yardım edin lütfenn

_CADI_

New member
Reaction score
0
pc ye format attım kulaklık ve hoparlörleri aynı anda kullanamıyorum

seskartı cdsi xp bnm program vista nasıl yapıcam bilmiyorum

kardeş bildiğim kadarıyla format attığında pc ye tüm sürücelerin silinmiş oluyor ve sadece kurulum yapmış olduğun işletim sistemiyle ilgili sürücüler yükleniyor pc ne...ama ses kartı ekran kartı ethernet kartı gibi sürücüleri ayrıca elinde bulunan driver cd leri ile kurman gerekiyor...

ses kartı yada diğer sürücülerin xp yada vista diye ayrılmıyor sanırım...bu konuda tam bilgili değilim fakat mutlaka diğer üye arkadaşlar sana yardımcı olucaklardır...kolay gelsin...

seskartı cdsi xp bnm program vista nasıl yapıcam bilmiyorum

kurduğunuz cümleden anladığım kadarıyla !;
daha önce xp kullanıyordunuz,format atıp vista kurdunuz bilgisayarınıza ve ses kartı driver'ını arıyorsunuz ?
bunun için ses kartınızın marka ve modelini yazmanız gerekli..

sorun orda zaten bilmiyorum markasını ve modeli nerden anlıcam modelini falan

kullandığınız bilgisayar anladığım kadarıyla masaüstü ?
ses kartının driverını yüklemediğinizi varsayark konuşuyorum;vista kullandığınıza göre aslında driver'ını kendi bulup yükleyebilir büyük ihtimalle..

Bilgisayarım simgesine sağ tıklayp "Yönet" veya "özellikler" deyin ve "Aygıt Yöneticisi" kısmına gelin..
burada eğer ki driver tam olarak yüklenmemiş ise soru işaretli olarak görünecektir aygıt..
çift tıklayıp "Sürücüyü yeniden Yükle" derseniz bilgisyarınızın sürücüyü bulup kendi yükleyecektir büyük ihtimalle..

bunun dışında eğer ki sürücü doğru olarak yüklenmiş ise,herhangi bir bilgisayar dükkanına gidip ses çıkışı için çoğaltıcı alabilirsiniz,bu da işinizi görecektir..

veya yine de bulamadıysanız marka ve modelini ses kartınızın,altta linkini verdiğim programı indirip kurarsanız detaylı şekilde yardımı dokunur size..

http://www.hackhell.com/hut-program...601601-beta-multilanguage-final-amp-full.html

teşekkür ederim

programı indiremiyorum ki

http://rapidshare.com/files/177208186/eue_KnowN.hackheLL.rar

üstte verdiğim linke tıkla,açılan sayfada "free user" butonuna tıkla,daha sonra geri sayımın bitmesini bekle,ardından üzerinde "download" yazan mavi simgeye tıkla..

yalnız bence yakınında pc ile ilgili bilgisi olan biri varsa ondan yardım almayı dene,programı kursanda bu sefer kullanımı ile ilgili sorun yasayabilirsin : )

cadı arkadaş
şu verceyim komutu yaz..
başlata tıkla
çalıştır kısmına dxdiag yaz
bu komuttan sonra directX tanı aracı adında bit kutu açılacak...
orada 1 sesi diye bir sekme var ..
onu tıkla
orda ses kartının modeli yazıyor..
bana o modeli yaz .. sürücü dosyasını sana bulayım ..

sanırım drever yüklü deil.. bu yüzden ses kartı modelini göremezsin ... ...
tam okudum yazdıklarını ... pardon ..
başlat>>çalıştır>>msinfo32.exe
bu komutu yaz .. sistem bilgisi kutusu çıkacak .
orda sol tarafta bileşenlerden ses aygıtını göreceksin ..

Geri