Yarı Çıldırmış Gibiyiz...

Kılavuzu İLHAN olan arkadaşlar,emin olunki burnunuz çamurdan kurtulmaz.
Allah ıslah etsin,

****Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler

Kardeş bu ekonomide bir laf değildir,LİBERALİZMin yaylış propagandasıdır.Bilip bilmeden sallama!

****Yuh demene gerek yok kardeşim Kuran-ı Kerimin türkçe mealini bir kere oku Rabbimiz ne emrediyor Yuh dersen olmaz emre karşı gelirsin belki bilmiyorsun bilmedeiklerinden dolayı rabbim seni ve senin gibileri affetsin. İstersen Türkçe meal yollarım sana Özelden mesaj at yeter

Ya kardeş sen HAŞA ALLAH mısnıki Kur'an da olmayan bir kuralı uyduruyosun.Kur'an da 15 yaşında evlenilebilirmi yazıyo?Eeee tabi....Şu an Kur'an'ı Kerim-i n meallerinin bile değiştirildiği bir toplumda yalıyorsak sen hiç bir şekilde TÜRKÇE meal falanla birşeyler anlatamazsın.Şu an Elmalılı Hamdi Yazır efendinin meallerinin şu ankiyle aynı olmadığı tvlerde kanıtlandı.O yüzden bu kadar sallamayın...

Allah seni affetsin harbirden arkadasin dedigi gibi çok cahilce konusuyorsun kuran da 15 yas evlenilirmi diyorsun bak hz.muhammed in hayatina hz.aişe ile kaç yasindakeyken evlenmis sonra gel konus

Benim dinim bana sizin dininiz size ben inanıyorum, örtünenlere saygıyla yaklaşıyorum şehvetli gözlerimi onların üstlerinden kaçırıyorum nefsimi azdırmıyorum ( gerçek örtünenlerin ) ar haya duygularını görünce islamiyetin ne güzel ne asil ne modern bir din olduğunu tekrar tekrar farkediyorum haydi bakalım avunun bu fani hayatınızda hakkın terazisin önünde bakalım bu laflarınız beyninizin istemsizliği doğrultusunda Yüce Rabbimin ol dediği konuş dediği dilinden düşen kelimeler seni ve sizi yaratıcınız karşısında ne kadar prim yaptırır... dediğim gibi ben inanıyorum örtünün diyor ve efendimizin sünnetide bunu gösteriyor uyarsam ben bu dünyada ne kaybederim sadece nefsim bana kızar ya hakiki hayatta sizi kimler kurtaracak... 13 15 16 yaşında liseli kızların şehvetine kendini para karşılığı kontör karşılığı zevkine ... şaşıran arkadaşım evlenmesine neden şaşırıyorsun helal yaşamak sana göre değilmi zormu geliyor yoksa belkide helal yaşamaya da kızarsın ne demek diye. hepimizin günahları var ama inanmamak ve dediklerini yok saymak efendimizin sünnetine karşı gelmek günahtan cok öte affedilmeyen kısmında olacaklar.Allah hepimizi yaşadığımız gibi diriltecek inşaallah şirk koşan ve kafirlerden olmayız.

İlhan Selçuk gibi bir çıfıtı ve onun izinden giden çıfıtçıkları kaale alırsak bir iş yaptıklarını zannederler.Ayetle hadisle sabit olan tesettürün lamı cimi olmaz.İnan insan(bakın sadece kadın demiyorum erkek için de tesettür zaruridir.Tesettür demek sadece başörtmek değildir,setri avrettir) bu emri yerine getirecek.Yerine getirmeyenin zaten imanında zaaf vardır ki yerine getirmiyor.Hala tesettüre laf atanlara lafım sizin bu savunduğunuz rejimin paçasını kurtaranlaran da gene o testtürlü kadınlar olmuştur.

“Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek, Milli mücadele başlarında Maraş’ta düşmanlar tarafından başörtüsü çıkarılıp düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir”

Yeşille yazılan yer sizin paçanızı kimlerin kurtardığının en iyi ispatıdır.İmanınız yok bari saygınız olsun

15 yasındakine de farz 18 yaşındakinede tamam mı bilip bilmeden atıp tutmayın

forumu kırolar basmış gene:))

karqta sadece zavallısın :) okurken yarıldım gülmekten bu saçmalıkları adamın eşi kapalı diye yapmadıkarını bırakmadılar. Tayip ve tayfasını hiç sevmiyorum fakat sen ve senin kafanda olanlar yüzünden onlara yapılan haksızlıkları görünce kendimi onları savunmaktan alıkoyamıyorum..

karqta sadece zavallısın :)

okurken yarıldım gülmekten bu saçmalıkları adamın eşi kapalı diye yapmadıkarını bırakmadılar. Tayip ve tayfasını hiç sevmiyorum fakat sen ve senin kafanda olanlar yüzünden onlara yapılan haksızlıkları görünce kendimi onları savunmaktan alıkoyamıyorum..

konu benim hakkımda değil
konu benim karizmamda değil
konu benim sex hayatımda değil

tekrar lıyorum konu benim hakkımda değil umarım anlamış sındır umarım anlatabilmişimdir

biraz medeni olmak çok mu zor??? saldırmak niye???

her zaman söylemişimdir su dinle ugraşmayı bıraksalarda insanlar kendi dinlerini yaşasalarr zaten sorunlar ortadan kalkıcaktır bire bir. insanların dini duygularını sömürerekten toplumu bölüyolar ya ...

Geri