İyi geceler arkadaşlar
Benim PC'm ile bi' sorunum var, daha önce hiç olmamıştı ama hiç anlamadığım şekilde bugün hem D hem de E sürücülerimde sorun var.
Bilgisayara CD taktığım zaman hemen kendisi okuyup bana açıyordu ya da ben ordan kapatıp Bilgisayarım-E olarak giriyordum ama ne olduysa ben E sürücü yok olmuş :saskin :saskin Anlamadım doğrusu neden böyle oldu, daha sonra bilgisayarım yerine çalıştırdan denedim o zaman da aynısı oldu. Tekrardan re-start yaptım bilgisayar yine aynı sorun devam ediyor. CD taktığım zaman 3 5 sn kadar CD okuduğu belli oluyor zaten sarı ışıkta yanıyor ama ondan sonra hiçbi' şekilde E sürücüsünü bulamıyorum. Belki CD falan bozuktur dedim 5 6 farklı CD taktım yine aynı sorun var. Diğer bilgisayarımda denedim CD'leri normal olarak çalışıyor. "gpedit.msc" düzeltmeye çalıştım bu seferde biğer bi' sorun D sürücümde çıktı. D görünüyor ama klasorün içeriği görünmüyor. Kısacası benim sorunum;
1. E sürücüsüne hiçbi' yolla ulaşamıyorum, bilgisayarımda falan da E olarak simgesi yok.
2. D ise kendisi var, klasorun içindeki dosyalar yok, görünmüyor. Acaba dedim yanlışlıkla falan D' klasörleri mi sildim diye ama hafızası yine aynı duruyor, kapasitesi eski gibi.
Acaba ben bu sorunu nasıl çözebilirim, illa ki sistem geri yükleme ya da format mı gerek ?
--------
Şimdiden herkese çok teşekkür edeim, daha önce böyle bi' konu açıldıysa da adminler silebilirler.
Tekrar tşk ederim, Saygılar