Yardım edecek ßiri varmı????

Ares

Banned
Reaction score
0
pc yi açtığımda D üzerindeki dosyalar falan denetleniyor diye mavi bi ekranda bu yazı cıkıyor daha sonra altında 3 tane azı cıkıp onları denetliyor sonra windows acılıyor.D yi disk birleştirme yaptığımdada ''Dsik Birleştirici ,chkdsk'in bu diskte çalıştırılmaya zamanlandığı algılandı: DATA (D: ). chkdsk /f komutu çalıştırın'' diye bir şey cıkıyor sebebi ne olabilir????

komutu calistirdin mi peki ? calistir ondan sonra bakalim ne dicek alet?

komutu çaştırdım şöyle bi yazı cıkıo karsıma ordan E ye basıp enterlıyorum ekran kapanıo fakat pc yi yeniden başlattığımda aynı sorun gene cıkıyo
21bkbpj.jpg

gene aynısı cıkıo

pardon unuttum ben bu basligi.

o zaman ilgili partition'un yedegini alip disk magament'den ucurup yeniden olusturmalisin.

hocam d nin içindekileri bir yere kopyala ve d diskine bi quick format at düzelir

xp cd sini tak gelen ilk pencerede onarı tıkla daha sonra msdos komutunda sana birşeyler yazacak sistemi kontrol edecek yani sonra 1 i tıkla yönetici parolası sorar enter e bas yeter en son C:\\windows komutu gelir oraya CHKDSK /R komutunu yaz chkdsk başlat biraz uzun sürecek bittikten sonra exit deyip çık problem gider...

Geri