yardım edin önemli ve cok aciL

burchin17

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var cok önemli bir konu yardım ederseniz sevinirim içinizde bilgisayarla ilgilenen varsa ve bana yardımcı olursa cok sevinirim sorunum şu:

web tabanlı proje yarısması var ve biz konuda karar veremedik degisik fikirleriniz varsa konu önerirseniz cok sevinirim ama eger konu söylerseniz hangi programlarla yapcagımıda söylerseniz sevinirim....

dostum ilgilenen varsa ne demek yaw :D ilgilenmeyenin ne işi var ne adamsınız yaw hayret walla
Neyse konuya gelelim dostum proje ile ilgili fikir arıyorsan http://www.templatemonster.com/ adresini ziyaret et orda birbirinden değişik binlerce web sitesi şeması görmen mümkün temele olarak dreamweaver ve photoshop programlarını bilmen lazım tabi bide en azından html

eğer bi yarışmaya katılıyorsan templatemonster dan yararlanma derim sitenin template olduğuğ anlşılırsa yarışmadan diskalifiye edilirsin %99. Frontpage ve photoshop gibi programları kullanarak kendine bi site yapabilirsin. Html bilmiyorsan html hakkında sitede birçok döküman ve ebook var onlardan faydalanmanı tavsiye ederim

R.I.P' Alıntı:
eğer bi yarışmaya katılıyorsan templatemonster dan yararlanma derim sitenin template olduğuğ anlşılırsa yarışmadan diskalifiye edilirsin %99. Frontpage ve photoshop gibi programları kullanarak kendine bi site yapabilirsin. Html bilmiyorsan html hakkında sitede birçok döküman ve ebook var onlardan faydalanmanı tavsiye ederim

bende çalsın demedim dostum :D fikir edinsin

Geri