YaratiliŞ MÜzesİ ???

1-Evrim teorisi çökmedi (aksi kanıtlanmadı)(Bazı açmazları oldugu mutlaka dogrudur.)(önemli olan bilimin bize bu konuda ne dediğidir)
2-Yaratılış teorisini anlatmak için müzeye gerek yoktur(Yaratılışa göre hepimiz aynı formu koruduğumuza göre değişen dolayısıyla görülecekte birşey yok)
3-İstersen sende 200 kitap yazabilirsin (İnternette pek çok kaynak var)
4-O kitapların gerçekleri yansıttıgını sanıyorsan yanılıyorsun.(Bende 1-2 kitabını okudum ve pekte inandırıcı bulmadım)
5-Allahın varlığını müzeyle falan ispatlayamassın tamamen saçma
6-İnanmak için görmeye gerek yok içinde ne hissediyorsan sen ona inanıyorsundur
7-Yüce Allah heryerdedir izlerini görmek için kainata ve aynaya bakman yeterlidir onun yarattıklarının en güzeli karşında duruyor olacaktır.

Bu polemik yeterince uzadı..........

[StİnG]' Alıntı:
geLip te sağdan soLdan duyduğun kuLaktan doLma tarifLeri kuLLanma arkadaşım !
forumda e-book böLümüne 1 göz at istersen Adnan Oktar ın en az 200 kitabı E-Book oLarak payLaşıLmış . bu payLaşımLara ediLen teşekkür miktarına bakarsan . Ne kadar seviLdiğini anLarsın !

Adnan Oktar (Harun Yahya) isLamiyet ve müsLümanLık adına 1çok eser yayınLamıştır üLkemizde . Evrim Teorisini çökerten , Darwiniz mi LanetLeyen kişi yine Adnan Oktar dır .
ha sen bana maymundan türedik diyebiLiosan eLbette Adnan Oktar ı tersLiycek ve eserLerinin sahte oLduunu iddaa ediceksin . maymundan türendiğimizi iddaa eden kişi muhatabım biLe oLasmaz!!
Kimse maymundan türedik demiyor burada. Evrim var ya da yok demiyor.
Ortada ne varlığı kanıtlanmış birşey var ne de yoklugu kanıtlanmış birşey var! İki müze gezip iki kitap okuyunca olmuyor boyle şeyler. Bilim var ya da yok diyemiyor şu an da. Teknoloji ilerler, tarafsız çalışmalar yapılırsa ne var ne yok çıkacaktır ortaya.
Kitabına teşekkür edilmesi, bin tane bile kitabının satılması çok sevildigini göstermez. Bedava kitabı herkes alır. Git bakalım bir kitapçıya sor. Kaç kitabı satılmış ne olmuş.
Böyle şeyler tarafsız araştırılmalı diyorum sadece...

1-Evrim teorisi çökmedi (aksi kanıtlanmadı)(Bazı açmazları oldugu mutlaka dogrudur.)(önemli olan bilimin bize bu konuda ne dediğidir)
2-Yaratılış teorisini anlatmak için müzeye gerek yoktur(Yaratılışa göre hepimiz aynı formu koruduğumuza göre değişen dolayısıyla görülecekte birşey yok)
3-İstersen sende 200 kitap yazabilirsin (İnternette pek çok kaynak var)
4-O kitapların gerçekleri yansıttıgını sanıyorsan yanılıyorsun.(Bende 1-2 kitabını okudum ve pekte inandırıcı bulmadım)
5-Allahın varlığını müzeyle falan ispatlayamassın tamamen saçma
7-Yüce Allah heryerdedir izlerini görmek için kainata ve aynaya bakman yeterlidir onun yarattıklarının en güzeli karşında duruyor olacaktır.

Bu polemik yeterince uzadı..........

1. ALLah Kur an ı Kerimde gayet acık ve net 1 şekiLde anLatıyor . araştırır sana Ayet de getirebiLirim bu konuda. sen Kur'an a da inanmazsın beLkide orasını biLemem tabikide . peki bana hangi evrimden bahsediyorsun ki haLa ?
2.YaratıLış teorisi mi? YaradıLış gayemiz ve nasıL yaratıLdığımızı Kur an-ı Kerimi aç oku kardeşim !
3.ben pek cok kaynaktan bahsetmiyorum ! (ELbette zekerya beyaz ve harun yahyanın eserLerini 1 tutmuycam , güLdürme beni :eek:
4.sen kitabı okuduunu söLüosun , bana ispat et o haLde hangi kitabında ALLah ın kitabının dışına cıkmış ki ? dikkatLi oKursan herşey ayetLerLe sabitLenmiş.
5.ALLah ın varLığını müzeyLe ıspatLamak mı =) hikaye uydurma istersen.

şu yazdıkLarında hemfikiriz;

bana ispat getir , bu adam yanLış yoLa saptırıyor ... haşa haşa Kuran-ı Kerim i ters yoLa saptırıyor aLıntıLarının amacını saptırıyor de bana ... deLiL göster boşa yorum yapma .

Darzamat' Alıntı:
Kimse maymundan türedik demiyor burada. Evrim var ya da yok demiyor.
Ortada ne varlığı kanıtlanmış birşey var ne de yoklugu kanıtlanmış birşey var! İki müze gezip iki kitap okuyunca olmuyor boyle şeyler. Bilim var ya da yok diyemiyor şu an da. Teknoloji ilerler, tarafsız çalışmalar yapılırsa ne var ne yok çıkacaktır ortaya.
Kitabına teşekkür edilmesi, bin tane bile kitabının satılması çok sevildigini göstermez. Bedava kitabı herkes alır. Git bakalım bir kitapçıya sor. Kaç kitabı satılmış ne olmuş.
Böyle şeyler tarafsız araştırılmalı diyorum sadece...

arkadaşım yazar kimdir nedir kaç kitabı satıLmış git bak web adresine istersen. veya herhangi bir yayın kuruLuşundan biLgi aL kaç kitabı satıLmış diye . sana gereken cevap geLicektir .
bak bakaLım bu adamın web adresLerine 100 tane web adresi var içeriğine geLince de isLamiyet adına herşey !+ 10 diLde ceviri var sitede . Kur'an yoLundan dışarı cıkmıor ... tabiki sen ne derece anLarsın biLemiyorum bunu ben ... işine geLmez anLamzsın kimbiLir.

[StİnG]' Alıntı:
1. ALLah Kur an ı Kerimde gayet acık ve net 1 şekiLde anLatıyor . araştırır sana Ayet de getirebiLirim bu konuda. sen Kur'an a da inanmazsın beLkide orasını biLemem tabikide . peki bana hangi evrimden bahsediyorsun ki haLa ?
2.YaratıLış teorisi mi? YaradıLış gayemiz ve nasıL yaratıLdığımızı Kur an-ı Kerimi aç oku kardeşim !
3.ben pek cok kaynaktan bahsetmiyorum ! (ELbette zekerya beyaz ve harun yahyanın eserLerini 1 tutmuycam , güLdürme beni :eek:
4.sen kitabı okuduunu söLüosun , bana ispat et o haLde hangi kitabında ALLah ın kitabının dışına cıkmış ki ? dikkatLi oKursan herşey ayetLerLe sabitLenmiş.
5.ALLah ın varLığını müzeyLe ıspatLamak mı =) hikaye uydurma istersen.

şu yazdıkLarında hemfikiriz;

bana ispat getir , bu adam yanLış yoLa saptırıyor ... haşa haşa Kuran-ı Kerim i ters yoLa saptırıyor aLıntıLarının amacını saptırıyor de bana ... deLiL göster boşa yorum yapma .

arkadaşım yazar kimdir nedir kaç kitabı satıLmış git bak web adresine istersen. veya herhangi bir yayın kuruLuşundan biLgi aL kaç kitabı satıLmış diye . sana gereken cevap geLicektir .
bak bakaLım bu adamın web adresLerine 100 tane web adresi var içeriğine geLince de isLamiyet adına herşey !+ 10 diLde ceviri var sitede . Kur'an yoLundan dışarı cıkmıor ... tabiki sen ne derece anLarsın biLemiyorum bunu ben ... işine geLmez anLamzsın kimbiLir.
Bak sen inandıgın dinin en buyuk günahlarından birisini işliyorsun şuan da. Madem o kadar bilgilisin, en büyük günahlardan birinin başkasının inancını sorgulamak oldugunu bilmiyormusun? İnançları sorgulamanın Allaha mahsus oldugunu bilmiyormusun? Benim veya bir başkasının dini inancı hakkında "inanıyormusunuz bilmem" , "sen Kur'an a da inanmazsın" gibi söylemler, senin inandıgını iddaa ettiğin İslamiyette yasak kılınan şeyler.
Kısacası kimsenin dini inancını, gerçekten inan kimse sorgulayamaz.
İkincisi; ne kadar hit aldıgını sen soyledin az onceki mesajında! Forumlara bak ne kadar hit almış dedin. :D Ben de senin bu cümlene karşı dedim :D Ve tabiki kendi web adreslerinde ve kitabevlerinde kendi kitapları yok/çok satacak. Benim kitabım olsa tabiki sitemde yok satar (Anlayana... :D )
Komik olmuş yani bu cumlen :cool:
Neyse kardeşim. İnancına saygım sonsuz ama daha fazla araştırmaya ve bilgiye de açık ol! İslam dini gözü kapalılıktan dolayı gerilere gidiyor....

Yine mi din,inanç,İslamiyet,yaradılış vs. üzerine tartışma? Forumda en çok prim yapan şey bu galiba.. :eek:ut:

Arkadaşlar; o kitapları harun yahya takma adıyla; Prof. Dr. Cevat Babuna yazıyor. ( Hani oğlu - Oktar Babuna_ için binlerce kişinin ilik bankasına koştuğu ve bize ait olan iliklerin şu an yabancıların elinde olmasına neden olan kişinin babası...)
Bu arada Adnan Hoca ve çetesinin neler yaptığı gazetelerde bir kaç sen öncesine kadar manşetteydi, hafızanızı yoklamanızı isterim...
Bu arada o kitaplarda yazılanların hemen hepsi doğru olmasına rağmen Adnan hocanın adı geçtiği için bir çok kişi kitapla ilgilenmiyor...

Sanırım burada adnan oktar isimli şahsın müridleri yada bazı sempatizanları ile karşı karşıyayız! Ulen bende sakal bıraktım bu aralar, bide sarık takıp sahte şeyh ali kalkancı denen dallama gibi dolansam ortalıkta demekki kendime koskoca, cahil, her söylenene inanan, tarihi olayları bilmeyen, hatta herşeyi bildiği halde yinede unutan (bu bizim milletimizin en büyük özelliğidir) ve en önemlisi Büyük Atatürk'ün A sını bile bilmeyen anlamayan(anlayamayan) bir kitle toplarım kendime! Vay güzel ülkem vay senin haline, bi tarafta pkk'nın yörüngesine giren cahil bir kesim, öbür taraftan adnanmış,fethullaşmış,ali kalkancıymış, oymuş buymuş bi takım insanların müridleri olan yada olmaya dünden razı cahil bir kesim! Ben ve benim gibiler daha çok nefes tüketir bu ülkede.Aziz Nesin'e hep kızardım Türk insanının %90'ı aptaldır demiş diye.Ama çevremde ve sanal ortamda insanların görüşlerini okudukça adamcağıza hak vermeye başladım..

bırakın arkadaşlar reklam kokan şeyler bunlar

hyr konunun başındaki soru ve sonunun alakası yok tartışamk için bahanemi istiorsunuz hemen siyaset vs. tmm karşıdaki insan hatalı konuşursa düzeltirsin ama bu bu şekilde olmaz hemen kavgaya tutuşuorsunuz tycon kendi görüşünü yazmış en başta nie herkes ani tepki verio güselce uyaramazmısınız bıraqın ya resmen kendi reklamınızı yapıorsununz benim gözümde özellikle 1-2 sabit kişi sürekli burada tartışma için hazır beklio onlar bilirler kendilerini yeter artık buna dur denicektir sanırım!

tartısma dewam ederse sanırım bu baslık pek iyiye gitmiyo...

Kusura Bakma "sting" arkadaşım benim söylediklerimi sen tamamen yanlış anlamışsın.Bu konuda daha fazla polemige yol açmamak için başka birşey yazmayacagım.Allah insanlara akıl ve fikir vermiş.Güzel bir söz vardır bununla son vericem.

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol,
Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol,
Sahavet ve cömertlikte akarsu gibi ol,
Tevazu ve maluliyette toprak gibi ol,
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol,
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol...

"Mevlana"

Anlattıkların karşındakinin anladıklarıyla sınırlıdır.

sayın yaradılış teorisi savunucuları
öncelikle şunu belirteyim "yaratılış teorisi" ni savunabilirsiniz. yaradılışta bir teoridir; çünkü daha kanıtlanamadı. yanlız yaradılış teorisi bilimsel bir teori değildir ve hiç bir bilim çevresi tarafından ciddiye alınmaz. ancak harun yahya vb. kişiler bilimsel bulguları
"papazın eşeğini kovala dur
ali'nin külahını veli'ye uydur
aldan dur aldat dur"
felsefesini kullanarak yaradılış teorisini ayakta tutmaya çalışmaktadırlar.
harun yahya'yı kendime muhattab olarak almam söz konusu bile değil aslına bakarsanız. yanlız üzülerek görüyorum ki çoğunluk bu şahısın yaptığı bilimin dine uyarlanması leblebilerini ve dolmalarını afiyetle yemekle beyinlerini dağlıyorlar. herkesin iki gözü ve bir aklı var. yada ben öyle sanıyorum. en azından benim için geçerli. ve ben bu iki göz ve bir aklımı kullanarak iki önermeden bir üçüncüyü çıkartabiliyorum. bunu ben yapabiliyorsam sizlerde yapabilirsiniz. nihayetinde hiç kimse kimseden üstün değildir. harun yahya'yı neden muhattab almadığımı kısaca belirteyim. bu şahıs bir bilim adamı değil, her hangi bir konuda bir ehliyeti yoktur, çıkar çevreleri ile olan ilişkileri sonucu olan davaları daha yeni zaman aşımına uğradı. dikkatinizi çekiyorum beraat etti demiyorum zaman aşımına uğradı diyorum. vakfı hala zan altında. vakıf sözü geçmişken verilen linkte aşağı yukarı üç saati kaybettim. o sitede geçirdiğim zaman benim için zaman kaybıydı. şimdi o linki veren ve savunanlar bana site içinde siteyi kuranlar tarafından ortaya atılan "yaratıldık, yarattı, yaratmış, vb. sözcükleri kaldırarak bilimsel bulgu getirsinler. getirilen bulgulara yaratmak filini ve çekimlerini kullanmadan yaradılış teorisini anlatsınlar.
yaradılış neden bilimsel değildir; bilim gözlemler, ölçer, deneyler, doğrulanabilme, yanlışlanabilme, elle tutuler sonuç elde edebilme, ve ispata dayanır. yaradılış teorisi diye lanse edilen söylemin bu kıstaslarla hiçbiri ile ilişkisi yoktur.
sitede kaybettiğim zamanda şunu gördüm ki evrim teorisinin ne olduğunu bilmiyorlar yada biliyorlar fakat lamark'ın ortaya attığı fakat darwin'in lamarktan baz alarak çıktığı yolda lamark'ın savlarını çürüttüğü ilk söylemlere göre değerlendirmişler. darwin ve lamark evrim teorisinin babalarıdır. fakat her söylediklerinin doğru olduğunu kimse savunmuyor. nitekim darwin lamark'ın bulguların çürüttü ve şu an ki evrimcilerde darwin'in bulgularını çürütüyor fakat çürüttükleri her bulgudan yeni bir bulgu ortaya çıkıyor fakat bu bulgular evrimin olmadığı anlamını taşımıyor. hala darwin'in bulgularını baz alıp yeni bulgular bulunuyor. lamark, darwin, marx yaşadıkları dönemdeki bulguların bazılarının bugün yanlışlanması bulguların hepsinin yanlış olduğu anlamını taşımaz. kısaca şöyle ifade edeyim bundan çok seneler önce toplumlar dünyanın sonunun uçurum olduğuna inanıyorlardı. o döneme göre çok mantıklı gelirken şimdi doğruluk payını siz biçin.
maymundan geldik diye bir şey yok bunu harun yahya gibi kişiler evrimin ne olduğu bilmeyenlere öyle imiş gibi yansıtıyorlar. darwin maymundan geldik demedi. maymun ile aynı atadan geldik savını ortaya attı ve ilk türümüzün primatlar olduğunu savundu. primatlar dört ayaklı kuyruklu bir tür maymuna benziyor ama maymun değil. daha sonra bu primatlar yaşam şartlarından dolayı arka ayakları üzerinde durmaya zorlandılar. arka ayakları güçlü olanlar yaşadı. güçsüz olanlar elimine oldu yani yok oldu. burada dna bozulmuyor. yeterliliği olan yaşamaya devam ediyor olmayan yok oluyor. fakat kullanılmayan organlar köreliyor yok olmuyor köreliyor. kuyruk sokumu kemiğimiz buna bir örnek. daha da basitleştirelim uzun kulaklı ve kısa kulaklı tavşanlar düşünelim her tavşanın diğerinden ufak tefek farklılıkları var nasıl insanların gözrengi, ten, saç rengi gibi farklılıkları varsa tavşanlarında bir birlerinden farklılıkları var uzun kulaklı tavşanların duyma kabiliyetleri daha fazla olduğuna göre kısa kulaklılar uzun kulaklılara göre daha kolay av olabiliyor. ve uzun bir zaman sonra ortada kısa kulaklı tavşan kalmıyor. bu kısa kulaklı tavşanların evrim geçirip uzun kulaklı olduğu anlamına gelmiyor. uzun kulaklılar varlığını sürdürürken kısa kulaklılar yok oldu anlamına geliyor. sitede evrimi bir türden başka bir türe geçtiği anlatılıyor fakat evrimcilerde bu iddaa aynı çağda yaşayan türler için geçerli değildirdir. (ayı balinaya dönüşmez) dna durup dururken bozulmaz. dış etkenlere mahruz kalır mesela radyoaktife mahruz kalan bir türün mutasyonu kuşaklar boyunca devam eder. darwinin bulduğu çürütülemeyen doğal seleksiyon hala bilimsel bir basamak. darwinin söylediği herşey doğru diye bir şey yok. o dönemin imkanları ile bulguları var bilim bu gün o bulguları değerlendiriyor doğru olanı alıyor yanlış olanı eliyor. olay kısaca bu.
harun yahya vb kişilere neden karşı olduğuma gelince bilimin bulgularını allah ile bağdaştırmasınlar yeter. onun haricinde pekte umurumda değilller. islam dünyasına bilimi evrip çevirip kendilerine mal ederek çok katkıda bulunduklarını sanabilirler. lakin benim benliğim sadece islam dünyası ile sınırlı değil benim benliğim din, dil, ırk ayrımı yapmadan bütün insanlığı kapsıyor. bu nedenle bana sen harun yahyanın yaptığı kadar bi şey yaptın mı gibi saçma sapan bir soru sorulmamasını umuyorum.
birde link verme konusuna değineceğim burada link vermek yerine bilimsel bulgular ve kendi aklınızla fikir çarpıştıralım. yukarıda da dediğim gibi herkesin iki gözü bir aklı var. tabi sizler aklınızı kullanmak yerine hazırda bulunan söylemler ve başka akıllar ile yol alamak istiyorsanız bende size yüzlerce link verebilirim. hemde öyle mışla, muşla dolu değil tamamen bilimsel kanıtlanmış bulgular içeren sitelerden.

burada hala yaradılış teorisini savunacaksanız. lütfen bana harun yahya (ADNAN OKTAR) ı baz alarak değil. bir prof. yada doğru dürüst birinin yalan söylemeyen, sahtekarlık yapmayan, şebeke yönetmeyen fikirleri ile var olan birilerininin söylem ve bulguları ile savunun.

saygılar

Konumuz Yaratılış Müzesi ve onun getirdiği ses arkadaşlar. İtiraf edin evrimciler acayip tutuştular...

ogretmen' Alıntı:
Konumuz Yaratılış Müzesi ve onun getirdiği ses arkadaşlar. İtiraf edin evrimciler acayip tutuştular...

Ne tutuşması güzel kardeşim? Konuyu polemiğe çekecek laflar etme lütfen çok rica ediyorum. Burda tartıştığımız aslında evrim teorisi değil o adnan oktar isimli şahıs! Bide gerçekten öğretmenmisin acaba merak ettim :eek:ut:

ogretmen' Alıntı:

evet konumuz yaradılış müzesi :)))
lakin tutuşan ve paranoya yaşayan bilimsel yeterlilik kazanamış bir teoriye müze ekleyenler mi yoksa teorinin safsata olduğunu söyleyenler mi???
asıl merak ettiğim allah neden habire kendini ispata çalışıyor :)))
aklıma aşık veysel'in bir şiiri geldi.

BU ALEMİ GÖREN SENSİN

Bu alemi gören sensin
Yok gözünde perde senin
Haksıza yol veren sensin
Yok mu suçun burda senin

Kainatı sen yarattın
Herşeyi yoktan var ettin
Beni çıplak dışar'attın
Cömertliğin nerde senin

Evli misin ergen misin
Eşin yoktur bir sen misin
Çarkı sema nur sen misin
Bu balkıyan nur da senin

Kilisede despot keşiş
İsa Allah'ın oğlu demiş
Meryem Ana neyin imiş
Bu işin var bir de senin.

Kimden korktun da gizlendin
Çok aradın, çok izlendin.
Göster yüzünü çok nazlandın
Yüzün mahrem ferde senin

Binbir ismin bir cismin var
Oğlun, kızın ne hısmın var
Her bir irenkte resmin var
Nerde baksam orda senin

Türlü türlü dillerin var
Ne acaip hallerin var
Ne karanlık yolların var
Sırat köprün nerde senin

Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin

Veysel neden aklın ermez
Uzun kısa dilin durmaz
Eller tutmaz gözler görmez
Bu acaip sır da senin

Aşık Veysel

sayın öğretmen kardeşim konuya dair olmamın sebebi evrimdir. bilimsel bir olgunun bilim dışı gibi gösterilmesine, taraflı ve yalan yanlış anlatılmasına seyirci kalmamak içindir. verilen linkte bilim adamlarının hala evrime inanmalarının mucize olduğu savunulmuş, sence bir bilim adamı kendine referans olarak ne alır bilimi mi yoksa bilimsel değeri olmayan söylemleri mi??? peki sen öğretmen kardeşim, senin referansın nedir. din mi? yaradılış teorisi mi? bilim ilerledikçe küçüle küçüle doğmayan, doğrulmayan, eşi benzeri olmayan, zaman, mekan ihtiyacı olmayan ŞEY mi? ona benzemez, buna benzemez, zamanda yok, mekanda yok aslında da yok zaten.

saygılar.

Önce mesleğimle ilgili soruyu cevaplandırayım. evet gerçekten öğretmenim. Çok yoğun olduğum için uzun süredir foruma giremedim. bakın buada dikkatiniz çekmek istediğim bir konu var. Neden başka teoriler değil de evrim teorisi bu kadar tartışılıyor, neden bilimadamları bu teoriden vazgeçmiyorlar?

Arkadaşımız Adnan Oktar'dan başka kimse yok mu diyor bu teoriyi yalanlayan. Evet biçok prof ve bilimadamı var ama seslerini çıkaramıyorlar? Bunun ideolojik nedenleri olduğu için. Bir kaç örenek isterseniz;

Prof. Fred Hoyle (Cambridge Üniversitesi'nden İngiliz matematikçi ve astronom):

Aslında, yaşamın akıl sahibi bir varlık tarafından meydana getirildiği o kadar açıktır ki, insan bu açık gerçeğin neden yaygın olarak kabul edilmediğini merak etmektedir. Bunun (kabul edilmeyişin) nedeni, bilimsel değil, psikolojiktir.

Robert Shapiro:

Bizi basit kimyasalların var olduğu bir karışımdan, ilk etkin replikatöre (DNA veya RNA'ya) taşıyacak bir evrimsel ilkeye ihtiyaç vardır. Bu ilke "kimyasal evrim" ya da "maddenin kendini örgütlemesi" olarak adlandırılır, ama hiçbir zaman detaylı bir biçimde tarif edilmemiş ya da varlığı gösterilememiştir. Böyle bir prensibin varlığına, diyalektik materyalizme olan bağlılık uğruna inanılır.

Prof. Cemal Yıldırım:

Darwinizm doğal seleksiyon tezini yoklanması gereksiz, doğruluğu apaçık bir ilke saydığı ölçüde bilimsel bir kuram olmaktan uzaklaşmakta, ideolojik bir öğreti kimliği kazanmaktadır

ya ogretmen bey sız ınfaz da da daha ılk mesajında bu topıcı acmıssınız amac nedır anlayamadım Yorenın reklamı felanmı Infaz dan Nightwolf

Konunun bu boyuta gelmesinin sebebi; yaratılış müzesi sorulduğu halde, Adnan oktara laf atanlardan dır! Yine her konuda olduğu gibi burada da herkez kendi bildiğini okuyor! bi sonuca varılmasıda imkansız gibi! ne diyelim; "sizin dininiz size, bizim dinimiz bize".... ama yeri gelir yine kendi doğrularımızı savunuruz. yine kendi açıklamamızı yaparız! Allah'tan başka İlah yoktur deriz!!!!...

by_ajan'ın aşık veysel'den verdiği şiir örneği içinde teşekkür etmem lazım! böyle küfür ve isyan kokan şiirlerinin olduğunu bilmiyordum. öğrenmiş oldum! şimdi kendisi; sadık yari olan "kara toprak" içersinde....

Geri