Yardım web sayfamı nasıl yayınlayacağım

turkuaz46

New member
Reaction score
0
Webmaster arkadaşlar merhaba ben www.elbistanfatihyurdu.ws.tc domain adresimi aldım office publisherden yaptığım sayfamı bu adrse nasıl yükleyeceğim yardım ederseniz sevinirim. Sayfayı tam olarak düzenlediğimde siteme sizleri de bekliyorum.

uyesi oldugun ws.tc sitesi sana detaylari vermis olmasi gerek, nasil calistigini bilmiyorum ama muhtemelen ftp girisleri varsa, herhangi bir FTP programiyla alanina baglanip yaptigin sitenin dosyalarini yukluyorsun, bukadar.

Arkadasm ben ws.tc yi çok iyi bilirim ve ayrica bende elbistanliyim ve su anda elbistanda okumaktayim.. bu ws.tc bedava alan ve isim verio fakat ftp si falan yok yani profesyonel birsey deil.. publisher den yaptigin sayfanida burada kesnlikle yayinlayamazsin. sadece html kodlari ile yaptklarini yaynlarsin.. .. Kolay gelsin

illa www.elbistanfatihyurdu.ws.tc adresini kullanmak istersen yönkendirme kodu yaz ve doslarınıda başka bir yerde tut örnek olark googlepages olabilir, kodla adresini buradaki hosta yönlendirebilirsin.
kolay gelsin...

Kardeş niye publiserle uğraşıyosun ki.frontpage kullan sonra da html kodlarını ve resimleri hosta at.

Geri