Yaratık DoĞuran Adam Yanlıs Duymadınız.!!!

ya bu adamın karnından çıkan şey ne

bu gerçek galiba arkadaşlar televizyondada çıkmıştı bu.Teşekkürler paylaşım için diyecem ama arkadaş artık aramızda değil : ))

bir keresinde ikizlerden birinin diğerinin karnına yerleştiğini ve ancak bikaç sene sonra farkedildiğini görmüştüm yıllar önce. belki bu da böyle birşeydir...

bu ne ya :) adam gora ilişkisi yaşamış sanırım uzaylılar tarafından :) ilginç walla...

bence bu adamcağızın uzaylılarla bir münasebeti olmuş, Uzaylilari dost zannedip yaklastıgı anda dost olmadiklarini anlamistir artik :)

ya ilginç bi vaka ama fake gibi yoksa olay olurdu bu haber yaaaaaa

Bir seye dikkat cekmek istiom dikkat ederseniz orası neresi bilmiom ama çeşmenin altında yıklıolar o neyse :eek:ut:
imkanlara bak :ter:

bu haberi hatırlıyorum
adamın ikizi kendi karnında ana rahmine benzer bir yer bulup yıllarca gelişimi durmuş bir şekilde beklemiş daha sonra gelişimine devametmeye başlamış diye hatırlıyorum
paylaşım için teşekkürler

ben bu olayı gazetede okumuştum. adamın ikizi karnında büyümüş. yıllar geçtikçe karnından büyük diye değilde ağrılar çektiği için doktora gitmiş. sonuç bu.

böle bi sacmalık yoq yani erkek adam doguruur mu

arkadaşlar bu olay gerçek şöyle başlıyor bu adam hindistanlı o karnından çıkan ise doğmamış ikizi annesi ona hamileyken ikizi karnında ölmüş ve bi şekilde onun içine girmiş saç ve kemikler erimediği için senelerce karnında taşımış ilgimş yanı bunu seneler sonra öğrenmiş olay tamamiyle gerçek SAYGILAR

helal olsun birader nerden buldun bu videoyu çok acayip

Bence de gerçek olsaydı haberlerde izlerdik....

ya bn bnu daa önce grmüştüm ya adam aslında anne karnındayken daa yeni yeni oluşmaa başlarken ikizinin kırıntılarını almış böle bişe bunu yıllar sonra karın şişliiinden fark ediolar yinede saol...

Geri