Yardım & Template İstekleriniz [ Buradan ]

selam arkadslar kurallları bıldgım halde msj atıyorum çünkü çaresizim..matbaayla ilgili elinde tamplate olan varsa lütfen atsın..tesekurlr

bir eğitim sitesi oluşturacağım acil bir şabon lazım

arkadaşlar 22695 elinde olan var mı acaba? varsa çok makbule geçecek.

monstar 16612 lazım cok acıl kardeslerım yardımcı olurmusunuz

banada fotograf makinasiyla ilgili birkac template koyarsaniz cok makbule gecer soyle biraz modern biseyler varsa dahada iyi olur

simdiden kolay gelsin

tesekkurler

Merhabalar Arkdaşlar,

Elinde aşağıdaki templatelerden bulunanlar paylaşılarsa sevinirim...
Simiden teşekküler...

1. 20351
2. 21235
3. 21771
4. 22302
5. 22740
6. 22766
7. 22771
8. 22780

Slm arkadaşlar acil php template lazım yardımcı olr musunuz ???

slm arkadaslar bana monster 17397 template lazım yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar,
Bir web tasarımcısı bana şöyle birşey anlattı;
Template Monster sitelerinde haberci kodlar varmış ve siteyi yayınladığınızda haberci kodlar yetkililere haber veriyor ve size bir uyarı mesajı geliyormuş.
Duyduklarım doğru mudur? Daha önce Template Monster şablonu düzenleyip yayınlayan arkadaşlar var mı? Böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Eğer duyduklarım doğru değilse, buradan indirdiğim bir şablonun içeriğini düzenleyip yayınlamam sorun yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler...

Burayla Kimsenin İlgilendiği felan yok yha... Elinde olanda paylasmaz oldu artık...

Arkadaşlar php template arıyorum dönem ödevi için acil !!!

itfaiye sitesi lazım şöyle kımıl kımıl bişi :) bol alevli yangınlı filan olabilir yardım pls ....

Arkadaşlar bana acil TM 22841 - TM 20763 - TM 12079 - TM 5506
lardan biri yada varsa elinizde hepside olabilir lazım,paylaşmanızı bekliyorum ,
teşekkürler şimdiden

Aşağıdaki templateleri ustalardan bekliyorum,
TM 23265
TM 21201

itfaiye sitesi lazım şöyle kımıl kımıl bişi bol alevli yangınlı filan olab.............. gibi bi yazı insanları kullanmak oluyor bence arkadaşlar lütfen yapmayalım

Arkadaslar acıl flash veya php admın panellı bır templateye ıhtıyacım var yardımcı olursanızz cok sevınırımm

http://www.templatemonster.com/flash-templates/23251.html
23251-b.jpg

Bulabilirseniz sevinirim

slm bana çok acil emlak için lazım şimdiden teşekkürlar

template monster 23361 bulamadım bulan olursa gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Geri