espri yaptığını yada gerçeklere yakın olduğunu mu zannediyorsun?....Tycon' Alıntı:Beylikdüzüne alındı diye duymuştum. Şu manken tokmakçısı adnan hocadan bahsediyosun dimi?
Tycon' Alıntı:Beylikdüzüne alındı diye duymuştum. Şu manken tokmakçısı adnan hocadan bahsediyosun dimi?
Tycon' Alıntı:Beylikdüzüne alındı diye duymuştum. Şu manken tokmakçısı adnan hocadan bahsediyosun dimi?
Darzamat' Alıntı:Konu sapmasın da Harun Yahya ne yapmış İslam Alemi için? Boşversenize yaaa... (Harun Yahya'yı )
LifeForRent' Alıntı:Not: "Darzamat" a teşekkür etmiş gibi gözüküyorum. alıntı yaparken yanlış butona bastım. .Teşekkür etmiyorum yani ona....
Ben de yazayım kafama göre bişeler onlarıda okuyunca inanacakmısın?nozz' Alıntı:Ben adama değil işe bakarım. Evrim aldatmacası isimli kitabını okudum ve birçok kişinin kafasını kurcalayan evrim TEORİSİ'nin (Bazı kitaplarda sanki kanunmuş gibi önemle durulur.) aslında ne kadar çürük temelli olduğunu çok güzel anlatıyor. Evet yazanı boşver yazılana bak. İyiki yazmış bu eseri ve iyi ki millete bedava dağıtmış yoksa gençler evrim teorisine inanıp ateizme kapılacak bu ülkede. Böyle eserlerin sayısı artmalı adam da bunu yapmış iyi etmiş ben gerisine bakmam. Evrim teorisinin gerçek yüzünü kim yazarsa yazsın okurum. Yazana da teşekkür ederim.
Darzamat' Alıntı:Ben de yazayım kafama göre bişeler onlarıda okuyunca inanacakmısın?
Evrim teorisini savunmuyorum sadece adamın taraflı yazıları beni hasta ediyor.
Neyse sonuçta kimseye bu adamı okumayın etmeyin demiyorum. Kendi fikrimi soyledim adamla ilgili. Uzatmayalım... İyi forumlar...
Zalim kardeşim nerden vardın bu kanıya anlamadımzalim' Alıntı:zaten olayı büyütende yok.
herkes görüşünü söylüyor.
darmazat sen anlaşılan onun kitaplarından hiç okumamışsın ,yada okuduktan sonra şöyle kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın.
Başını avuçlarının arasına al ve düşün.
Mehter marşıyla karşılandımogretmen' Alıntı:Ben bu konuyu polemik için açmadım arkadaşlar. Ama kısa bir araştırma ile gerçeği görüyorsunuz. Önyargısız bir şekilde okuyun lütfen.
http://www.bilimarastirmavakfi.org/