Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar TM serisinden ya da başka kaynaktan olabilir, gece klübü (night club) bar templeri arıyorum. Elinde olan ya da bilen varsa paylaşabilir mi? Ya da bir yol gösterin bana, nerden bulabilirm?
öncelikle teşekkür ederim ben loptopuma xp yükleyemiyorum sistem şuan windows 7 ama xp ceviremiyorum,biostan mı yapmam gerek yoksa öncelikle danışayım dedim boot la ilgilimi bi ekran çıkıyo yüklerken xp yi mavi ekranda hata oluştu windows kapatıldı diyo chkds / f kontrol et yazıyo acill olarak ilgilenirseniz sevinirim saygılar...
Arkadaşlar 3 gündür arıyorum lütfen Allah rızası için yardım istiyorum #27656 full lazım. Gerçekten önemli olmasa bu kadar yalvarmazdım ilginize çok teşekkürler.
Arkadaşlar kaç gündür arıyorum lütfen Allah rızası için yardım istiyorum #28540 full lazım. cidden çok önemli benim için. yardımcı olursanız çok sevinirim.