yardım edebilecek biri varmı?

eskcan

New member
Reaction score
0
Bazılarınıza buda sorumu bin tane cevabı var forumda kalabalık yapıyormuşum gibi gelebilir,ama forumdaki aktivasyonla ilgili çoğu linki okudum bikaçtanesini yaptım fakat yine bişey değişmedi
sorum şu windows sp2 yüklü makinede ektinleştirme için gün kalmadı ve otomatik etkinleştirme istiyormusunuz dan sonra hayırda oturumu açmıyor evette etkinleştirme anahtarı vesaire tabi benim ki kopya olunca olmuyor.
anlayanlardan ricam ki sadece güvenli kipte açılıyor makina
windows xp2 etkinleştirme günü kalmamış makinada nasıl bu aktivasyon belasından kurtulabilirim
lütfen yardım etmek isteyenler cevap yazarsa çok sevinirim,eğer göremediğim bi forum başlığı varsa o da olur,aramadakilerin çoğuna baktım gerçi
ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

foruma o kadar vakıf biri değilim ama hatırladığım kadarıyla xp konusuna bakarsanız haddinden fazla işinize yarayacak konu mevcut

1.Bilgisayarınızı güvenli mod'da başlatın.
2. Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme kısmından bilgisayarınızın kapandıgı günden daha önceki tarihe getirin örnekgin 5 gün önce sisteminiz kapanmıssa 10.11.15.gün vs.. öncesine falan getiriniz..
3. Sistemi geri aldıktan sonra işletim sistemi açılmadan bios'tan tarihi geri alın (f1 -delete -f12)ve kaydedip bilgisayarınızı normal acın.
4. Artık windows'unuz açılacak bundan sonra etkinleştirme işlemi kalıyor.
5. http://www.hackhell.net/windows-xp/659938-korsan-windows-etkinlestirme-crack-wga-19420-a.html
veya forumda da paylasilmis Diger etkinlestirme metodlarindan indirin,
http://www.hackhell.net/windows-xp/497606-windows-xp-vista-ofis-etkinlestirme-3.html
6. Bu işlemleri yaptıktan sonra artık windowsun tarihini düzeltebilirsiniz €tkin olmusdur
2vuwtjq.jpg
(f1 -delete- f12)

kolay gelsin hayirli forumlar,

öncelikle yazan arkadaşlara teşşekkür ederim
makina eski o yüzden sp3 kurmadım ve format atamam çünkü tek c var
boshwer arkadaş
dediklerini yaptım
önce sistemi geri yükledim 1 ocak tarihine sonra biostan 1 ocak yaptım save ettim yine de etkinleştirme sayfası geldi bilgisayar normal açılmadı
sonra bu sfer güvenli modda administor seçerek 6 ocak dedim sistem geri yüklendi sonra biostan tarihi geri aldım yine bilgisayar normal açılmadı
verdiğin programı daha önce sistemi geri almadan direkt güvenli kipte çalıştırmıştım o da olmadı
acaba nerde hata yapıyorum ve çözümü varmıdır
tekrar iliglenenlere teşekkürler

BILGISAYAR GÜVENLI KIP KULLANILARAK(ACILABILEN TEK KIP) ise!!
güvenlik mod
baslat calistir>regedit.exe>yönetici olarak calistiriyoruz!
HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon\ Notify
silinecek anahtar!"WgaLogon"
microsoft orjinal ürün denetlemesi kaldirmak icin
HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall
silinecek anahtar!"WGA"
windows da kayitli dosyalari klasörlerdeki yerlerinden silmek icin ise
"%WINDIR%\System32 klasöründeki "WgaLogon.dll" ve "WgaTray.exe" farkli adlandirmak lazim bunun icinde komut modunda
rename WgaLogon.dll WgaLogon.dll.old girecegimiz komutla enterleyip bilgisayari yeniden baslatiyoruz,
hala güvenli kip de oldugumuzu hatirlatarak! Yeniden baslatinca!!!
Simdi DLL icin"LegitCheckControl.dll" kayit yapmamiz lazim
komut modunda regsvr32 %WINDIR%\system32\LegitCheckControl.dll -u komutuyla enterleyip bilgisayari tekrar baslatiyoruz,güvenli kip de tekrar hatirlatarak!!
daha önceki islemlerde farkli adlandirdigimiz "WgaLogon.dll" "WgaTray.exe" "LegitCheckControl.dll dosyalardaki yapdigimiz .old olan kaydi siliyoruz, bunun icin ise
del %WINDIR%\system32\LegitCheckControl.dll /Q
ENTER
del %WINDIR%\system32\WgaLogon.dll.old /Q
ENTER
del %WINDIR%\system32\WgaTray.exe.old /Q
ENTER
tüm bu islemler baslat calistr>cmd.exe (DOS)komut penceresiyle yapilmalidir, gerekli yerler kirmizi rekle isaretlenmisdir, umarim basariya götürür,ve bilgisayar normal kipde acilir,akabinde de ilaclanir,,,,

teşekkür ederim boshwer
pc yi açtım sonra senin verdiğin programı indirdim
yanlız yine bi sorum olacak:)kusura bakma pc den pek anlamıyorum
kücük yazilimi windows system 32 dosyanizdakiyle degistirin demişsin bende windows/system32 yi açtım ve iki dosyayı kopyaladım ama bundan önce başka bi dosya olmadığı için direkt kopyaladı,sonra programı çalıştırdım ve şu resim çıktı
yani bi şeyi değiştirmedim,değiştirin derken başka bişey mi kasdediyorsun,yoksa ben yanlış yere mi kopyaladım
ilgilendiğin için allah razı olsun çok sağol

Geri