Yarışma bölümünde görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
Öncelikle :CHECHEN arkdşımdan çok özür diliyorum bilmeden bir kusur işledim benden önce photoshop bölümünde modluk görevi istedi ve bende açtığı konuyu görmedim ve bende o bölümde görev almak istedim o yüzden arkdşımdan çok özür diliyorum

Bildiğiniz gibi yarışma bölümünde birbirimize güzel ilginç bilhassa bizi delirten soruları birbirimize sorup eğlenmekteyiz ilk başlarda bir kaç soru sordum ve soruların cvbı hemen geldi Dark_Angel bilir dedim artık ben daha soru moru sormam buraya gerçektende forumda kafası mükemmel çalışan insalar var yani demek istediğim programlar adult .... gibi yoğun bölümlere ben modluk ve asistanlık yapmam mümkün değil o yüzden daha küçük fazla yoğun olmayan bir bölümde modluk yapmak isterim hem benim açıımdan hem hackhell açısından verilse programlık bölümünde bir görev ben üslenemem mesela o yüzden Assasian arkdşımada sabır diliyorum

öncelikle gözüme çarpanlar bölümde

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=368698

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=368697

bu bölümün daha düzenli daha güzel olması için adaylığımı ortaya koyuyorum !!!!!

walla kardeş olabilir aslında ama bir süre sonra
şu anda biraz erken bence

senin için erken olduğunu düşünüyorum arkadaşım..
biraz zaman sonra belki tekrar değerlendirilmek için konu açman daha iyi olacaktır..

Nedir Bu Kadar Moderatorluk İsteğin
Buraya Ne Zaman Baksam Bir Konuna Rast Geliyorum
Öncelikle Kendine Bölüm Seç Hergün Farklı Bölümü İstemekle Olmuyor
Daha Çok Çok Erken Seni Üyeyken Aktif Olmanı Diğer Arkadaşlarına Yardımsever Olmanı İSterim
İllaki Yönetici Olman Gerekmiyor Dostum [---2008]

Bence De Erken KardeŞ
Bİraz Daha Aktİf Olup Daha Sonra AÇarsan Konunu DeĞerlendİrİlebİlİr Belkİ

Henüz Çok Erken Arkadaşım... -1

Başka bir durumda - derdim ama sendeki bu isteği görüyorumda..İçimde + demek geliyor.İnşaAllah olursun..Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah kardeş:)

erken ama o bölümde paylaşımlarını arttırırsan neden olmasın

0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri