe 3-4 defa oluyor ondan sonra sorun cıkarmıyor saatlerce kusursuz sekilde calısıyor fakat anlamadığım ilk acılısta neden bunu yapıyor virüs taraması yapıyorum ne calısmayan dosya var nede virüs ayrıca pc de henuz cok yeni 15 gün gibi kısa bi süre oldu

intel core2 duo cpu e 4500 2.20 ghz
2.21 ghz 1.00 gb ram (kingston)
ge force 8500 gt 512 ekran kartı(asus)
aopen 300 watt kasa
acaba bu kasada uyumsuzluk oluyorda ondan mı resetliyor bilen arkadaslar yardımcı olabilirler mi?

donanımında bir sorun olabilir arkadaşım. Ram leri söküp temizleyerek yeniden takmayı dene. İşlemci fanını kontrol et.
Bunlarda sorun yoksa Windows'u çalıştıran dosyalardan bazıları bozulmuş olabilir. Format atmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin

hardiskteki bozuk bir sektörden de kaynaklanıyor olabilir..

windows'un açılışta yaptığı chkdisk bu sorunu düzeltmeye yetersiz kalıp tekrar tekrar restart atıyor olabilir..

sanırım tahmini zor pek çok nedeni olabilir..

Madness'in dediği gibi ramLeri ve cpu fanının çaLıştığına emin oL

bilgisayarın yeni ise garantisi vardır sanırım bi servise göster bence

arkadaslar fikirleriniz için tskler aslında servise göndermeye niyetliydim ama ben sivastayım pc yi istanbuldan aldım ve yollamak biraz sorun oluyor ama dediklerinize bakıp oradan durumu sizlere bildiririm tskler

arkadaslar tamamdır sorun halledilmiştir yardımcı olan arkadaslarıma tskler konuyu kapatabiliriz

Geri