Yardım edin şu mübarek günde =)

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar bu neyin nesi yaw fazla pc den anlamam bi yardım edin şu mübarek günler hatrına =) xp sihirbaz yükle güncelle dio çıkarıo bu kutucugu durmadan bütün cd leri taktım yüklemeye çalıştım olmadı önemli bişey değilse devre dışı bıraksam bişe olurmu ? yada nasıl kurtulurum nasıl yüklerim ne yapmam lazım bi el atın size zahmet şimdiden tşkler !!

34hxtsm.jpg

2ai0uue.jpg

Dostum bu driver silinmiş sata hdd iletişim için gerekli bir yazılım olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam chıpset cd sını tak dene...

CSI nin anlamı small computer system interface dır. paralel arayüz standardı da Türkçesi. Çevresel birimlerin (CD Rom sürücüs printer tarayısı mouse klavye vb.. ) bilgisayara eklenmesi için kullanılan bir standart tır.

SCSI arabirimi seri veya paralel portlardan sn de 80 mb'dan daha fazla veri transferine izin verebilir.

RAİD ise Redundant Array of Independent (or Inexpensive) Disks, olarak bilinir. birden çok HDD nin beraber kullanılarak performans ve güvenlik olarak optimize çalışması anlamına gelir.

Eger birden çok sabit diskin aynı marka degilse sorun yok..

Я@SmUsSعN ™;3468371' Alıntı:
valla pc le ilgili ne kadar cd varsa denedim olmuo

Peki Bilgisayarımı sag tusla tıkla aygıt yonetıcıne gır orada pekı sarı soru ısaretı varmı bakarmısın?

Geri