Yardım edin bana :D

Kobe24.com

New member
Reaction score
0
Yha abilerim ablalarım;
Mesela bi siteye girdim orda güzel fotolar var burda bi konu açacam;
giriom yeni konu aça o siteden direk fotoları kopyalayamaıom bir sürü resim hepsini tekrar upload ediom bunun kısa yolu yokmu _?
şimdiden ty

İstediğin Resmin Üzerine Sağ Tıkla.. Özelliklere Gir Orda Sonu Jpg iLe Biten Adresi Kopyala Sonra Konu Açacağın Yerdeki Grafik Ekleye Tıkla Onun İçine O Adresi Yapıştır ßu Kadar.​

firefox kullanıosan resmin üstünde sağ tuşa basıp özellikler seçeneğinden resmin kaynak linkini kopyalayıp uygun bi şekilde kullanabilirsin.Ben genelde böyle yapıyorum.İnternet explorerdada olabilir.

Tekrar Upload Etmek En Iyisi
Siteden Fotoğraflar Kaldırılınca Sen De Kaybedersin
En Ufak Değişiklik Direkt Senin Yaptığın
Konuya Yansıyacaktırrrr

Fotoyu başka adresten alıyosan(sağ tıklayıp özellikleri seç) ve resim kodu ekle. Eğer fotoğraflar bilgisayardaysa mecburen upload ediceksin.

firefox kullanıosan resmin üstünde sağ tuşa basıp özellikler seçeneğinden resmin kaynak linkini kopyalayıp uygun bi şekilde kullanabilirsin.Ben genelde böyle yapıyorum.İnternet explorerdada olabilir.

özelliklere falan girmesine hiç gerek yok ......... resim konumunu kopyala de .. özelliklere girip yapacağın işin aynısı daha kısa yokdan ...:goz:

301lgkk.jpg

Kim ne derse desin upload yaptığın resimlerin silinmemesini istiyorsan bence tek tek upload et resimleri.Valla ben öyle yapıyorum ;)

Geri