Yardım Eder Misiniz Lütfennn

mahluk1

New member
Reaction score
0
benim bilgisayarımda gizli dosyalar görünmüyor. denetim masasından görünüm ve temalarda klasör seçenekleri de yok :S bilgisayarı kapatıp açıyorum yine bu şekilde :S bi yardın edin lütfen

bir dosyanın gir>araclar>klasör seçenekleri...>görünüm orda gizli dosya ve klasörler var gili dosya ve klasörler göster tamam bas...ok:goz:

reader kardeş bilgisayarda klasör seçenekleri yokki, olsa biliorum bnde ordan olduğu

murat kardeş bi dosya açıp araçlara giriyorum ama klasör seçenekleri yok :S

bas formatı gitsin :D

:D bide sistem geri yükleme yaptım düzeldi fakat yarın tekrar aynı hatayla karşılaşıyorum haklısın galiba format zamanı gelmiş bu pcnin :D

Evet aynen öyle. Madem düzelmiyor niye zorluyorsunki. Al yedeğini bas formatı gitsin.

Ben bunu bilir bunu söylerim :D

Muhabbetle

kardeş hiç birine gerek yok ben sana soliim regedite gir
hkey_local_machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advanced/folder/hidden buraya gir (showall tıkla sağ tarafta checked value var onun değerini 2 yap)
(nohidden e tıkla sağ taraftataki checked value değerini 1 yap) bu kadar bilgisayarı yeniden başlatmana gerek yok

pardon nohidden dekini 2 yap showall dekini 1 yap

reader kardeş bilgisayarda klasör seçenekleri yokki, olsa biliorum bnde ordan olduğu

murat kardeş bi dosya açıp araçlara giriyorum ama klasör seçenekleri yok :S

benim bildiğm bu kadar olmadı bas formatı:goz:

trojan yemişsin kardeşim bende geçenlerde yemiştim birtane program var ordan sildim msn adresini msj at gönderim sana programı istersen

yada programın adını verim "drive trojan remover pro v2.0 "programın adı bu indir bu programı modemi kapat programı çalıştır 5 dak bekle tarama bittikten sonra programı gizli dosyaları görüntüle araçlardan o zaman açılır. boşuna format atmana gerek yok

kardeş hiç birine gerek yok ben sana soliim regedite gir
hkey_local_machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advanced/folder/hidden buraya gir (showall tıkla sağ tarafta checked value var onun değerini 2 yap)
(nohidden e tıkla sağ taraftataki checked value değerini 1 yap) bu kadar bilgisayarı yeniden başlatmana gerek yok

pardon nohidden dekini 2 yap showall dekini 1 yap

saol kardeş ama zaten ayarları o şekilde yine de saol

trojan yemişsin kardeşim bende geçenlerde yemiştim birtane program var ordan sildim msn adresini msj at gönderim sana programı istersen

yada programın adını verim "drive trojan remover pro v2.0 "programın adı bu indir bu programı modemi kapat programı çalıştır 5 dak bekle tarama bittikten sonra programı gizli dosyaları görüntüle araçlardan o zaman açılır. boşuna format atmana gerek yok

saol kardeş verdiğin programı denicem

format deıl ona bı vırsu gırmıs
aynı sey benımde basıma gelmıstı google a sorununu yaz cozumu cıkar..kolay gelsin cok unlu bı vırus o

Konu Yardım boLumune tasındı .

At formatı düzelir diyorum. Daha ne diyorsunki :D

Geri