yardım please....jpeg dll hatası

atn42

New member
Reaction score
0
2j27ukn.jpg

kardes buyuk ihtimalle kurup kaldirdigin bir program yuzunden bu uyariyi aliyorsun,

google' de jpeg.dll diye arattir,ve bilgisayarina download et sonra cikan dll dosyasini

c:\windows\system32
klasoru icerisine yapistir,makineyi kapatip ac,

sorunun hallolur

kolay gelsin

edit: indirdigin dosyayi virus taramasindan gecir

kardes java update' lerden birisiolmasi lazimdi,
java' yi tekrar kurar misin?

kolay geslin

Geçenlerde benimde başıma geldi. Önce sistemin kullandığı bi uygulamayı sonlandırmıştım. Sonra anti-virüs yükledim. O ara bişeyler silindi ve jpeg hatası vermeye başladı. Bilemiyorum gerçi javayıda aynı anda kaldırmıştım. Sonrasında hiç uğraşmadım düzenli olarak sistem geri yükleme aldığım için sistem geri yükledim. Sorunun kaynağını bildiğim söylenemez.
Ama sistemin başlattığı uygulamalara bi bak derim. Xp de neler çalışıo bi arkadaşının bilgisayarından bak. Eksik olan varsa internetten arat. Bilgi bulursun.

java da değilmiş
bu nedir kurtulamadım gitti
combofix programı yükleyip çalıştırmış arkadaş
onda kıllanıyom ne sildiyse artık

de barkot sitem 99 bşta görünüyor şu anda bir yede birşey eksik ama ne? geri yüklem seni proplemi çözdümü

eger bunlar degilse zaten virustur,

simdi basitce soyle normalde jpeg.dll dosyasi resim vs. gibi yazilimlarin algilamasi ve okunmasi icin gerekli bir dosya,

egerki bir virus bu doyanin uzantisi olarak kendini adlandirip yerlesti ise, sonuc olarak bu sekilde uyari alabilirsin,

adaware ve mks bu sekilde sorunlu dosyalari bulup siliyordu, yani kisacasi virus bulasmis bir uzanti,
combofix' in de yaptigi ayni aslinda,

eger combofix bulup sildi ise , uyari almaya devam etme sebebi baslangic dosyalarina bulasmis ve kaldirilmis olmasi olabilir,

baslat>>>>calistir>>>msconfig(enter)>>baslangic

bu yonlendirmede huylandigin ve gereksiz gordugun kutucuklardaki isaretleri kaldir,

birde

aybi yonlendirmede hizmetler kismindan gereksiz gorup kapattigin bir sekme var mi??

kolay gelsin

wala arkadaslar bende de aynı sorun var combofix calıstırdım pc de ondan sonra oldu dedıklerınız hepsını yaptım olmadı :S

kardes nette biraz arastirma yaptim,
bu dosyanin silinmesine sebep olacak durum keylogger' den kaynaklaniyor,

makineni virus, spyware ve trojen tarattirmasindan gecirebilir misin?

sonucta bize windows dosyanin sorunlu oldugundan bahsediyor
bu hata hala devam ediyorsa bu durumu tetikleyen de virus ve turevleri

makineyi guvenli kipte calistirip tarama yaptirin

kolay gelsin

çok teşekkürler

ilgine çok teşekkürler:clap
olmazsa format atıcam artık:vur
çözümü bulursam haber veririm zaten burayada yazıcam

slm
sorunu çözdüm
yazanomer arkadaşımızın dediği gibi keylogger ile alakalı bir problemmiş
uzun süredir keylogger dosyalarını boşaltmıyordum
e tabi jpeg dosyası dolmuş
keyloggerın dosyalarını boşaltınca hata uyarısı kendiliğinden kayboldu
ilginize teşekkürler

Saygılarımla...

slms arkadaşlar ben bu problemi Bir Arkadaşın bilgisayarımda çözdüm belki onda kurulu olan program vardır. onda casus klavye kuruluydu combofix çalıştırdıktan sonra hata vermeye başlamıştı. casus klavyeyi kaldırdım. bi daha o sinir hatayı almadım. umarım sizde çözersiniz. illa casus klavye olmasına gerek yok keylogger programlarını hepsi yaptırıyo bu hatayı. saygılarımla Sedat

Geri