YaratiliŞ MÜzesİ ???

ogretmen

New member
Reaction score
0
Son dönem gündemi meşgul eden yaratılış müzesi hakkında bilgisi olan var mı? Üsküdar Yöre Alışveriş merkezinde olduğunu duydum. ???

Beylikdüzüne alındı diye duymuştum. Şu manken tokmakçısı adnan hocadan bahsediyosun dimi?

Ben bugün gidiyorum arkadaşlar hava da güzel, karşıda da Beylikdüzü Stars alışveriş merkezindeymiş. Yalnız şu tabir hoş değil. Çünkü aynası iştir kişinin demişler unutma arkadaşım.

Tycon' Alıntı:
Beylikdüzüne alındı diye duymuştum. Şu manken tokmakçısı adnan hocadan bahsediyosun dimi?
espri yaptığını yada gerçeklere yakın olduğunu mu zannediyorsun?....
ebru şimşek''i ne kadar tanıyorsun?.... bu kadının şu an yaşantısı yada geçiminin nasıl olduğunu zannediyorsun?.... ya da adnan hoca için " abdullah öcalan'dan ve pkk'dan daha tehlikeli " diyenlerin sonunda hiç bir suç bulamamasına ve türk halkından seçimde tokat yemesine ne diyorsun?....

Tycon' Alıntı:

Amacın ne şimdi anlayamadım. gereksiz yere polemik mi çıkarmak istiyorsun? arkadaş yaratılış müzesini sormuş. sen alakasız yerden Adnan Oktar diye atlıyosun! bi kere adı geçti mi onun? ard niyetin olduğu belli bi şey!!!!

Tycon' Alıntı:

Sen Adnan Oktar'ı tanıyormusun ki böyle konuşuyorsun. böyle saygısızlığın anlamı yok.

Adamın islam alemine katkılarını demekki bilmiyorsun.

Harun Yahya ismini araştırmanı isterim.

Birde o söylediğin tokmaklanan mankeni.

Kişiler hakkında bilgi sahibi olmadan patavatsızca konuşma.:mad: :mad:

Tycon' Alıntı:

:ban: Tebrikler... Yaklaşık 6 aydır bu sitedeyim bu kadar seviyesizliği bu forumda az görmüştüm...:ban:

ps. Birde teşk edenlerin var başın göğe ermiştir artık.

Konu sapmasın da Harun Yahya ne yapmış İslam Alemi için? Boşversenize yaaa... (Harun Yahya'yı )

Darzamat' Alıntı:
Konu sapmasın da Harun Yahya ne yapmış İslam Alemi için? Boşversenize yaaa... (Harun Yahya'yı )

Ya nedir bu adamla alıp veremediğiniz anlamadım! size ne zararı var? Pilavınıza kaşık mı atmış bu adam!? İslam alemi için ne yapmış diyorsun. söyle o zmn; sen ne yaptın islam alemi için?! ben onun yaptıkalarını sayabilirm. sende seninkileri say bakalım!? işkembeden sallıyosunuz. ne olcak ki demi. bi insana çamur atmak kadar kolay bi şey var mı!?... bırakın artık uydurup durduğunuz masalları...!

Not: "Darzamat" a teşekkür etmiş gibi gözüküyorum. alıntı yaparken yanlış butona bastım. .Teşekkür etmiyorum yani ona....

LifeForRent' Alıntı:
Not: "Darzamat" a teşekkür etmiş gibi gözüküyorum. alıntı yaparken yanlış butona bastım. .Teşekkür etmiyorum yani ona....

Teşekkürünün solunda "Remove Your Thanks" diye bir yazı var ona tıklarsan teşekkürünü geri alabilirsin.

Teşekkürünü geri alama hakkın var arkadaşım. işte herşeyi bu kadar oluruna bırakırsanız olacak budur!!!

Edit : Harun Yahya denen zat herşeyi taraflı olarak inceledigi için bugun dogru dürüst biyerlere gelememiş bi insandır !!! Sokakta bedava kitap dagıtan adam, kimse kusura bakmasın benim gözümde bir hiçtir. Benim, gözüm kimsenin gözünde birşey değildir ama önemli değil. Sokakta incil dağıtan adamlardan farkı yoktur...

Ben adama değil işe bakarım. Evrim aldatmacası isimli kitabını okudum ve birçok kişinin kafasını kurcalayan evrim TEORİSİ'nin (Bazı kitaplarda sanki kanunmuş gibi önemle durulur.) aslında ne kadar çürük temelli olduğunu çok güzel anlatıyor. Evet yazanı boşver yazılana bak. İyiki yazmış bu eseri ve iyi ki millete bedava dağıtmış yoksa gençler evrim teorisine inanıp ateizme kapılacak bu ülkede. Böyle eserlerin sayısı artmalı adam da bunu yapmış iyi etmiş ben gerisine bakmam. Evrim teorisinin gerçek yüzünü kim yazarsa yazsın okurum. Yazana da teşekkür ederim.

nozz' Alıntı:
Ben adama değil işe bakarım. Evrim aldatmacası isimli kitabını okudum ve birçok kişinin kafasını kurcalayan evrim TEORİSİ'nin (Bazı kitaplarda sanki kanunmuş gibi önemle durulur.) aslında ne kadar çürük temelli olduğunu çok güzel anlatıyor. Evet yazanı boşver yazılana bak. İyiki yazmış bu eseri ve iyi ki millete bedava dağıtmış yoksa gençler evrim teorisine inanıp ateizme kapılacak bu ülkede. Böyle eserlerin sayısı artmalı adam da bunu yapmış iyi etmiş ben gerisine bakmam. Evrim teorisinin gerçek yüzünü kim yazarsa yazsın okurum. Yazana da teşekkür ederim.
Ben de yazayım kafama göre bişeler onlarıda okuyunca inanacakmısın? :cool:
Evrim teorisini savunmuyorum sadece adamın taraflı yazıları beni hasta ediyor.
Neyse sonuçta kimseye bu adamı okumayın etmeyin demiyorum. Kendi fikrimi soyledim adamla ilgili. Uzatmayalım... İyi forumlar...

Darzamat' Alıntı:
Ben de yazayım kafama göre bişeler onlarıda okuyunca inanacakmısın? :cool:
Evrim teorisini savunmuyorum sadece adamın taraflı yazıları beni hasta ediyor.
Neyse sonuçta kimseye bu adamı okumayın etmeyin demiyorum. Kendi fikrimi soyledim adamla ilgili. Uzatmayalım... İyi forumlar...

zaten olayı büyütende yok.
herkes görüşünü söylüyor.

darmazat sen anlaşılan onun kitaplarından hiç okumamışsın ,yada okuduktan sonra şöyle kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın.

Başını avuçlarının arasına al ve düşün. :eek: :eek:

gittim gördüm yazıyorum arkadaşlar. Müze evrim teorisine karşı açılmış dünyada ilk ve tek. gerçekten kanaatim net oluştu. evrim diye birşey yok.adamlar yani evrimciler mesela colæcanth diye bir canlının ara geçiş formu olduğunu söylüyorlar ama müzede fosili mevcut. yaşayan fosil yani. mutlaka gidin

zalim' Alıntı:
zaten olayı büyütende yok.
herkes görüşünü söylüyor.

darmazat sen anlaşılan onun kitaplarından hiç okumamışsın ,yada okuduktan sonra şöyle kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın.

Başını avuçlarının arasına al ve düşün. :eek: :eek:
Zalim kardeşim nerden vardın bu kanıya anlamadım :D
Okudugum her kitapta yazanlara inanacagım diye bir kural mı var Allah aşkına?
Eric Von Daniken de neler yazıyor onu da okuyorum hemen inanmam mı lazım? Yada başka yazarların kitaplarına hemen inanayım mı? İncil okuyup Hristiyan olmaya benzettim ben bu işi :cool:
Herkes istedigini okuyup inanabilir. Bu da beni hiiiç alakadar etmez. Ok? :cool:

ogretmen' Alıntı:
Ben bu konuyu polemik için açmadım arkadaşlar. Ama kısa bir araştırma ile gerçeği görüyorsunuz. Önyargısız bir şekilde okuyun lütfen.

http://www.bilimarastirmavakfi.org/
Mehter marşıyla karşılandım :)
Koelakant (Coelachant) hala yaşayan bir canlı ve mükemmel bir hayvan.
Konuyla ilgisi yok sadece ek bilgi olsun dedim :cool:

Ulem olm siz görüşünüzü söyleyince demokrasi olsun diyosunuzda ben görüşümü söyleyince niye kıyamet koparıyorsunuz?? Benim yaşım 27 Atatürk'çü bir ailenin Atatürk'çü bir oğluyum.Ne şeyhe ne şıha nede tarikatlara saygı duyarım. Ve sizin gibi cahil bir nesile baktıkçada üzülüyorum.Aha size polemik çıktı işte :)

Yaratılış müzesini açan Adnan Oktar ve bu İslam'a gerçek bir hizmettir arkadaşlar. Çünkü şehrin göbeğinde bağıra bağıra Allah Var diyor. Daha ne olsun???

O kadının nasıl para kazandığı ise malum. Eğer önyargılı olmazsanız www.bilimarastirmavakfi.com sitesini inceleyebilirsiniz. Şahsen benim kesinlikle hiçbir şüphem yok.

Tycon' Alıntı:

geLip te sağdan soLdan duyduğun kuLaktan doLma tarifLeri kuLLanma arkadaşım !
forumda e-book böLümüne 1 göz at istersen Adnan Oktar ın en az 200 kitabı E-Book oLarak payLaşıLmış . bu payLaşımLara ediLen teşekkür miktarına bakarsan . Ne kadar seviLdiğini anLarsın !

Adnan Oktar (Harun Yahya) isLamiyet ve müsLümanLık adına 1çok eser yayınLamıştır üLkemizde . Evrim Teorisini çökerten , Darwiniz mi LanetLeyen kişi yine Adnan Oktar dır .
ha sen bana maymundan türedik diyebiLiosan eLbette Adnan Oktar ı tersLiycek ve eserLerinin sahte oLduunu iddaa ediceksin . maymundan türendiğimizi iddaa eden kişi muhatabım biLe oLasmaz!!

Geri