Yarbay, binbaşı ve er şehit oldu...

enclock

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
30520.jpg

Şırnak'ta yola döşenen mayının askeri aracın geçtiği sırada patlaması sonucu bir Yarbay, bir Binbaşı ve bir er şehit oldu.

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde karayoluna terör örgütü PKK üyelerince döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucu 1 yarbay ile 1 binbaşı ve 1 er şehit oldu. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçay Tugay Komutanlığı'na bağlı askeri konvoyun Güçlükonak ilçesine hareketi sırasında, karayolunun 10. kilometresinde terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada, askeri araçta bulunan 1 yarbay, 1 binbaşı ile 1 erin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı bildirildi.

Kaynak

bütün bunlar oluyor ve Türkiye Cumhuriyeti kılını bile kıpırdatamıyor bu hainlere karşı..Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun

K.Irak'a operasyonun tetikleyicisi olur inşallah. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Bu saatten sonra harekat olmaz bence , devlet büyüklerimiz hallediyo diyalogla ne güzel , cok sevdim diyalog işini ! :mad:

şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.. ve buna ragmen hala kılını kıpırdatmayan büyüklerimizede beddua okuyorum..

Kafa kafaya vuruşarak ölse içim yanmaz da böyle mayın denen kalleş işiyle öldüler mi içim büzülüyor Allah inandırsın...Ulen çatışmaya yürekleri yetmeyince bu it sürülerinin, böle gelip mayın döşerler...Bu forumda da var gezen itler...Çok denk geldim...Ama biri çıkıpda desin ya PKK da haklı diye...Yürek varsa desin...Ciğeri varsa desin de görelim...Ama nerde..Çiğeri kokuşmuşlar de sizi...Leşiniz para etmez ulen sizin...

Neyse bir kaç soysuz için günaha girmeye değmez...Allah mekanlarını cennet eylesin...Haber için saol..

korkunun ecele faydası yoktur daywalkerr. eninde sonunda onların da sonu dağda leşleri çürüyenler gibi olacaktır.

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. allah mekanlarını cennet etsin.

haber için sağol.

bukadar şehit veriyoruz bizimkiler halen cumhuriyet baş örtüsü irticayla uğraşıyor yazıklar olsun

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'tan RAhmet Ailelerine Sabır Versin... ALLAH'Im...

Geri