**yarı Finale Kim çıkar?**fb-chelsea

YARI FİNALE KİM YÜKSELİR?

• FENERBAHÇE

Kullanılan: 74 47.7%
  • CHELSEA

Kullanılan: 81 52.3%

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Anket kapatılmış .
chelsea kazanır

ya fenerbahçe sevilla yı yendi diye kupayı kaldıracagını sanıyor chelseayı küçük olarak görüyolar ama bence chelsea fenere fark atar ve fener de rezil olup kupadan ellenir:biggrin:durdurun:victory:clap:durdurun:biggrin

fenerbahçe inş.turu geçer temennim bu yönde çünkü bir türk takımı...işleri çok zor olacak ama alex oynadımı herşey değişiyor.. o yüzden fener chelseayı eler...

bir gs li olarak fenerin çıkmasını isterim umarım çıkar

Bir FenerbahçeLi oLarak CheLsea Daha avantajLı oLur diye Düsünüyorum Ama Fener ELenirse biLe Bu Fark Ve rahat oLmicaktir , koLay Lokma oLmadığını herkes Görecektir

bence chealse buradada 5 atar kendi sahasında şimdiden fenerlilere geçmiş olsunnn

yaklaşık 100 kişi bu dev ankete oy kullanmış...şu anki sonuç kaba bir ortalayla..

CHELSEA===> %58

FENERBAHÇE====> %42

galatasaray lıyım ama fb nin turu gecmesinin hatta kupayı almasının istiyorum.sonucta turkiye yi,turk insanını temsil etmekteler

Fark Açılmış çelsi önde...bende Chelsea Alır Diyorum..burda Berabere Kalırlar Londrada Chelsea..

kazanamaz inşallah türk takımı türklerden oluşmalı..

içimden gelen ses fb çıkar dioo:eek:ha

Galatasaray lıyım ama matığım CHELSEA kalbim FB nin yanında

teknik trektörlerden alıntıdır...

walla bi taraftan turk takımı destekliyeyim diyorum... öbür taraftan bakıyorum aralarındaki en turk oyuncu mehmet aurello :D son macta sahada 2 turk vardı :) boyle turk takımımı olur. (çakma turkleri saymıyorum tabiki)

Geri