Yaran Fıkralar

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Yaran Fıkralar-

-İyi ki düğünümüzü belcika'da yapalım demişsin Goncagül

- güzel oldu, değil mi Muhittin?

- evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik?

- beni kırmadığın için teşekkür ederim.

- sen istersin de ben yapmam mı bitanem?

- muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum.

- önce duvağını çözseydik goncagul'üm.

- çözeriz, dur bi... çok önemli bu.

- eee, ama sırası mı şimdi? neyse, anlat bari.

- ben küçükken tecavüze uğradım.

- çok üzüldüm bebeğim. ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil.

- şimdi iyiyim de bunları bilmen lazım.

- yakınlarından biri tarafından mı?...

- yok, bi bakkal vardı bizim mahallede...

- bakkal mı?

- evet. elma sekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan.

- eee?

- işte, bi gün bana, tarik depoya gelsene dedi.

- tarık kim?

- anlatacağım bi tanem, sakin ol bi.

Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis. tam da turkiye'ye tatile gidecegi gun. aksilik bu ya...
uçagi kaciracak, kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi ?!..
hemen almis yerden, bir bakmis ki leanardo di caprio'nun pasaportu.. "ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis.
çikarmis leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis.. uçmus türkiye'ye.
atatürk hava limaninda görevli gümrük memurunun karsisina geçmis.. kim olabilir memur.. tabi ki temel... :)
almis pasaportu eline temel adamin ismine bakmis :
''leonardo di caprio", fotografa bakmis, bir zenci.
adama bakmis ayni zenci... bir kaç saskin bakistan sonra
temel obur masaya seslenmis,
ula cemal, bu titanik batmis miydi, yanmis miydi?"

Bi gün adamın teki ormanlık bi yolda arabasıyla gidiyomuş. aniden önüne kırmızılar içinde bi adam fırlamış ve "ben bu ormanın kırmızılı hipnasıyım, bana yiyecek bi şey vermezsen burdan geçemezsin" demiş. adam da uuraşmamak için bi şeyler verip yoluna koyulmuş. derken bu sefer sarılar içinde bir adam arabanın yolunu kesmiş ve "ben bu ormanın sarılı hipnasıyım, bana içecek bi şey vermezsen
vermezsen burdan geçemezsin" demiş. adam yine noolur noolmaz diye bi şeyler verip yoluna devam etmiş. birazcık yol aldıktan sonra mavi elbiseli birisi arabanın yolunu kesmiş. artık adam dayanamamış ve camdan beline kadar çıkıp "sen ne istiyosun lan ormanın mavili hipnası!!!" diye bağırmış. adam şöyle cevap vermiş: ehliyet ve ruhsat.

Ülkenin birinde dunya capindan feministleri bir araya getiren bir organizasyon yapilmi$. amaclari ce$itli seminerler yapip tecrubelerini birbirlerine anlatmakmi$. birisinde soz alan ingiliz kadin anlatmi$:
- "bir gun kocam gelince "bula$iklari artik ben yikamiycam, sen yika" dedim. 1. gun bir degi$iklik gormedim, 2. gun gormedim, 3. gun yikamaya ba$ladi" demi$.
alman kadin:
- "bir gun kocam gelince "cama$irlari artik ben yikamiycam, sen yika" dedim. 1. gun bir degi$iklik gormedim, 2. gun gormedim, 3. gun yikamaya ba$ladi" demi$.
turk fadimeye sira gelince o da $unlari soylemi$:
- "bir gun kocam gelince "yerleri artik ben temizlemiycem, sen temizle" dedim. 1. gun bir$ey gormedim, 2. gun gormedim, 3. gun yava$ yava$ gormeye ba$ladim" demi$.

Temel askerdedir. ilk gün komutan gelir ve:
-benim adım ali kırç. unutmayın kırç, arada r var. soyadımı yanlış söyleyen veya dalga geçen olursa yakarım.
komutan ara sıra askerlere kendi soyadını sorar. en sonunda sıra temel'e gelir.
-temel söyle bakalım benim adım ne?
temel düşünür ama bi türlü hatırlayamaz. o sırada arkadaşı kopya verir:
-temel olum unutma arada r var.
-haah hatırladım komutanım. ali gört!!!

hepsdi yalanmış... süper olmuş

Ya kadeş mükemmeller bunlar:D Eline koluna klavyenin tusuna saglık:)

sadece bi kez teşekküre basabildim üzgünüm ; )

Geri