Yardım!!! Vistada ISScript11 hatası!!! Acil Yardım İstiyorum

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
arkadaşlar bi oyun yullemek için ISScript11 yuklemem gerekti yukledikden sonra yteniden başlattım virus programım oldugu halde korunma yok diyor internete baglı oldugum halde internet yok diyor sorun NErden kaynaklanıyor olabilir

sorun.jpg

DNS üzeri PORT ayarlarindan kaynaklaniyor olabilir,eger ACIK PORT VARSA izin verilmiyordur güvenlik duvarinda hangi protlardan ag baglantisi ve antivirus update kullanildigini bulup kontrolu icin izin vermelisin diye düsünüyorum bunlara bagli olarak kararsiz bir güvenlik sorunu,, UMARIM trojan vs bulasmamisdir.GÜVENLIK acisindan engeleme yapan programciklar ( zararli ) olabilir, LAKIN daha uzman arkadaslar olayi nasil degerlendirir,bilemiyorum yardimci ISS DENEYIMLI arkadaslar. yardimci olabilirler sabirli olursan :) iyi forumlar..

herhangi bi virus oldugunu sanmıyorum cunku eset vede kaspersky ile tarattım hiç bişi cıkmadı farklı bi sorun ama çözemedim sistem geri yuklemedede gerekli tarihe alamıyorum ne yapıcam bilemiyorum...format atmakda istemiyorum 250 gb nereye cekecem nereye saklayacam benim için baya bi sorun olur

Geri