Yardım lazım !

savior84

New member
Reaction score
0
Öncelikle merhabalar herkese..windows 7 home premium,64 bit işletim sistemi kullanıcısıyım..Fakat acilen garantili ve güvenilir ve de ücretsiz bir firewall,antivirüs,internet browserlarımı tarayan koruyan bir pakete ihtiyacım var !! Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Aklımda olanlardan bir ikisi şunlar aslında ; Yet another cleaner ve Avira Antivirüs düşündüklerim ama yeterli mi?

Birde malum yeni internet güvenliği yasası yoldaymış..yani yaptıklarımız,izlediklerimiz kayıt altında tutulacakmış..bunun için bir korunma yada Dns/Ip gizleme programı var mıdır?

Ben Kaspersky pure öneririm.. Yanina bişey istersen SpyHunter olabilir. Ip gizleme olarakta emin degilim ama Proxyfire diye bi program var son günlerde cok duydum bi araştir istersen..

Comodo firewall ile 360 internet security aynı anda kullanabilirsin..
comodo nunda browserlerini kullanabilirsin.
cyberghost onerebılırım ama ucretlı
ayriyeten avira ve avast tavsiye etmem buda bilgin olsun
eset de olabilir diyicem ama free bır surumu yok int serialler kullanarak kullanabilirsin.
skydns.ru bu programıda onerırım.

peki

Peki 'Yet Another Cleaner' hakkında ne düşünürsün?..Bunu şimdilik indirmiştim ücretsiz ve etkili gözüküyor ama tartışmalı tabi..

Bu arada Verdiğin SkyDns sayfasına baktım (rusça olsada) fakat anlamadığım bu programla başka bir Dns mi kullanıcaz onların atadığı yoksa geçerli dns'lemi kalıyor? merak ettim

skydns dns dediğimiz olay zaten dns dediğin şey ip tabanlıdır direk bir ip adresi girer program ve kendı yazılımı üzerinde ağın denetimini yapar.. bu tamamen herkoşulda..

skydns download yazarsan ındırıp o şekildede program üzeridnen üyelik alabilirsin.

Geri