arkadaşlar merhaba
template 9142'yi sayenizde indirdim. Şimdi de tüm programları (macromedıa dreamweaver 8, Photoshop, Frontoffice, Macromedia Flash 8) kurcalayarak kendime uyarlamaya çalışıyorum ama daha yeni öğrendiğim için bazı yerlerde takıldım.
şimdi bu template 9142'nin içinde flash,fonts,html ve psd dosyaları var. flash site olduğu için macromedia flash da kendime göre uyarladım. menü isimlerini değiştirdim, resimleri acdsee programında küçültmeme rağmen templatedeki boyuta getiremedim ve alt menulerdeki yazıları değiştiremedim. fakat aynı template de psd klasorunde bunu değiştirebiliyorum photoshopla. anlayacağınız tüm sayfayı değişik programlarla parça parça getirirsem istediğim gibi oluyor. html dosyasında da swf formatı var ve bunu zaten değiştiremiyorum.
eminim ki sizler nerde hata yaptığımı ya da ne yapmam gerektiğini çoktan anladınız. bana yardımcı olursanız sevinirim. tüm bu flash,swf,psd dosyalarını değiştirmem mi gerekiyor? ftpye koyarken hangilerini koymalıyım?
kafayı yicem kaç gecedir sabahlıyorum ama en başa dönüyorum. bi tamamlayamadım gitti