yardım isteği

alfax27

New member
Reaction score
0
selamun aleyküm

sayın hhportal yetkilileri sizlerden bir isteğim olacaktı

isteğim şudur

benim elime bir tane " Corel Draw x6 görsel eğitim seti 2014" geçti
lakin lisans şifresi istiyor sizden istirhamım bu lisansı kırmanız olacak
bir sürü hack siteleri var sizler eski olduğunuzdan bu konuyla ilgileneceğinizi düşündüm
ve size bu konuyu söylemek istedim
tabi bu eğitim setinin çok fazla özelliği olduğundan bir çok işsiz kardeşlerimin de iş sahibi olmasına bir nevi yardımcı olacaksınız

upload edilmiş link aşağıya sunuyorum bu linkten direk indirilebilir

http://s10.alldebrid.com/dl/d247k19355/corelimsetim.rar

1MAhHGX.jpg

WixE5SJ.jpg

zXjjyK1.jpg

iSyxTdT.jpg

MvkxoIY.jpg

rs7wyFE.jpg

kPA0mGb.jpg

eğitim seti budur yanlız paketi indirdikten sonra rardan çıkartıldığında player program var
burda lisans keyi soruyor

lisansnumaras.md.jpg

lütfen yardımcı olursanız sevinirim

saygılarımla
kolay gelsin

Türkçe bir şeyler istiyorsun anlaşıldı : )

buralarda oldu 1-2 saate dönücem bu konuyla ilgili

selamun aleyküm

inşaAllah hayırlı bir haber getirirsiniz

kolay gelsin

piyasada pek Türkçesi yok anlatanlar ise yarım yamalak yada tek tük konu var..

ama özellikle istersen İngilizce eğitim setleri var.

selamun aleyküm

siz anlamamışsınız sanırım bu set lisanslı lisansını kırmanız için ekledim kırabilirseniz bir sürü iş arayanların işine yarayacak video anlatım var bu seti hazırlayan firma 3 tane ücretsiz video yayınlamış ben tamamını istiyorum

ayrıca bir reklam firmasında veya bir şirketin tasarım kısmında çalışılması için hazırlanmış kariyer seti bu ondan bu seti istedim bilmem anlatabildim mi?
mümkünse yardımcı olurmusunuz rica ediyorum

selamun aleyküm

siz anlamamışsınız sanırım bu set lisanslı lisansını kırmanız için ekledim kırabilirseniz bir sürü iş arayanların işine yarayacak video anlatım var bu seti hazırlayan firma 3 tane ücretsiz video yayınlamış ben tamamını istiyorum

ayrıca bir reklam firmasında veya bir şirketin tasarım kısmında çalışılması için hazırlanmış kariyer seti bu ondan bu seti istedim bilmem anlatabildim mi?
mümkünse yardımcı olurmusunuz rica ediyorum

kusura bakmayın 2 defa gönderdim yanlışlık oldu

bişey daha söylemek istiyorum. bir de bu setin başka bir özelliği de var diyelim ki lisans bulundu çalıştırdık ilerde sistem çöktü tekrardan kurulduğunda kırılan şifre geçersiz oluyormuş yani sistem numarası değiştiğinde tekrar dan lisans alınıyormuş tabi belli bir ücreti var
ondan dolayı sizden yardım istiyorum yoksa satın alırım

şuan lisans konusun da söz veremiyorum, ama ilerleyen zamanlarda olabilirse.. paylaşırım

aleykum selam
şuan için kesin bir şey söyleyemem tamamen arkadaşlara bağlı bir şey bu..

eğer hackleme konusunda bir ilerleme olursa zaten paylaşırım

selamun aleyküm

sayın SqooK^ mod kardeşim bu seti gene siz yapın lakin Corel Draw x6 görsel eğitim seti Türkçe anlatım
sırf corel draw x6 olmak kaydıyla bulabilirmisiniz

şimdi yukardakini istememin amacı anlatan kişinin bilgisayar öğretmeni olması kaliteli eğitim tamamını anlatma var

bu seti bende indirdim ama alt üst ettim neti kıran varsada paylaşmıyor lütfen acilen bu seti kıran varsa paylaşsın da canım cıktı 1 aydır arıyorum set var lisans yok :S

geçenvray turkce dıyordum ındırdım ındırdıgımede pişman oldum yabancı takılın tavsiyem... çok fazla biligi öğrenirsiniz adam bildiğiniz benim 3ds max software de yaptığımı adam vray da yapıyor vray yaptığım onun 100katı gerçekçi ooluyor :D

Geri