Yarı Finali Kim Geçer?

Yarı Finali Kim Geçer???

• Kullanılan toplam oy
    79
cok eksik var bakalim nolacak ins. turkiyem gecer

tam çözemedim türklerde şansmı var, bal mı var :D yoksa gerçekten çokmu iyiyiz :D

çek maçında koller in kafa vuruşundan sonra hakemin nası ahhh çektiğini gördünüz mü?haberlerde çıktı,iyi yakalamışlar. şerefsizlerin hepsi birbirlerini tutuyolar. dün de mesela ardanın pozisyonu, yok yere direk sarı kart çıkarttı.arda bi sonraki maçta yok. adam kart elinde hazır bekliyo türkler olunca. avrupada sevilmiyoruz bu bi gerçek.ama işte ilahi adaletle yarı finale kadar çıktık.devamı gelir inşaalah.

bu da dünkü maçtan;
hakem.jpg

aLmanya Karşısında geneLde Şansımız oLmuyor..

Ama bizdeki Bu İnanç,ßu Azim OLduktan Sonra Hollanda ile FinaL Oynarız =)

Bence biz geçeriz .
Almanlar bizim gibi top oynamayı seven teknik oynamaya çalışan bir ekip .
Bireysel hatalardan gol yemezsek biz bu Almanları yeneriz .
Birşeyi unutmamak lazım Almanlar çok çirkef oynuyorlar bu oyunu .
Öne geçince en ufak harekette atıyorlar kendilerini kalmıyorlar .
Ballak'ın Portekiz maçında attığı gol bariz Faul'dü .
Bunlarıda unutmadan ve Azimle oynarsak yine biz yeneriz .

Allah yardımcımız olsun .
Şans yine yanımızda olursa biz bu turuda geçeriz .

Haydi Türkiyem , Zaferle Finale !
Başarı ve Şans Sizinle olsun !

ya balına gol yemioz heee,yoksa coktan guruptan cıkmıstık ama BAL herşei çözdü :D

artık belli olmaz diorum ben

cok sakat dielim şimdilik,ama yine son dklarda alırız alcaksakta

Türkiyeeeeeee

TüRKiYe bu raya kadar diyorum...Terimle bu iş olmaz .Tümer yok gökdeniz yok.Bu adam kadro çıkarmasını bilmiyooooo :hhmanD

kardeşim bu kadar olur yaa. adam yarı finale çıkardı daha napsın. Ama yok final oynatsa yinede iyi değil deriz biz.

siz oturup maçı izlemeyin son dakika gollerine de tesadüf diyin oldu walla hayat ne güzel =)

"ÇOCUKLAR İNANMAYIN DEMİŞTİK" sözünü söyleyen Galatasaraylı arkadaşları ayakta alkışlıyorum, inancınca futbolcularımızın yapamayacağı iş atamayacağı gol çeviripte alamayacağı maç yok

tur konusunda da aynı şekilde düşünüyorum ve ben bu takım ruhuna inanıp güveniyorum

ÇOCUKLAR AMAN SİZ SAKIN İNANMAYIN TURA FİNALE ŞAMPİYONLUĞA OLMAZ ÖYLE ŞEY Dİ Mİ YAAA :goz:

rakip güclü ama yeneriz ins en sewindigimde tuncayın oynamıcak olması

Geri