yardım lütfen:(

pusu.42

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yerel disk D kısmında bir klaösrün içinde 10 adet video dosyalarım vardı her biri 8 ile 15 dakikara arası lavasoft digital locker diye bir program kullandım şifreledim daha sonra açmak isteğim zaman şifre isteğinde şireyi doğru şekilde yazdım onayladı açtı ama bütün videoların boyutu 28 kbyta düşmüş vidolar açılmıor hiçbiri yardım edin lütfen:S

hocam şimdi o program dosyalarına zaarar vermiştir sen şöyle yap o yüklediğin programı kaldır bilgisayarından sonra yüklü olmayan bir güne sistemi geri yükle sorun giderilecektir... inşallah

olmazsa yaz çabalayalım

arkadaşlar şunu söylemeyi unuttum:S şifreleme işlemi sırasında bilgisayar açılıp kapandı ama gine videoların çoğu vardıı yalnız dediğiniz yaptım gine olmuor :S bütün videoların normal boyutu mb üzerinde şimdi kb dior 28 kb:S hiç açmıor rstudio dan taradam silinmiştir belki veri kuratarabilirim die gine olmadı allah rızası için bana bir yardım edin kayafı yiyecem ne olur::( 2 gündür işten gelip direk bilgisayrın başıdna bişilerle çabalayıp açmaya çalışıorum olmuor yardımlarınız bekliorum

sfx menusumu kardeşim o programın neresinde tam olarak bilgi verirsen sevinirim:(

Geri