Yardım & Template İstekleriniz [ Buradan ]

100 mesaj ama bence zorlama olmuyormu
Saygıda kusur ettiysem Özür

Arkadaşlar benim bir radyom var ve basit bir site kurdum.Kullanışlı bir radyo sitesi teması arıyorum.Birisi yardımcı olabilirmi

lovely kardeş bana acil Dreamweaver templateleri lazım be bi ara yönlendirip şöle bi başlık açarsan onun için sevinirim şimdiden saol.Olunca bana bide özelden hbr verirsen o da iyi olur...

arkadaşlar TM10768 arıyorum elinde olan paylaşırsa çok sevinirim.

TM 6478 lazım çok acil arkadaşlar inanın zor durumda olmasan yardım istemezdim :) bu arada 100 msg deil daha fazlasını yazdım ben banned üye SenSiz :)

aciiil :)

TURK_CODER' Alıntı:
TM 6478 lazım çok acil arkadaşlar inanın zor durumda olmasan yardım istemezdim :) bu arada 100 msg deil daha fazlasını yazdım ben banned üye SenSiz :)

aciiil :)

Msj gorunce şok duygulandım ama ne yazıkki o nolu tm mevcut değil elimde 3-5 tane no yaz işi şansa bırakma

Flash Template #10766

Flash Template #10674

Flash Template #10492

bu template lerden elinde olan veya bulabilen varsa sevinirim.

4935 templatesi ni arıyorum teşekkürler

7130

arkadaşlar çok acil 7130 lşazım eğer bulursanız çok sdevinirim teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar bana 11133-10946-7651-9780 templateler lazım
şimdiden teşekkür ederim...

Music Template 11195

1 adet müzik şablonu,mümkünse üstteki olmazsa abcd.... şeklinde bi şekilli template arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?

bende 11007 temasını ıstıyorum acıl
sımdıden tesekkurlşer

arkadaşlar #11086 yı bulursanız memnn olurum. bekliyorum şimdiden teşekkürler

mp3 sitesi ariyorum php olan bi yardim etsin bi link falan

merhaba

ben tekstilci için bi site arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

TM 10106.nolu template monster'ı arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler..

sanırım birisi bu konuyu açmış ve gitmiş. isteklerle neden kimse ilgilenmiyor?

Geri